kayko napísal:Pises blog aj o svojom priatelovi? Lebo o nom vieme, ze existuje, o tom, s ktorym rada flirtujes vieme, ze urcite by ta nechcel vlakat do pasce a ze je sympaticky, ze sa ti pacilo tancovat s nim, ze sa o teba postaral ako o kralovnu na chate, ze vcera nemal dobru nadalu... Tvoje podvedomie mu uz v podstate dalo, este musi byt vhodna prilezitost a sama na neho skocis. Empaticke baby su fajn, vacsinou su podvedome iniciativne a ani si to neuvedomuju, ze vysielaju signaly... Vsetko je raz po prvy raz, nepoznam ta, preto nebudem tvrdit, ze s nim skocis do postele, ale z popisaneho usudzujem, ze nohavicky si mala z neho neraz vlhke a vycitky mas prave z toho. Lebo z tancovania nie je dovod mat vycitky, nech je tanec akokolvek obscenny, vycitky vychadzaju z pocitov.
1. pisala som, ze JA mam blbu naladu, nie on.
2. o priatelovi nepisem blog, lebo vsetko riesim s nim a do nasho vztahu nemienim nikoho zatahovat - ani virtualne. mam k nasmu sukromniu prilis velky respekt, aby som to tu vypisovala.
3. mysli si, co chces, sem som to hodila len "for fun" - pre ludi, co maju radi telenovely.
4. ano, vycitky som mala z pocitov. ale zivot je aj o sebaovladani a urcovani hranic. presne, nepoznas ma.. koncom augusta som sa skamaratila s jednym talianom a ked ma zacal balit, poslala som ho do prec a prerusila kontakt.
Filip87 napísal:Ja tomu dávam pár mesiacov. Chlapec ak bude vytrvalý a počká na príležitosť tak ju dostane. Neviem čo od nás očakávaš, každý ti povedal svoj názor. Väčšina že ho máš poslať do..., ale si to ešte neurobila. Už teraz ľutujem tvojho priateľa.
Neocakavam vobec nic, pytala som sa vas na nazor, co sa tykalo toho tanca, takze uz vyse tyzdna je tato tema OT. Mojho priatela do toho netahaj.
PS: Je to skor naivita poniektorych tu na fore, co si myslia, ze nikdy v zivote nebudu musiet pracovat s kolegynou/ kolegom, co bude sarmatny a dobre vyzerajuci a budu tam nejake sympatie. Vy by ste sa urcite zachovali spravne: dali vypoved a sli pracovat niekam, kde su kolegovia zli, skaredi a nesympaticki. Lebo tam urcite nikoho nepodvediete!