Re: Facebook
Nijak, jedine, ak by bola skupina nastavena ako tajna (skryta).
Neviete, prečo keď pozerám príspevky a dostanem sa už na príspevky z minulého dňa,
nenájdem tam väčšinu likenutých stránok?
Napr. mám likenutú stránku BMW už pomerne dlho, majú 2-3 príspevky za deň, ale ešte som nevidel ani jeden príspevok,
ktorý by sa zobrazil normálne, teda nebol by reklamovaný.
Aj dnes som pozeral Facebook, boli tam príspevky čo mali pár minút, dostal som sa na tie, ktoré mali pol dňa, a potom zrazu pár minútové. Pozriem stránku BMW, mali tam 5 minútový príspevok ale vôbec sa mi nezobrazil.
Tak je to s 80% stránok, ktoré sa mi páčia.
Dá sa to vôbec nejak nastaviť, aby sa mi zobrazovali úplne všetky príspevky zo všetkých stránok? A aby boli chronologicky zoradené?
Ďakujem
nenájdem tam väčšinu likenutých stránok?
Napr. mám likenutú stránku BMW už pomerne dlho, majú 2-3 príspevky za deň, ale ešte som nevidel ani jeden príspevok,
ktorý by sa zobrazil normálne, teda nebol by reklamovaný.
Aj dnes som pozeral Facebook, boli tam príspevky čo mali pár minút, dostal som sa na tie, ktoré mali pol dňa, a potom zrazu pár minútové. Pozriem stránku BMW, mali tam 5 minútový príspevok ale vôbec sa mi nezobrazil.
Tak je to s 80% stránok, ktoré sa mi páčia.
Dá sa to vôbec nejak nastaviť, aby sa mi zobrazovali úplne všetky príspevky zo všetkých stránok? A aby boli chronologicky zoradené?
Ďakujem
Nikdy sa ti neukážu úplne všetky príspevky úplne všetkých stránok a úplne všetkých priateľov. Je to založené zrejme na nejakom algoritme, ktorý zohľadňuje, aké príspevky lajkuješ, komentuješ, s ktorými priateľmi si píšeš a podobne.
Chronologicky si vieš príspevky zoradiť jednoducho - vľavo hore klikneš na Novinky -> Najnovšie, tak sa ti zobrazia podľa času pridania tie príspevky, ktoré ti algoritmus "vytiahne".
Chronologicky si vieš príspevky zoradiť jednoducho - vľavo hore klikneš na Novinky -> Najnovšie, tak sa ti zobrazia podľa času pridania tie príspevky, ktoré ti algoritmus "vytiahne".
Príspevky pár stránok vôbec nelajkujem, a zobrazujú sa mi dosť. Nekomentujem vôbec. A to čo sa páči mojim priateľom nepotrebujem vidieť.
Lenže mne sa príspevky skoro všetkých stránok nezobrazujú vôbec, ani jeden.
Lenže mne sa príspevky skoro všetkých stránok nezobrazujú vôbec, ani jeden.
androidak
Na mobile ci na PC? Na mobile to moze byt problem, zda sa mi ze prispevky firiem - nie osob sa nezobrazuju vobec, alebo minimalne, ale neviem to prave skontrolovat.
Pri PC je nutne vzdy kliknut na Novinky - Najnovsie, vtedy sa zobrazuju chronologicky a vsetky (alebo vacsina), tato moznost sa vrati spat na "Hlavne novinky" ak znova zapnes prehliadac alebo niekedy aj po obnoveni stranky, mna to dost vytaca, ale zvykol som si, ze aj ked prepnem zalozku, tak vzdy klikam na Najnovsie. Pri Hlavnych novinkach si to zobrazuje co sa mu zachce, vynechava a v urcitom bode nezobrazi nic viac, je tam sprava ze pridajte si viac priatelov, to sa deje na dvoch uctoch, na jednom mam pritom pomerne dost vela priatelov.
Pri kazdom kontakte, stranke je mozne nastavit si zobrazovanie, otestuj si to na tej stranke s ktorou mas problem.
Na mobile ci na PC? Na mobile to moze byt problem, zda sa mi ze prispevky firiem - nie osob sa nezobrazuju vobec, alebo minimalne, ale neviem to prave skontrolovat.
Pri PC je nutne vzdy kliknut na Novinky - Najnovsie, vtedy sa zobrazuju chronologicky a vsetky (alebo vacsina), tato moznost sa vrati spat na "Hlavne novinky" ak znova zapnes prehliadac alebo niekedy aj po obnoveni stranky, mna to dost vytaca, ale zvykol som si, ze aj ked prepnem zalozku, tak vzdy klikam na Najnovsie. Pri Hlavnych novinkach si to zobrazuje co sa mu zachce, vynechava a v urcitom bode nezobrazi nic viac, je tam sprava ze pridajte si viac priatelov, to sa deje na dvoch uctoch, na jednom mam pritom pomerne dost vela priatelov.
Pri kazdom kontakte, stranke je mozne nastavit si zobrazovanie, otestuj si to na tej stranke s ktorou mas problem.
Novinky a najnovsie je aj na mobile, tiez to davam, lebo castokrat mi skacu den aj dva stare veci.
