Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa jackb »

-AA- napísal:Ešte menej ako tlupa asociálnych spoluobčanov?
ano. Romov nevadia moje vlasy, oblecenie ci vzhlad.
-AA- napísal:Neviem čo presne má znamenať "antifa subkultúra", ale Antifa je násilné anarcho-komunistické hnutie, takže ak sa k nemu hlásia, mali by si na to pripraviť aj svoje dredy.. Inak "chalani s dlhými vlasmi" je tiež zvláštna kategória, patrí tam aj "Janko Dlhovlások" ako to nazvala tá vaša stará šedivá vrana Benčík?
tak sa podme hrat na slovicka. vies, ze mi islo o ludi, ktorym kotlety a ich nazory, tak isto ako nazory komunistov nie su po voli.
-AA- napísal:Môžem to chápať tak, že si aj proti "utečencom", z preventívnych dôvodov, takisto ako proti "kotletám"?
mas slobodu, mozes to chapat ako chces. podstatne je, ci by si to tak preventivne, ako ty a ini chcete proti utecnecom, urobil aj proti kotletam.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

jackb napísal: ano. Romov nevadia moje vlasy, oblecenie ci vzhlad.

tak sa podme hrat na slovicka. vies, ze mi islo o ludi, ktorym kotlety a ich nazory, tak isto ako nazory komunistov nie su po voli.

mas slobodu, mozes to chapat ako chces. podstatne je, ci by si to tak preventivne, ako ty a ini chcete proti utecnecom, urobil aj proti kotletam.
Zásadný rozdiel bude v tom, že "utečenci" alebo Rómovia sa už v týchto situáciách (hromadná preprava) výtržností alebo útokov dopustili, na rozdiel od "kotliet", z ktorých máš ale väčšie obavy..
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Vazne ? To snad ani nemyslis vazne ! Ze kotlebovci sa nedopustili ziadnych vytrznosti ?
Ty si uplne zaslepeny alebo sa len hras ?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Myslíš okrem Mazureka, ktorý ukameňoval arabské ženy a deti dlažobnými kockami?

Inak ak si náhodou reagoval aj na to čo píšem, išlo o výtržnosti "kotliet" :D vo vlakoch, z ktorých má jackb obavy.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Už sa rysuje spolupráca ĽSNS + Kollár.. to je teda intelektuálny a kvalitatívny potenciál. Ale tu by som sa skôr čudoval ĽSNS, ak by do toho išli.. :D
jackb
Redeemer
Redeemer

-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

jackb napísal:tak napriklad jeden medializovany
http://www.24hod.sk/skini-sa-smeju-poli ... l4689.html
Pred 11 rokmi nejakí "skíni" kopali do dverí vo vlaku, preto je dnes opodstatnené mať obavy z hliadok?

Zaujímavá logika, byť na mieste bojovníka proti "kotletám", by som ale skôr videl príležitosť očierniť ich po takomto neopodstatnenom útoku, ktorý od nich očakávaš.. :roll:

Inak jeden z tých tvojich prípadov z pred dekády ma zaujal,
  • „Podľa poškodeného mladíci nastúpili do osobného vlaku v Ružomberku, začali sa hlučne správať a fajčili na WC. Potom, ako ich poškodený upozornil, aby sa upokojili, začali doňho drgať a nazvali ho fašistom, odsotil aj on jedného z útočníkov,“
Že by tieto "proto-kotlebovské hliadky" nazývali svoje obete fašistami? :lol:
jackb
Redeemer
Redeemer

tak ti sa citis fajn, ked ti do dveri kupe kopu opite kotlety. ja nie.
a ja to presne ten isty argument ako s utecencami. niekolko desiatok z nich spachalo zlocin. preto nielenze nedovolime aby prisiel co i len jeden dalsi, ale my vratime vsetkych moslimov. nech tu ziju aj viac ako storocie.
nechuti ta vlastna medicina, vsak?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

A tebe to pokrytectvo chutí?
hughito
Redeemer
Redeemer

Je evidentné, že Kotlebovci sa teraz snažia pôsobiť ako anjeli, skinheadskú imidž dávno opustili, neželané sú aj prejavy pod. Mazurekovmu. To je už primitivizmus a to veľkej politiky sa nehodí a treba hrať novú rolu. Netreba ale zabúdať na naozajstnú náturu viacerých z nich, ktorá sa by sa prejavila, presne ako to povedal dnes v TV jeden politológ, keby napr. získali vo voľbách 51%. A síce je to už omieľané stále dookola, ale aj história ukázala, ako to vyzerá, keď sa k moci dostanú fašisti.

