Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa jackb »

ja som viac chcel odpoved na to, ako diskutovat s tym, kto sa tebe alebo tvojej rodine vyhraza ublizenim na zdravi, alebo smrtou.

ale nieco si odpovedal, takze ja ti odpoviem citatom z Metra 2035. je to kniha o Rusoch a Rusku, ale ak to nebolo slovenske do druhej svetovej vojny, tak nas to "bratia" za cely cas ich posobenia dobre naucili. pre Slovensko, podla mojho skromneho nazoru, plati ten druhy odsek
„Ale s našinci si právě proto jinak neporadíš,“ odpověděl přísně Bessolov. „On je už od přírody takový. Jen co jim trochu povolíš šrouby – hned následuje vzpoura! Našinec zkrátka potřebuje být pod neustálým dozorem. Co to bylo na té tvojí Komsomolské? Tvrdě tam požadovali svoje. Vzbouřili se. A jak to skončilo? Krveprolitím! A otřáslo to Rudou trasou? Oni omylem! Kdepak, speciální služby jsou pro našince dar z nebes! Je od přírody výtržník! Ty tvoje kulomety… Vždyť oni sami se natlačili co nejblíž ke kulometům, stoupli si do první řady. Trpěliví jedinci přežili. Aspoň nějaká selekce.
A jak se dá našinci ještě vládnout? Je třeba ho neustále zabavovat, rozptylovat jeho pozornost. A přitom ho držet pěkně zkrátka. Takříkajíc ho kanalizovat. Podsouvat mu nějakou ideu. Náboženství nebo ideologii. Bezpřestání mu vymýšlet nepřátele. Bez nepřátel stojí jeho život za starou belu! Bez nepřátel je ztracený! Nedokáže sám sebe vymezit. Nic o sobě neví. Ještě před dvěma lety jsme měli skvostné nepřátele, klidně i do zásoby. Démoni. Nic lepšího než to, že pro nás představují vnější hrozbu, nikdo nevymyslí! Potulovali se na povrchu, měli uhelně černou barvu kůže, a dokonce postrádali oční bělmo – jako čerti. A v našinci vzbuzovali hrůzu a hnus. Pozoruhodní nepřátelé. A najednou je všechno jasné: pokud oni jsou černí, pak my jsme bílí. Ochraňovali jsme je pro všechny případy. Scénář „hrozba pro celé lidstvo“. Ale to ne – našel se nějaký imbecil, přemluvil toho starého hlupáka z Řádu a rozmetali raketami naše ochočené čerty přímo v jejich safari. Umíš si to představit?“
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

jackb napísal:ja som viac chcel odpoved na to, ako diskutovat s tym, kto sa tebe alebo tvojej rodine vyhraza ublizenim na zdravi, alebo smrtou.
V ramci internetovych diskusii v komentaroch pod clankami? Ignoracia, netreba tomu prilievat olej do ohna.
jackb
Redeemer
Redeemer

skor mi slo o to, ze Jan Hrach, clen Strany alebo redaktor Novin pise, ako treba niekoho obesit na poulicnu lampu, alebo ako by sa niekoho deti mali utratit. a tento Jan Hrach sa potom velmi cuduje, ze ked pozve do zivej diskusie cloveka, ktoreho chcel obesit, alebo utocil na jeho rodinu bud nereaguje, alebo odmietne.
butthead
Darca
Darca

Neviem kto je to, ale to je jedno. Nuz kazde zriadenie ma vyhody aj nevyhody, prave demokracia, sloboda slova, prinasa aj nevyhody a to v roznych podobach, ba niektore idu extremov. Ono iste kroky veduce k obmedzeniu komunikacie a informovania ludi (zo strany mainstreamu), vedu k tomu, ze ludia sa radikalizuju, to som imho vysvetloval v mojich predchadzajucich prispevkov.
Vyhrazky nepadaju len tak z neba. Aj kontext moze byt rozny. Ano iste promile ludi moze byt psychicky narusene.
Cize nemozno vsetko hodit do jedneho vreca a kazdy jednotlivec moze mat na veci iny pohlad. Alebo chces niekomu vnucovat tie spravne nazory ? To uz ale sotva je demokraticke.
jackb
Redeemer
Redeemer

ok, takze kotleby budu vykrikovat o Nku ci Sme, ze su to vlastizradcovia, plateni NWO a teba ich pocty optimalizovat. reakcia medii ma podla teba byt, ze to splachnu a pravidelne budu prinasat rozhovor s nimi.

ak je to pre teba normalne, tak preco nie. mam ale pocit, ze takych ludi je na svete minimum.
butthead
Darca
Darca

Ocividne soudrozi niekde urobili chybu, ked ich popularita rastie.
jackb
Redeemer
Redeemer

a nie su Kotleby taki ti Bessolovovia, ktori poznaju "nasho cloveka" najlepsie?

