Apple/Mac

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Apple/Mac

Príspevok od používateľa audiotrack »

Kdepak udělali inženýri z Californie chybu? Alebo keď sa ti vybije jablčná myška a potrebuješ ju dobiť
© kolega
Prílohy
12736970_558039731029995_471218798_o.jpg
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Tej ich trapnej myske som nikdy neprisiel na chut omrzela ma po par dnoch a vratil som ju, ten ich preslap v podobe lightning portu na spode mysky je len ceresnicka na torte :D.. namiesto toho mam MX Anywhere 2 a neviem si ju vynachvalit.
hitman957
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa hitman957 »

Podla mna na bezne pouzivanie ku macbooku ani mys netreba. Všetko sa da veľmi jednoducho ovladať touchpadom..
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Keď už sme pri tej myške - mal som bluetooth myš doma Microsoft Bluetooth Notebook Mouse 5000, spároval s Air-om no ten pohyb, zrýchlenie a celkovo ovládateľnosť myši bola hrozná. Myslel som si, že je to chyba myši, tak som kúpil ďalšiu bluetooth myš z Alzy Connect IT a the same shit again. Obe myši sú bluetooth, teda bez prijímača. Ak tam dám akúkoľvek bezdrôtovú s príjímačom, hoci aj Hamu za 5€ tak funguje perfektne. Kde môže byť chyba? Alebo it's not a bug, it's a feature ???
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

no párovanie myšiek od applu je kapitola sama o sebe. Ak ju raz zpáruješ, už ju neodpáruješ. A teda také že požičať myš kolegovi je nemožné, lebo bude ovládať teba

jimmy_xp: netuším, ale kolega mal podobný problém s bluetooth slúchadlami a iphonom. Raz hrali nahlas že sa nedali dať na hlavu, potom zase ticho.. pritom s iným telefonom išli v pohode.
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

audiotrack napísal:no párovanie myšiek od applu je kapitola sama o sebe. Ak ju raz zpáruješ, už ju neodpáruješ. A teda také že požičať myš kolegovi je nemožné, lebo bude ovládať teba

jimmy_xp: netuším, ale kolega mal podobný problém s bluetooth slúchadlami a iphonom. Raz hrali nahlas že sa nedali dať na hlavu, potom zase ticho.. pritom s iným telefonom išli v pohode.
Ako ze nie ?

Inac na programovanie a surfovanie je ta mys uplne super, kinetic scrolling je na nezaplatenie a na ziadnej inej mysi rovnomerny efekt nedosiahnes, skoda ze ten tvar je fakt nanic a po par hodinach od nej boli ruka :/
Prílohy
Screen Shot 2016-03-20 at 21.30.53.png
DENNY
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa DENNY »

pouzivate niekto firefox na macbooku? ide vam v pohode? lebo mna obcas znervozunuje dost velka odozva, ktoru pocitujem hlavne pri fb. safari a chrome je ok, ale odjakziva som zvyknuty na firefox a nejako to nechcem menit... ak nebudem nuteny
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

cim cistite ten hlinik na macbookoch?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Mikrovláknovou handrou.
Shwollo
Darca
Darca

mas na to aj nejaku "chemikaliu" ci len vodou?
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Normalne mikrovlaknovou utierkou.. to by malo vycistit vsetko, ak nahodou nevie tak skus kvapku vody ale voda a pocitace k sebe nejde :P
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Ako radia chalani mikrovlakno.
Ak chemiu, tak ja vyuzivam toto Wurth TFT/LCD cistic
Prílohy
Snímka2.png
Shwollo
Darca
Darca

xH4wK napísal:Normalne mikrovlaknovou utierkou.. to by malo vycistit vsetko, ak nahodou nevie tak skus kvapku vody ale voda a pocitace k sebe nejde :P
https://support.apple.com/en-au/HT204172
preto som sa pytal, lebo tu pisu, ze vodu :D jasne, ze na to nebudem liat kybel vody :D a len obycajnym mikrovlaknom vsetko nezide - tak ma zaujimalo ze co za chemiu. Nerad by som si to znicil tym, ze si kupim nejaku chemiu co sa nema rada s hlinikom :D
Hegy napísal:Ako radia chalani mikrovlakno.
Ak chemiu, tak ja vyuzivam toto Wurth TFT/LCD cistic
takze klasicka pena na displeje?
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Ano. Povedal by som ze hocico co je vlhke, nezateka a nie je agresivne na povrchy posluzi :D a.k.a pena na displaye.
Shwollo
Darca
Darca

takze nic nove :D presne to som pouzival aj pred tym ale nedavno sa mi minul... tak som rozmyslal ci sa neda nieco lepsie kupit. Ale tak asi zostanem pri starej dobre pene a mikrovlaknovej handre

//autoeditácia príspevku (27 Máj 2017, 14:42)
co pouzivate na prehliadanie fotiek? hladam nieco kde ked otvorim jednu fotku tak sipkami mozem prepnut na druhu... naozaj nic viac nepotrebujem :D
a ako do macos pridat podporu pre NTFS? nieco co fude fungovat hned po pripojeni disku bez toho aby som musel nieco riesit
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Na NTFS mam Tuxeru a ide spolahlivo
krankenwagen
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krankenwagen »

Ahojte,

mam Macbook Pro with Retina Display 13 palcovy z roku 2015. Uz od kupy zaciatkom tohto roka sa mi deje obcas (1-10x do dna) taka vec, ze vpravo hore pri pravom pante (asi tam kde by mal byt vetracik) sa vyda taky tichsi praskavy zvuk, ako keby zlomite neuvarenu spagetu :D

Spozoroval som, ze sa toto deje pri narocnejsich animaciach, najma pri skrolovani alebo Mission control. Cize skrolnem cez nejaku narocnejsiu vec, pukne to a potom sa to nezopakuje niekolko hodin.

Stretli ste sa niekto s tym? Moze to byt vetracik? Akoze da sa s tym zit, ale bolo by fajn, keby to nerobilo :)

Diky za pripadne odpovede
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

Nainstaluj si fan control a skus menit rychlost ventilatora a uvidis... Mne nic nepraska, ani pri narocnejsich aplikaciach, nicmenej mi zacal par dni dozadu piskat lavy ventilator..:D Tak ho idem rozobrat a vycistit... snad pomoze..
krankenwagen
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krankenwagen »

To som skusal, striedavo som vypinal a zapinal ventilator na max otacky ale nepraskalo to. :/
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ja som venilatory umlcal chladiacou podlozkou od cooler masteru
Napísať odpoveď