Odporúčam vám stiahnuť si do prehliadača addon "FB Purity". Viete si tam nastaviť čo chcete vidieť, čo nechcete vidieť, nastaviť automaticky aby vám feed zobrazoval vždy to najnovšie. Vypnúť ukazovanie toho, kto čo komu lajkol, komentoval, špecifické filtre na dané slová, je tam toho strašne moc čo si viete upraviť. Plus to funguje ako adblock, takže žiadne reklamy, navrhované stránky a ľudia sa vám nebudú zobrazovať na hlavnej stránke
Odkedy som na tento addon prišiel, tak si neviem predstaviť používanie Facebooku bez neho
Tu je odkaz: http://www.fbpurity.com/ 
FB Purity tu pred 6 a pol rokom spominal hojko v tejto teme, dokonca aj ty si pred piatimi rokmi nieco k tomu pisal. Staci si dat vyhladat "fbpurity" hore vo vyhladavani. Tu je prva zmienka - post1356626.html?hilit=Fbpurity#p1356626
Dnes som aktualizoval messenger a skoro ma trafilo z toho...
Koho to tiež štve tak odinštalovať a http://facebook-messenger.en.uptodown.com/android/old verzia...0.0.14.70 je OK bez tej fake insta veci
Koho to tiež štve tak odinštalovať a http://facebook-messenger.en.uptodown.com/android/old verzia...0.0.14.70 je OK bez tej fake insta veci
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tak fake instagram direct funkcia je tam uz nejaky ten cas, hadam zo dva tyzdne, teda aspon u mna. Co ich viedlo k tejto hluposti, tak to netusim. Horsie je, ze to nejde ani vypnut.
Neviem odkedy to tam je,ja som len dnes aktualizoval verziu po mesiaci a hned rovno hľadal nápravu po internete.
Tiež mi to hrozne vadilo,pretože som zo zvyku automaticky klikal hore aby mi otvorilo najnovšiu správu a vždy som otvoril ten "Moj den"
tak som to vyriešil takto.Ak to niekto tiež bude riešiť rovnako,tak z toho linku hore je plne funkčná verzia (zobrazí sa aj v google play) len už netreba aktualizovať potom
Tiež mi to hrozne vadilo,pretože som zo zvyku automaticky klikal hore aby mi otvorilo najnovšiu správu a vždy som otvoril ten "Moj den"
tak som to vyriešil takto.Ak to niekto tiež bude riešiť rovnako,tak z toho linku hore je plne funkčná verzia (zobrazí sa aj v google play) len už netreba aktualizovať potom
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Presne to iste som aj ja urobil. 2min po aktualizacii som ju vymazal a stiahol starsiu verziu kde tato sracka neni.
tie stories sa teraz budu snazit pretlacit kazdy a vsade, tusim uz to ma byt aj na whatsappe .. zacalo to na snapchate, kde to podla mna dava najvacsi zmysel, potom na instagrame, kde sa to este da prezit, ale na messengeri je to totalna chu****.
Ak to príde na WA tak to fakt nepochopím.. Fakt to chce nejakú aplikáciu kde sú všetky služby prepojené a bolo by to najlepšie..
Teda mám taký pocit že je taká aplikácia bohužiaľ mi chýbajú aspoň z fb tie chatové hlavičky inak by som dávno našiel alternatívu.
Teda mám taký pocit že je taká aplikácia bohužiaľ mi chýbajú aspoň z fb tie chatové hlavičky inak by som dávno našiel alternatívu.
Facebook je majitelom WhatsAppu, takze by sa nebolo comu cudovat.
ja by som ani nevedel ze nieco take pribudlo na messengeri keby som si to tu neprecital 
viditelne som uplne ina cielova skupina. ja by som skor uvital keby whatsapp rozsirili na nieco podobne ako slack, moznost #tagov, dohladavania prispevkov a tak.
s kamaratmi pouzivame na komunikaciu whatsapp, uz dlhsie sa ich snazim presvedcit na slack, ale seru na mna. najhorsie je to vyhladavanie, niekto nieco napise dolezitejsie, potom 2 dni spamu o nicom a potom treba hladat co to vlastne napisal.
viditelne som uplne ina cielova skupina. ja by som skor uvital keby whatsapp rozsirili na nieco podobne ako slack, moznost #tagov, dohladavania prispevkov a tak.
s kamaratmi pouzivame na komunikaciu whatsapp, uz dlhsie sa ich snazim presvedcit na slack, ale seru na mna. najhorsie je to vyhladavanie, niekto nieco napise dolezitejsie, potom 2 dni spamu o nicom a potom treba hladat co to vlastne napisal.
Ani sa ti nedivim, ze na Slack kaslu. Takto mozu pohodlne a easy pouzivat WhastApp, ktory pouziva xy ludi.
sak hej, presne preto na to kaslu. ked ten slack ma tolko vyhod a nijak by im nebranil pouzivat whatsapp nadalej, ale hold lenivost je lenivost 
chlapci vivat, vivat konečne som si to stories dal do pi*e, taká pi***** samé deti to používajú akurát. Najnovšie messenger už aj integraje sms do apky, že môžeš odosielať. Speje to stále k tomu istému cieľu, zber dát a ich používanie na rôzne nekalé účely