Facebook

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
DanielDevil
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Facebook

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Shopify sa na tieto veci zameriava, samozrejme to nie je zadarmo https://www.shopify.com/facebook a pochybujem, že existuje nejaká FREE alternatíva.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Otazka:
Nestretol sa niekto s problemom, ze aplikacia, ktora pouziva Facebook na prihlasenie nefunguje?
Vkuse ked ma ma prihlasit pise problem "You are not logged in. You are not logged in. Please log in and try again".

Uz som zufali a nic ma ine nenapada.. Skusil som 3 rozne aplikacie pre daneho klienta a nic. Samotna aplikacia Facebook funguje v pohode.
Google nevravi nic mudreho. je to oficialna aplikacia z Windows Store ..cize ziadna developer vec. Jedine relevantne co som nasiel je: https://discussions.apple.com/thread/76 ... 0&tstart=0
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Adminujem firemnu FB stranku. Ako filtrovat notifikacie medzi osobnym FB a firemnym? Teraz ich mam zmiesane a je to dost otravne.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

jackb - ak si nic nenasiel, napada ma vytvorit druhy ucet, povolit stranke prava pre tento ucet, nasledne bud zrusit prava pre prvy ucet, alebo ho ponechat, ale zablokovat notifikacie, len na tomto prvom ucte.

Vlastne mozno by to fungovalo aj bez druheho uctu, podla toho co chces dosiahnut, ak nechces zobrazovat novinky firemnej stranky, tak pri novinke su tieto moznosti:

"skryt toto upozornenie"
"dostavat menej podobnych upozorneni"

Ak budes chciet zobrazit novinky firemnej stranky, tak sa mozes prekliknut cez sipku dole celkom napravo a "Vase stranky".
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

vdaka. medzi tym som nasiel moznost ako ich filtrovat :)
V Notifikacie - Nastavenia - Stranky, ktore spravujem - (dana stranka). A tam su tri moznosti. Bud zapnute, vypnute, alebo sumarne. Takze teraz mi chodi len raz za cas notifikacia typu: za posledne obdobie mate X notifikacii na stranke.
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

Mali ste niekto problém s tým že fb nenačítava fotky poslané cez správy? teda načíta ale nie vo full rozlíšení na mobile taký problém nemám iba na pc divné .. odkedy som preinštaloval windows
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

dasti555 - zvlastne, tiez som nasiel starsie fotky v sprave a robrazi to "velky" obrazok, ale v zlej kvalite, ked kliknem na stiahnut, nefunguje to. Mam Chrome a Win 10 64 bit.

Chcel som pozriet na nastavenia, no ta sipka dole po kliknuti nacitava donekonecna, nemam nervy na facebook, stale nieco menia a zmeny skoro vzdy k horsiemu.
dasti555
Professional
Professional

No mne ani nie staršie správy ale aj nové čo prídu. Tak sú rozmazané akurát. Ako keby nejaký šetrič dát alebo čo
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Presne tak rozmazany bol obrazok v jednej starsej sprave, pritom si myslim ze bol odoslany vo vyssej kvalite, nove teraz nemam ziadne, ale divne je ze sa vobec neda stiahnut a ani ta sipka nejde, kriza zrejme navstivila aj facebook.
dasti555
Professional
Professional

Stiahnuť sa mi dá v pohode a ukáže sa vo reálnej kvalite ale sťahovať každú jednu fotku .. :/
Cross
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Cross »

Mne to skôr príde ako keby to Facebook robil schválne, možno takto menej zaťažujú fotky servery? Po stiahnutí fotiek na disk sa zobrazia v plnej kvalite, no plnej ako plnej..už len po uploade fotky na FB stratí svoju pôvodnú kvalitu :)
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Mne to robi tiez :) ale ked otvorim obrazok v novom okne tak uz je v pohode.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Fotka zo spravy z roku 2015, vyzera ako zvacsena miniatura, stiahnut sa neda, je to fotka ktoru som posielal ja inemu uzivatelovi, skuste najst aj vy starsiu fotku ci to pojde. Inak FB casto "vypina" len urcite skupiny pouzivatelov, ktorym nefunguju niektore sucasti FB, alebo ucet celkovo, preto niekomu to fungovat moze a inemu nie.

Tak sa mi to potvrdilo, na druhom fb ucte sa mi vsetky nove aj rok stare spravy / obrazky zobrazuju v plnej kvalite a daju sa stiahnut, na inom ucte su v nizkej kvalite a nedaju sa stiahnut.

//autoeditácia príspevku (27 Aug 2016, 0:05)
UN2552 - Ked dam na tom ucte kde to nejde otvorit obrazok v novom okne, tak sa otvori uple male okno, nieco ako 320x240, hadam, na druhom ucte sa to vzdy zobrazuje vo vysokej kvalite, vidiet to hned, aj pred zvacsenim a stiahnutim.
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa uNfEiL »

Vie mi niekto povedať čo sa deje s tým facebookom? Keď si vyberiem konverzáciu niekoho s kým som dlho nepísal tak mi ju nenačíta (ukáže mi tam žltý výkričník s hláškou "Show previous messages.", na ktorú keď kliknem sa samozrejme nič nestane), takisto v položke správ si nemôžem zoznam konverzácii zrolovať nižšie. A čerešnička na tortičke - ani v messengeri na mobile mi správy nenačíta. Deje sa mi to na Chrome, Mozille, Opere a v mobile Messengeri. Potrebujem si prečítať jednu konverzáciu kde mám uložené nejaké údaje a nemám k tomu prístup. Deje sa to ešte niekomu?

edit:// http://downdetector.com/status/facebook-messenger
tak pozerám že nie som jediný
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

To co za novy Messenger, co tam dorobili? To je na sposob Instagramu ci co za cudo?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

som v bete a nezbadal som zatial ziadne zmeny.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Vola sa to Moj den, davas fotku rovno z uvodnej strany Messengeru, tlacitko je rovno v strede, pridavaju sa tam obrazku a popis, akasi kombinacia Snapchatu a Instagramu.
Prílohy
Screenshot_20161015-002022.png
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

Zdravím, sme s kamarátom na menšom tripe a chceme aby nahral fotky do jedného albumu.Skusili sme, označil ma, avšak mne to dalo každú jednu fotku osobitne na nástenku... Ako to riešite vy?
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

nemal tam zaškrtnuté, aby získalo údaje z fotiek? myslím dátum, potom ak neboli fotené v jeden deň, prípadne niektoré prístroje nezaznamenávajú tieto dáta, môže to rozhádzať. Ale to si nie som istý, ako je to s nástenkou, lebo pri tagovaní možno vyhadzuje každú fotku zvlášť, ale to neviem naisto.
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

nevite ako zakazem aby ludia co mam v priateloch videli co pisem do skupin? Teda aby sa im to nezobrazovalo v news feed vpravo
Napísať odpoveď