"nas clovek" mal vyse 40 rokov jasneho nepriatela - imperialistu pripravneho na hranici a jeho burzoaznych prisluhovacov doma.
potom prisla Revolucia a nepriatel nebol ani tak komunista, ale Cech. tak sa Federacia rozdelila. potom bol nepriatel Madar a Rom. a ked uz sa Madar a Rom opozerali, tak sa zrecykloval imperialista a jeho prisluhovac. a ku tomu sa este pridal utecenec, ktori ide odrezat hlavu kazdemu krestanovi. "Za Boha a za Narod ako pri Viedni!".
Kotleba a alternativne media tychto dvoch nepriatelov stale podhadzuju "nasmu cloveku" a ten je stastny. lebo tak ho naucili.
butthead
Darca
Darca

Taki ludia vzdy boli, o tom potom. Dolezite je v akom kontexte a slede udalosti sa zvysuje ich pocet, priamo umerne popularita, ci uz z presvedcenia, alebo z protestu. Idealny stav by bol, keby neexistovali vobec, ale to je utiopia rovnako ako nastolenie anarchie.
jackb
Redeemer
Redeemer

na tom sa zhodneme.

a co "slnieckari", mainstream a ktokolvek, kto je proti aktualnemu rozdavatelovi nepriatelov? je zavadovy, urceny na optimalizaciu, zradca. takze je to boj s vetenymi mlynmi. ak existovalo presvedcenie, ze nova generacia uz nebude niest tento (mozno) nauceny vzorec spravania sa, tak bolo priserne mylne. mlada generacia si ho skvelo osvojila.
rebuss
Star
Star

Príspevok od používateľa rebuss »

hughito napísal:Neviem o akom národnom zmýšľaní tu bľaboceš. ĽSNS je strana zložená z neonacistických síl, je to vlk, ktorý ma na sebe masku ovce. To je všetko. Tvoje osobné hodnotiace úsudky na moju osobu si nechaj pre seba, ťažký život budeš mať ty vtedy, keď sa napr. stretneš s človekom ako ja osobne. Napr. túto sobotu 11. 3. v BA.
Neviem čo mal tento výplod znamenať ale nešpecifikoval som to iba na ĽSNS ale všeobecne. Čo sa tvojho správania týka, tak to len vypovedá, že som trafil do čierneho.

Zaujímave je ale, že ideš proti "neonacistickému" jadru tvrdo, atakuješ ich aktivity, činy, ale sám si teraz spravil to isté, alebo nebodaj si ma tým pozval na kávu?

Ty a tvoja osoba, jednak aj zmýšľanie ma nezaujímaš ale že vôbec, reagujem na teba len z predmetu diskusie na danú tému. Keď už všade vidíš neonacizmus, tak neviem, ale problém bude u teba. (zase nejedná sa o ĽSNS)

Moja posledná reakcia na tvoje dotknuté emocionálne výlevy, ak máš niečo proti mne tak sa vyhon do správy.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

culter napísal:-AA-, novidis, cakal som, ze to zase nepochopis. Uz len sa zamysliet. V druhom slede mozes aj nad tym, ci ma kvantita prednost pred kvalitou ;)
:woa:
jackb napísal:a co "slnieckari", mainstream a ktokolvek, kto je proti aktualnemu rozdavatelovi nepriatelov?
Nie sú tieto dve skupiny dnes zadávatelia a takisto konzumenti nepriateľstva voči Rusku?

//autoeditácia príspevku (08 Mar 2017, 17:50)
  • "Politici zo strany SMER zneužívajú sviatok MDŽ na svoju politickú propagandu. Prostredníctvom nacvičených úsmevov a nahraného programu sa snažia získať sympatie najmä starších žien a dôchodcov. ĽS Naše Slovensko sa na takéto cynické zneužívanie dôvery ľudí nedokáže nečinne prizerať a preto sme pred mítingami SMERu rozdávali divákom tisíce letákov, ktoré odhaľujú skutočnú pravdu o politike vlády a strany SMER."