A určite značná časť z nich tomu, čo robí, aj úprimne verí a naozaj to vníma tak, ako to prezentuje vedenie strany vrátane tej najnovšej taktiky o tom, ako mýtus o fašistoch vytvárajú len zlé médiá a mimovládky, ktoré tak robia účelovo.
rebuss
Star
Star

Príspevok od používateľa rebuss »

jackb napísal:niekolko desiatok z nich spachalo zlocin
Nevydarený pokus o žart.

Počet trestných činov migrantov v Nemecku prekročil minuloročný rekord
http://zemavek.sk/articles/view/pocet-t ... cny-rekord

Máš tam aj zdroje, kľudne si to preklikaj.

hughito, takže naznačuješ, že väčšina poslancov strany nemá najmenšie potuchy o diabolských plánoch, ktoré si Kotleba, spolu s ním vyvolenými, ukul už pred rokmi? A aké sú to, môžeš nám to prezradiť?

A aké sú podľa teba hlavné úlohy a priority mimovládok (hlavne amerických)?
hughito
Redeemer
Redeemer

Naznačujem, že časť novších podporovateľov si nemusí uvedomovať celý kontext (historický) ĽSNS, jej hlavných protagonistoch.

Neviem o akých diabolských plánoch píšeš, ja som narážal na samotný charakter strán ako ĽSNS. Keď človek uvažuje v širších súvislostiach a v tomto konkrétnom prípade pozná aj históriu ľudí ako Kotleba a toho jadra okolo neho, tak je to celkom evidentné.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

-AA- napísal:Pred 11 rokmi nejakí "skíni" kopali do dverí vo vlaku, preto je dnes opodstatnené mať obavy z hliadok?
neni to uplne rovnako opodstatnene ako ze ked nejaky utecenec sa dopustil nasilia, tak potom vsetci utecenci su teroristi? a neostanme pri utecencoch ale rovno aj vsetci moslimovia?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

-AA-: Presne toto som čakal :) Automaticky si otočil do neutrality, tak ako obyčajne, s kvázi ironickými smajlíkmi a pokusmi o zakopnutie tvojej poznámky do autu.

A samozrejme, opäť žiadne konkrétne odpovede. Zmohol si sa iba na citáciu z plus 7 dní, ktorú som zjavne podľa teba nejako nepresne interpretoval. Potešilo ma ale, že si si niečo dokázal vygúgliť, to je pokrok.

Samozrejme, že nevelebí Hitlera. Nik z náckov ho nevelebí. Ani Mazurek. Jednoducho je to všetko iba ilúzia. Sprvoti to síce robia otvorene, no keď pochopili, že vo vysokej politike sa môžu nabaliť aj indivíduá bez vzdelania, schopností a skúseností (a to neplatí iba pre nich), tak začali všetko zahrabávať do neutrality, podobne ako sa to tu celý čas na tomto fóre snažíš zahrabávať ty. Ešte by nebodaj ich voliči pochopili, čo si to vlastne zvolili za skvelých junákov, jeden z nich bol dokonca odsúdený a bol dosadený Kotlebom do istej dozornej rady (http://www.bystricoviny.sk/spravy/toto- ... v-kamarat/ - ježišmárja, bulvár a som ako pokazený gramofón!!11one).

Ale pokračujme, celkom ma to tu s tebou baví, je to pekný náhľad do mysle Kotlebovca. Síce na rozdiel od iných, s ktorými som diskutoval napríklad na Facebooku, ma nechceš vešať za moje názory (alebo to aspoň nedávaš taktne najavo), ale aj tak, má to šmrnc.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

aacid napísal: neni to uplne rovnako opodstatnene ako ze ked nejaky utecenec sa dopustil nasilia, tak potom vsetci utecenci su teroristi? a neostanme pri utecencoch ale rovno aj vsetci moslimovia?
Vzhľadom na iný rozsah a reálne dopady to "úplne rovnako" opodstatnené nebude.

