A chudák Peter ma opačný problém, nechcete si vymeniť role?
preco sa ma chlapci boja? :)
Re: preco sa ma chlapci boja? :)
Len neviem, či si nebol UNREAL aj doteraz.
Qwerty, žiadna droga nie je dobrá, ak sa teda stáva účelom len "šlahnúť" si (nemyslím ten heroín), lebo napokon ti to dodá len chvíľkové blaho a ak má byť od toho človek závislý, to tiež nie je dobre, ak prestáva vnímať tie ostatné veci 
napr. (nejdem o sexe, ok?). mám rada kávu. ale vydržím bez nej aj pár dní a nejdem sa chvieť alebo čo, ak ju nemám. ale ak ju mám, tak si ju vychutnám, jej vôňu, horkosť i sladkosť a to teplo. (teraz ma vymažú, že som mimo tému? možno si to aspon ty qwerty stihneš prečítať)
A ak človek spozná nejakú tú novú potrebu, tak sa ju snaží uspokojiť (prečo by bolo inak toľko reklám, že toto a toto potrebujete, aby ste boli šťastní). Ale stále si treba vedieť zachovať sebadisciplínu
napr. (nejdem o sexe, ok?). mám rada kávu. ale vydržím bez nej aj pár dní a nejdem sa chvieť alebo čo, ak ju nemám. ale ak ju mám, tak si ju vychutnám, jej vôňu, horkosť i sladkosť a to teplo. (teraz ma vymažú, že som mimo tému? možno si to aspon ty qwerty stihneš prečítať)
A ak človek spozná nejakú tú novú potrebu, tak sa ju snaží uspokojiť (prečo by bolo inak toľko reklám, že toto a toto potrebujete, aby ste boli šťastní). Ale stále si treba vedieť zachovať sebadisciplínu
-
qwerty-xyz
inak zmente temu, nerozoberajte zase mna, pomazu nas tu potom vsetkych.
ked som stretla toho praveho, zacali sme spolu behat, on ma odreagoval a ja som schudla. odkedy som s nim, vela sa usmievam a smejem ako nikdy predtym.. a skoro kazde rano sa malujemkathleen napísal:jaj, kaslite na to uz. mala by som chodit behat a schudnut a malovat sa kazde rano a viac sa usmievat plus pravidelne v piatky chodit do jazz clubu, kam ma volal uz dlhsie jeden fesny vysoky Talian. mala by som sa chodit castejsie bavit do podnikov, aby som bola viac odreagovana a socializovana.-> mea culpa
na plasticku operaciu nepojdem, ani na handry peniaze vyhadzovat nebudem. nebudem sa ucit praktiky lovu, ani zboznych chlapcov nebudem nahanat po kostole. budem sa ucit minimalne tolko, ako doteraz, lebo lemry a zlatokopky nema nikto rad. howk. v tom mi Pan Boh pomahaj!
dakujem za vase reakcie spred 5 rokov, pomohli ste mi posunut sa dalej