Battlefield 4
-
lukostrel77
Star
Re: Battlefield 4
Daj bf4 v origine a potom extra content a pozri či je nainštalovaný
ukazuje, že je nainštalovaný
-
lukostrel77
Star
Skus dat repair game či pomože,
pomohlo, dík 
-
lukostrel77
Star
čaute,dnes som si po dlhšom čase zahral bf4,celkom sa mi darilo no nejaký týpek asi nevedel prekusnut že som lepší a napísal my že ma reportoval,mám sa obávat??,žiadne cheaty,hacky,nepoužívam,ani neviem ako to treba tak ja neviem čo mu bolo.....
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tak ta reportol a co??? Co cakas, ze bude mat zaznam z tvojej hry, z tvojho pohladu atd...??? Ci si myslis, ze statistika z jednej, dvoch alebo troch hier pri tych milionoch hracoch je hned na ban??? Nechapem, ze preco nepouzijes rozum skor ako napises takuto doslova hlupu otazku.
-
lukostrel77
Star
Tak dík,nehcem kvoli tomu debilkovi príst o učet no....
-
pepo191992
Medium Star
takych som zazil..aj admini mi davali kick ..jednoducho ked si dobry a zabijes nepsravneho napr. admina tak sa nasere a da ti kick,hlavne na HC ked kempis niekde za snipera a sundas ho a on nevie skade..a ked viackrat o to viac sa nasere 
mam cpu 4460,gtx 1060 6gb,16gb ram...hra sa automaticky nastavi na ULTRA lenze potom seka moze byt ze nestiha procak ?
Vsak stlac ctrl+alt+del, daj si spravcu uloh, nechaj ho bezat a ked bude sekat, tak cez alt+tab sa prepni do spravcu uloh a uvidis vytazenie procesoru. Ak bude na 100 percent v poslednom case na grafe, tak nestiha procesor.
sakra zla tema myslel som bf1
ale skusim aj tak dik
Plati to iste
BF1 je dost narocny na procesor, ale treba to pozriet.
Btw, takto to stále nefunguje, potrebuje komplet overlay, trebárs z AB a musí sledovať zaťaženie GPU, CPU a to, aké má FPS. Môžeš mať pokojne prípad, že GPU pôjde max. na 80% a CPU nebude na 100vke.
punkbuster ma vyhadzuje, preinstaloval som punk, aj som odinstaloval a restart pc a nainstaloval nepomohlo, opravil som bf 4, to je kua co za muchovina? Kde je este chyba, ohniva stena je vypnuta... prosim poradte, z bf 1 ma nevyhadzuje....
Ak by sa niekto k nam chcel pridat budeme radi, uz sme 8 hraci a hrame len HARDCORE na vlastnych serveroch.
Náš web http://88.212.46.1/
Náš web http://88.212.46.1/