http://www.naseslovensko.net/nase-nazory/otvarame-ludom-oci-pravda-o-politike-vlady-a-strany-smer/
jackb
Redeemer
Redeemer

tomu ver. ved Este vacsia slnieckarska a mainstreamova protiruska strana ma v kazdom prieskume aspon o 5% viac. je obava, ze po dalsich volbach budu v Narodnej rade sediet len ludia z mimovladok!
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Takže to nie je tak jednostranné. (Rozumel som len prvej vete)
jackb
Redeemer
Redeemer

preklad: umely nepriatel Rusko ma na svoju cielovku minimalny dopad.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

A prosim... dalsie letaky s klamstvami, uz len to, ze vraj vlada zabranila BBSK cerpat eurofondy... EU zastavila cerpanie pretoze Kotleba zamestnaval na cierno hlupak.
Klamu az sa za nimi prasi

Ako je fajn iniciativa informovat dochodcov co idu na tie ich predstavenia.. ale klamstvami ? Naozaj krasne. Su rovnaki ako oni.

Takze odpoved na otazku "Aka je vsak pravda ?" v letaku je: Ste rovnaki klamari ako oni, ale vy to robite tak hlupo, ze vam uveri len totalny tupec.
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Sorry, al ked sa tak clovek serioznejsie zamysli, co clenovia tejto strany tvrdia a zastavaju ... Tak ich nemoze brat vazne. Producirovanie v uniformach - prejavy v dlhych kozenych kabatoch ako nosili SS - aci, skryte alebo otvorene sympatie k Hitlerovi, vraj su to klamstva vratane holokaustu napr. - ako si asi vysvetluju tie verejne prejavy nacistickych pohlavarov o "konecnom rieseni zidovskej otazky", masove popravy zidov, pogromy, kristalova noc, dobytcaky, fotografie vychudnutych tiel pohadzanych na seba. A kde su vsetci ti, ktori sa uz nikdy nevratili domov? Na vylete - ziju na ostrove ako Elvis?
V Cechach a na Slovensku stupaju preferencie tzv. "nackov" - Uz zabudli napr. na protektorat Böhmen und Möhren? Bolo pripravene konecne riesenie ceskeho naroda - pocas vojny mali sluzit nacistom, ale uz pocas Heydricha boli popravy schopnych generalov, inteligencie atd. na dennom poriadku - nazyvali ho "reznik z Prahy", po vojne tam mal byt vytvoreny lebenmsraum pre nemcov, cesi vyhladeni alebo presunuti na vychod. A co myslite, Slovaci by dopadli inak? Slovania boli pre nacistov "Untermenschen" urceny na vyhladenie, alebo ako otrocka sila. Po atentate na Heydricha padlo za obet brutalite SS-akov niekolko tisic cechov, Lidice a Lezaky - obyvatelstvo vyvrazdene alebo presunute do koncentracnych taborov. Nevratili sa odtial ani zeny ani deti. Nasi predkovia bojovali statocne - o zivot svojich narodov napr. piloti pri vylodeni v Normandii. Rakusak Hitler, ktory ani nahodou nebol "arijsky typ" bol vyhosteny z Nemecka a mal problemy s policiou sa vratil oknom a sfanatizoval nemecky narod tak, ze to vyustilo do najkrvavejsej bitvy v historii ludstva - v snahe utajit svoj povod vraj nechal znicit rodnu dedinu svojho otca. Toto ma byt vzor? O par desatroci neskor sa nejaky stredoskolsky ucitel informatiky nechava oslovovat führer. LOL, akokeby nemal ani ponatia co boli nacisti zac.
Kto ma silny zaludok, nech si pozrie na youtube popravu po Norimbergskom procese Wilhelma Wagnera - SS dozorcu v Dachhau, ako sa tam sadisticky usmieva pred tym, nez odvisne. Bola to banda psychopatov, ktori si nezasluzia obdiv.
Takisto nesuhlasim s etnogenocidou Europy, ale nechceli nackovia to iste - v prospech nemcov?
A sympatizanti Hitlera - prislusnici narodov, ktore nacisti okupovali, popravovali a brali ako podludi? Sorry, na to clovek musi mat asi ine logicke usporiadanie v hlave
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

jackb napísal:preklad: umely nepriatel Rusko ma na svoju cielovku minimalny dopad.
Podľa príkladu seth82 by som mal teraz požadovať štatisticky overené údaje pre toto tvrdenie. :) Nehovoril som, ale že má ísť o vytváranie nepriateľa, ktoré je u ľudí populárne - len o jeho rozšírenosti a existencii v týchto kruhoch.
xH4wK napísal:A prosim... dalsie letaky s klamstvami, uz len to, ze vraj vlada zabranila BBSK cerpat eurofondy... EU zastavila cerpanie pretoze Kotleba zamestnaval na cierno hlupak.
Inšpektorátu práce v tomto prípade určite išlo o zákonnosť a dobro ľudí :lol:

