Apple/Mac
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Apple/Mac
Kdepak udělali inženýri z Californie chybu? Alebo keď sa ti vybije jablčná myška a potrebuješ ju dobiť
© kolega
© kolega
-
xH4wK
Tej ich trapnej myske som nikdy neprisiel na chut omrzela ma po par dnoch a vratil som ju, ten ich preslap v podobe lightning portu na spode mysky je len ceresnicka na torte
.. namiesto toho mam MX Anywhere 2 a neviem si ju vynachvalit.
Podla mna na bezne pouzivanie ku macbooku ani mys netreba. Všetko sa da veľmi jednoducho ovladať touchpadom..
Keď už sme pri tej myške - mal som bluetooth myš doma Microsoft Bluetooth Notebook Mouse 5000, spároval s Air-om no ten pohyb, zrýchlenie a celkovo ovládateľnosť myši bola hrozná. Myslel som si, že je to chyba myši, tak som kúpil ďalšiu bluetooth myš z Alzy Connect IT a the same shit again. Obe myši sú bluetooth, teda bez prijímača. Ak tam dám akúkoľvek bezdrôtovú s príjímačom, hoci aj Hamu za 5€ tak funguje perfektne. Kde môže byť chyba? Alebo it's not a bug, it's a feature ???
-
audiotrack
VIP
no párovanie myšiek od applu je kapitola sama o sebe. Ak ju raz zpáruješ, už ju neodpáruješ. A teda také že požičať myš kolegovi je nemožné, lebo bude ovládať teba
jimmy_xp: netuším, ale kolega mal podobný problém s bluetooth slúchadlami a iphonom. Raz hrali nahlas že sa nedali dať na hlavu, potom zase ticho.. pritom s iným telefonom išli v pohode.
jimmy_xp: netuším, ale kolega mal podobný problém s bluetooth slúchadlami a iphonom. Raz hrali nahlas že sa nedali dať na hlavu, potom zase ticho.. pritom s iným telefonom išli v pohode.
-
awtt
Medium Professional
Ako ze nie ?audiotrack napísal:no párovanie myšiek od applu je kapitola sama o sebe. Ak ju raz zpáruješ, už ju neodpáruješ. A teda také že požičať myš kolegovi je nemožné, lebo bude ovládať teba
Inac na programovanie a surfovanie je ta mys uplne super, kinetic scrolling je na nezaplatenie a na ziadnej inej mysi rovnomerny efekt nedosiahnes, skoda ze ten tvar je fakt nanic a po par hodinach od nej boli ruka
pouzivate niekto firefox na macbooku? ide vam v pohode? lebo mna obcas znervozunuje dost velka odozva, ktoru pocitujem hlavne pri fb. safari a chrome je ok, ale odjakziva som zvyknuty na firefox a nejako to nechcem menit... ak nebudem nuteny
cim cistite ten hlinik na macbookoch?
Mikrovláknovou handrou.
mas na to aj nejaku "chemikaliu" ci len vodou?
-
xH4wK
Normalne mikrovlaknovou utierkou.. to by malo vycistit vsetko, ak nahodou nevie tak skus kvapku vody ale voda a pocitace k sebe nejde 
Ako radia chalani mikrovlakno.
Ak chemiu, tak ja vyuzivam toto Wurth TFT/LCD cistic
https://support.apple.com/en-au/HT204172xH4wK napísal:Normalne mikrovlaknovou utierkou.. to by malo vycistit vsetko, ak nahodou nevie tak skus kvapku vody ale voda a pocitace k sebe nejde
preto som sa pytal, lebo tu pisu, ze vodu
takze klasicka pena na displeje?Hegy napísal:Ako radia chalani mikrovlakno.
Ano. Povedal by som ze hocico co je vlhke, nezateka a nie je agresivne na povrchy posluzi
a.k.a pena na displaye.
takze nic nove
presne to som pouzival aj pred tym ale nedavno sa mi minul... tak som rozmyslal ci sa neda nieco lepsie kupit. Ale tak asi zostanem pri starej dobre pene a mikrovlaknovej handre
//autoeditácia príspevku (27 Máj 2017, 14:42)
co pouzivate na prehliadanie fotiek? hladam nieco kde ked otvorim jednu fotku tak sipkami mozem prepnut na druhu... naozaj nic viac nepotrebujem
a ako do macos pridat podporu pre NTFS? nieco co fude fungovat hned po pripojeni disku bez toho aby som musel nieco riesit
//autoeditácia príspevku (27 Máj 2017, 14:42)
co pouzivate na prehliadanie fotiek? hladam nieco kde ked otvorim jednu fotku tak sipkami mozem prepnut na druhu... naozaj nic viac nepotrebujem
a ako do macos pridat podporu pre NTFS? nieco co fude fungovat hned po pripojeni disku bez toho aby som musel nieco riesit
Na NTFS mam Tuxeru a ide spolahlivo
-
krankenwagen
Professional
Ahojte,
mam Macbook Pro with Retina Display 13 palcovy z roku 2015. Uz od kupy zaciatkom tohto roka sa mi deje obcas (1-10x do dna) taka vec, ze vpravo hore pri pravom pante (asi tam kde by mal byt vetracik) sa vyda taky tichsi praskavy zvuk, ako keby zlomite neuvarenu spagetu
Spozoroval som, ze sa toto deje pri narocnejsich animaciach, najma pri skrolovani alebo Mission control. Cize skrolnem cez nejaku narocnejsiu vec, pukne to a potom sa to nezopakuje niekolko hodin.
Stretli ste sa niekto s tym? Moze to byt vetracik? Akoze da sa s tym zit, ale bolo by fajn, keby to nerobilo
Diky za pripadne odpovede
mam Macbook Pro with Retina Display 13 palcovy z roku 2015. Uz od kupy zaciatkom tohto roka sa mi deje obcas (1-10x do dna) taka vec, ze vpravo hore pri pravom pante (asi tam kde by mal byt vetracik) sa vyda taky tichsi praskavy zvuk, ako keby zlomite neuvarenu spagetu
Spozoroval som, ze sa toto deje pri narocnejsich animaciach, najma pri skrolovani alebo Mission control. Cize skrolnem cez nejaku narocnejsiu vec, pukne to a potom sa to nezopakuje niekolko hodin.
Stretli ste sa niekto s tym? Moze to byt vetracik? Akoze da sa s tym zit, ale bolo by fajn, keby to nerobilo
Diky za pripadne odpovede
Nainstaluj si fan control a skus menit rychlost ventilatora a uvidis... Mne nic nepraska, ani pri narocnejsich aplikaciach, nicmenej mi zacal par dni dozadu piskat lavy ventilator..
Tak ho idem rozobrat a vycistit... snad pomoze..
-
krankenwagen
Professional
To som skusal, striedavo som vypinal a zapinal ventilator na max otacky ale nepraskalo to. 
ja som venilatory umlcal chladiacou podlozkou od cooler masteru