-AA-: Presne toto som čakal

Automaticky si otočil do neutrality, tak ako obyčajne, s kvázi ironickými smajlíkmi a pokusmi o zakopnutie tvojej poznámky do autu.
A samozrejme, opäť žiadne konkrétne odpovede. Zmohol si sa iba na citáciu z plus 7 dní, ktorú som zjavne podľa teba nejako nepresne interpretoval. Potešilo ma ale, že si si niečo dokázal vygúgliť, to je pokrok.
Samozrejme, že nevelebí Hitlera. Nik z náckov ho nevelebí. Ani Mazurek. Jednoducho je to všetko iba ilúzia. Sprvoti to síce robia otvorene, no keď pochopili, že vo vysokej politike sa môžu nabaliť aj indivíduá bez vzdelania, schopností a skúseností (a to neplatí iba pre nich), tak začali všetko zahrabávať do neutrality, podobne ako sa to tu celý čas na tomto fóre snažíš zahrabávať ty. Ešte by nebodaj ich voliči pochopili, čo si to vlastne zvolili za skvelých junákov, jeden z nich bol dokonca odsúdený a bol dosadený Kotlebom do istej dozornej rady (
http://www.bystricoviny.sk/spravy/toto- ... v-kamarat/ - ježišmárja, bulvár a som ako pokazený gramofón!!11one).
Ale pokračujme, celkom ma to tu s tebou baví, je to pekný náhľad do mysle Kotlebovca. Síce na rozdiel od iných, s ktorými som diskutoval napríklad na Facebooku, ma nechceš vešať za moje názory (alebo to aspoň nedávaš taktne najavo), ale aj tak, má to šmrnc.