Len pre doplnenie aj vyjadrenie dotknutej strany,
  • “Keď sme opravu ciest z eurofondov vysúťažili o 1,5 milióna eur lacnejšie ako bývalé SMERácke vedenie kraja, tak sa predseda vlády Fico začal vyhrážať, že Banskobystrickému kraju eurofondy zoberie. A aj sa tak stalo, lebo krátko na to nás vládny Inšpektorát práce účelovo obvinil z nelegálneho zamestnávania, na základe čoho nám potom vládne ministerstvo mohlo zastaviť čerpanie eurofondov. Aj sme sa sťažovali, ale sťažnosti proti postupu vládnych ministerstiev v oblasti eurofondov rieši zase len vládny audit alebo vládne ministerstvo financií. Proste ako mafia. Keďže sme odmietli eurofondy rozkrádať, tak si ich vláda zobrala pod seba. Spravodlivosti sa nedomôžete, európska komisia dáva ruky preč a súdy trvajú roky. Nám je ľúto len to, že obeťami tejto pažravosti SMERákov po eurofondíkoch sa stali zase len obyčajní ľudia.”, uzavrel Kotleba
V politickom boji proti najväčšiemu nepriateľovi bude použitý každý nedostatok a zaváhanie.

Aké ďalšie klamstvá si na letákoch odhalil?
tehla napísal:...
Nejdem riešiť tieto staré propagandistické mantry, na to je priestor v iných témach.

Nechápem ale celkom na akej logike sú tieto tvrdenia postavené a čo je ich cieľ? Samozrejme, okrem vyvolávania strachu..

Ak Kotleba => Fašista => Hitler => Menejcenní Slovania => Koncentráky .. chceš tým povedať, že "konečným cieľom Kotlebu a jeho fašistov" je vyhladenie Slovákov a Slovanov?

Veď to je úplný nezmysel, ktorý je bežným ľuďom veľmi ťažké predať - napriek desaťročiam propagandy. Aký zmysel má potom toto večné masturbovanie nad našim údajným statusom "predurčených obetí fašizmu"?

Výsledkom je mimo iné aj pojmový "guláš", kedy podporovatelia ĽSNS sami používajú fašizmus pre označenie svojich oponentov.
xH4wK

Kotleba: "Vyššia hodnota vypočítanej priemernej mzdy je spôsobená nadpriemerne vysokými zárobkami malého počtu ľudí"
To si robi srandu dufam ? Hahaha.
Ako moze maly pocet ludi podla nich tak velmi navysit priemer ? Matematika asi nie je ich silna stranka.. ale to sme si uz vsimli pri ich statistikach predtym.
Naozaj.. ako sledujem facebook tak sa k nim priklana naozaj len absolutna spodina.. ale zase najde sa aj par ludi z vyssej vrstvy a podla ich priemerovania to teda znamena, ze ich voli len elita naroda :D
Spodina = ludia co nikdy nic nespravili a nespravia pre to aby sa mali lepsie a cakaju, ze sa o nich postara niekto iny.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

xH4wK napísal:Spodina = ludia co nikdy nic nespravili a nespravia pre to aby sa mali lepsie a cakaju, ze sa o nich postara niekto iny.
Ako robotnícka vrstva, napríklad?

No neviem či by niektorí tvoji ľavicovejší anti-Kotlebovskí súdruhovia súhlasili s týmto postojom..

Hovoriť o spodine, to má nádych sociálneho-darwinizmu, alebo takpovediac neoliberálneho "ekonomického rasizmu" - a od toho môže byť už len krok k tomu skutočnému .. alebo nie?
xH4wK

Robotnicka vrstva ? Ides porovnavat robotnicku vrstvu so spodinou spolocnosti ? Tak to teda neviem co by na to povedali ti tvoji..
Aj ja som len robotnicka vrstva.. aj ked v IT, stale som len obycajny robotnik.
Ale vies co.. kludne si pis co chces AA, ty si proste obycajny troll :) Naozaj by som chcel sa s tebou v zivote aspon raz osobne stretnut.
Kazdy jeden tvoj prispevok je len obracanie vsetkeho co clovek napise proti nemu, ziadne zamyslenie ani len naznak prijatia kritiky voci LSNS, vsetko co robia je podla teba a tebe podobnym uplne v poriadku, ved oni su ti vasi !
Napísať odpoveď