Hlavne ale na to nie je ani právny dôvod.

//autoeditácia príspevku (09 Jan 2017, 23:35)
seth82 napísal:-AA-: Presne toto som čakal :) Automaticky si otočil do neutrality, tak ako obyčajne, s kvázi ironickými smajlíkmi a pokusmi o zakopnutie tvojej poznámky do autu.
Dobre teda, je to kvôli tomu psovi..
seth82 napísal:A samozrejme, opäť žiadne konkrétne odpovede. Zmohol si sa iba na citáciu z plus 7 dní, ktorú som zjavne podľa teba nejako nepresne interpretoval.
Skôr veľmi presne odpísal.
seth82 napísal:Potešilo ma ale, že si si niečo dokázal vygúgliť, to je pokrok.
Pamätal som si to od kedy si to napísal, pretože som na to už reagoval. Je tam odkaz.
seth82 napísal:jeden z nich bol dokonca odsúdený a bol dosadený Kotlebom do istej dozornej rady (http://www.bystricoviny.sk/spravy/toto- ... v-kamarat/ - ježišmárja, bulvár a som ako pokazený gramofón!!11one).
No niečo pokazené bude, lebo sa tam píše o odsúdenom referentovi kontroly, nie členovi dozornej rady.
seth82 napísal:Ale pokračujme, celkom ma to tu s tebou baví, je to pekný náhľad do mysle Kotlebovca. Síce na rozdiel od iných, s ktorými som diskutoval napríklad na Facebooku, ma nechceš vešať za moje názory (alebo to aspoň nedávaš taktne najavo), ale aj tak, má to šmrnc.
V poriadku :)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

-AA- napísal: Vzhľadom na iný rozsah a reálne dopady to "úplne rovnako" opodstatnené nebude.
pre teba mozno nie.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

https://www.facebook.com/beznenavisti/p ... =3&theater

Húliči trávy, to kde sme preboha!?!?
gorsche
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gorsche »

a huliči iných drog :D no toto leto na pohode vyfajčím LSD
rebuss
Star
Star

Príspevok od používateľa rebuss »

Takže v 21. stor. sa budú udeľovať nejaké, už len z tohto pohľadu, bezvýznamné rady ľuďom, ktorí sa aktívne podieľajú na rozklade spoločnosti vymývaním mozgov, propagandou, atp.. Zaujímavé, alebo skôr smutné.

Na smiech už je len samotný fakt, že protislovensky orientovaný pajác ide "niečo" "niekomu" udeľovať.
hughito
Redeemer
Redeemer

Zase sa ukázalo, akí ľudia vlastne v ĽSNS sú. Žid sem žid tam. Presne ako tu na fóre AA a kali.

A ako by to dopadlo, keby sa dostali fašisti/nacisti k moci? Aj takto:

https://dennikn.sk/653927/jasenovac-mie ... o/?ref=top

__

FB (Mihály):

Kód: Vybrať všetko

Ja tomu naozaj nedokážem porozumieť. Dajme bokom uniformy, pozdravy, pochody. Ich kandidátka bola panoptikom slovenskej ultrapravicovej žumpy. Jeden z ich zvolených poslancov ešte pred nástupom do funkcie odstúpi, lebo sa prevalí, že bol iniciátorom rasistického ublíženia na zdraví. Jeho náhradník útočí počas demonštrácie na arabskú rodinu s deťmi a neskôr na plnú hubu poprie holokaust, ktorý označí za rozprávku. Ďalší žiada minútu ticha za Jozefa Tisa, organizuje protirómske hliadky a chodí do parlamentu s búchačkou. Iný má najnovšie problém s tým, že štátne vyznamenanie dostali ľudia židovského pôvodu. Ale väčšina z jeho voličov bude ešte stále tvrdiť, že z ĽSNS chcú urobiť fašistické hovädá jedine médiá a mimovládky. Niekedy mám dojem, že keby Kotleba prišiel na tlačovku a povedal: "Počujte, fakt sme fašisti a chceme znovu otvoriť koncentračné tábory.", tak väčšina z týchto ľudí povie, že je to iba snaha o diskreditáciu, židobolševická manipulácia a vytrhnutie z kontextu. Sledujeme hnedý pochod inštitúciami v priamom prenose.
Napísať odpoveď