1. tych co nepochopili o com je tema
2.tych co pochopili ale budu mat moralisticke kecy
3. tych co pochopili a vedia o co ide, bez blbych kecov, kto chce tak sukromnu spravu.
Cisto hypoteticky, teoreticky, virtualne, nezavazne, fantasticky, sa bavime. to je dolezite vediet.
Po case zistite, ze stale na to mate, a nejako z vas vyzaruje ze ste v pohode, a dajme tomu cisto teoreticky, ze vas zeny zacnu oslovovat same, a ze teda riadne zenske, akoze fest kočky. Plus do toho vy mate sami od seba chut ich spoznavat a nemate problem sa prihovorit, zoznamit, zakecat, proste ide vam to. (chyba vam kontakt, mne osobne velmi, ja som bol velmi dlhe obdobia tak ze som mal kamosky s ktorymi sa dalo o vsetkom, doslova
Dostavate rozne pozvania, navrhy, a aj ked mate sialene obmedzene moznosti kde niekoho spoznat tak jednoducho aj napriek tomu to ide.
Problem nastava ze ak sa sexi zenska dozvie ze ste zadani, tak v drvivej vacsine (proste skoro 100%) zaujme tzv stanovisko ze drzi s tou vasou. Ku prikladu dojde na temu (z ktorej sa uz nevyvleciem) ci som zadany, poviem ze hej, a v tom momente zenska drzi s mojou zenskou. (aj ked ju nepozna) Vsetko sa zmeni na styl, Sla by som s tebou keby si bol nezadany, tvojej kočke by som to nespravila, moze byt len rada ze ta ma. Popripade ked sa poznate dlhsie dojdu hlasky no qwertak ty si ale aky kurevnik ze si chces vobec dovolit ist von s nejakou inou zenou nez svojou ? a bla bla bla. To zvysne percento pripada na zenske ktore to proste vzdaju, nechcu byt dalej v kontakte ked vidia zeeeee som zadany.