polo-x - vyjadrim sa k tomu mojmu prispevku a tomuto tvojmu nazoru (nazorom) uz len poslednykrat, lebo poprve viem, ze tu spamujeme mimo temy a podruhe nemam chut a ani zaujem hadat sa

ale nenecham tento tvoj nazor na mna (?) bez reakcie - neviem o co ti ide, co proti mne mas, ale ako si spominal, je to verejna tema kde si moze kazdy pridat a komentovat co chce. mne tu ale vobec neide o mobil, no kedze som si vsimol, ze vela ludi k popisu fotky prida aj typ/presny model zariadenia, ktorym bola fotka vyhotovena, tak som to bral ako uplne bezne a napisal som to aj ja, kedze existuju dokonca aj rozne clanky a prispevky, kde sa pridavaju fotky fotene tym konkretnym telefonom / fotakom. Neviem co ta to tak pohorsilo ci vytocilo ci co vlastne, ze som tam napisal "ajfon sedem". Keby som sa nim chcel chvalit, tak by som to davno spravil v temach na to urcenych (ako si spominal - aky mobil mate a pod.). Nie je to moj prvy ajfon a nie som zaryty jablckar, takze mi je jedno kto si o tom co pomysli, proste som to tam napisal kvoli upresneniu a prave kvoli pripadnej kritike, aby bolo vidno, ze som to nefotil zrkadlovkou.
Dakujem za pochopenie a pripadnu dalsiu tvoju reakciu mi pis prosim do pmky, nech tu nespamujeme mimo temy a nech tu o mne nepises blbosti
a k téme, mne sa náhodou ta fotka co pridal Pilifo celkom paci

kazdemu sa paci nieco ine a kto je odbornik tak sa na to pozrie uz samozrejme z celkom ineho hladiska, ale mne ako amaterovi sa ta fotka paci. Pojem "oku lahodiace farby" je podla mna dost relativny a pre kazdeho iny