Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
rebuss
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa rebuss »

seth82 napísal:ak oponenti zareagujú aj napriek všetkému pokojne a Kotlebovciam dôjdu argumenty, začnú pre nich tak typické zatínanie pästičiek a vyhlasovanie "veď počkaj, po voľbách sa s vami porátame", alebo "takých ako ty budeme raz v budúcnosti vešať" (diskusia z FB, minulý týždeň), alebo "budeš medzi prvými, ktorým budeme lámať väzy" (včerajšia diskusia, screenshoty nepriložím kvôli súkromiu iných) a tak podobne. jednoducho sny o vyhladzovaní názorových oponentov natvrdo, podobne, ako to robil jeden srandista s hákovým režimom. Podobnosť čisto náhodná? Určite nie.
Môžeš sem dať aspoň názvy skupín, ktoré rád navštevuješ a "snažíš" sa tam o nejakú výmenu názorov, alebo nie náhodou iba inak povedané o čistú provokáciu?

Inak musíš byť riadne vypracovaný, keď ti ani toto fórum nestačí a musíš sa ísť odreagovať-potrápiť (alebo len "utrvrdiť"?) s kotlebovcami. Nič v zlom.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

rebuss: Z času na čas sa snáď môžem odreagovať (Facebook okrem toho môžem používať aj v práci) - nenavodzuj prosím dojem, ako keby som na tých diskusiách visel non-stop. A ako často prispievam tu? V tomto kalendárnom roku 20-30 príspevkov? Časovo na tom nie som zle, je to tak, ako si to každý z nás v živote zariadi. Nič v zlom.

A o ktoré skupiny ide?

To druhé som "utrpel" v diskusii pod jedným článkom na HN, to prvé bolo pod článkom buď od N-ka, alebo od SME, to už neviem presne. Samozrejme, išlo o články kritické voči ĽSNS.

Netuším, prečo by malo ísť o nejaké provokácie a podobne. Vieš, poniektorí žijeme aj vo svete, v ktorom vieme diskutovať aj slušne a k veci. Nie sú všetci takí, ako fanúšikovia Kotlebovcov - hádam neveríš, že niečo podobné by mi bol bez problémov schopný v diskusii napísať napríklad ten prudký inteligent z toho obrázka? Myslím si, že nemal. Nemám dôvod si nič vymýšľať, násilnícke sklony a agresivita Kotlebovečiek nie je na Facebooku ničím tajným. Stačí si ju len všímať a neignorovať ju.
rebuss
Star
Star

To som spomenul len preto, lebo som si všimol, že častejšie spomínaš ako sa ti vyhrážajú atď., a čo sa jedná o tie skupiny, tak na fb nechodím skoro vôbec, ale ked už tam som, tak si sem tam pozriem nejaké diskusie v skupinách ĽSNS alebo príbuzného charakteru, a doposiaľ som nevidel to tzv. vyhrážanie, útočenie a tak, preto ma zaujalo kde sa asi takí ľudia schádzajú a kam na to chodíš ty.

K tej druhej časti: chápem, ale niekedy má tvoj "tón/štýl" písania provokačný až vysmievavý charakter, takže sa potom netreba čudovať, že niekto menej gramotný alebo s menšou hladinou nervov pôsobí, tak ako pôsobí, podráždene.

Dobre vieš, že primitívnych, agresívnych, a negramotných ľudí stretneš na diskusiách všade, ale chápem, že ak sa zaradia k nejakej skupine, je to jednoduchší "target", a v podstate to hraje do karát v diskreditácií tej cieľovej skupiny bez ohľadu na ďalšie aspekty. Ach tá objektivita.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

rebuss napísal:sem tam pozriem nejaké diskusie v skupinách ĽSNS alebo príbuzného charakteru, a doposiaľ som nevidel to tzv. vyhrážanie, útočenie
tak to mas posunutu mieru vnimania. lebo napriklad "obesit toho vlastizradcu" alebo "rozkopat hlavu tej dredatej fetackej opici" je vyhrazanie/utok

a vysvetluju to este jednu vec. tvoje tvrdenie oprete "o vacsinu ludi". skupina s jednotkami tisic clenov nie su 3 miliony volicov na Slovensku. naopak, liberalne skupiny, ktore maju radovo 10-nasobne viac clenov netvrdia, ze ich fanusikovia su "vacsina ludi" alebo "cele Slovensko"
rebuss
Star
Star

jackb napísal:tak to mas posunutu mieru vnimania. lebo napriklad "obesit toho vlastizradcu" alebo "rozkopat hlavu tej dredatej fetackej opici" je vyhrazanie/utok
Nemám posunuté nič. Jednoducho som sa s tým nestretol, preto som aj apeloval a chcel som vedieť o aké skupiny ide, lebo som samozrejme vedel, že sa taký syndróm vyskytuje. Bla bla nič viac nič menej.
jackb napísal:a vysvetluju to este jednu vec. tvoje tvrdenie oprete "o vacsinu ludi". skupina s jednotkami tisic clenov nie su 3 miliony volicov na Slovensku.
250 000 ak nepočítame obdobie, ktoré prešlo a za ktoré sa ich priazeň u ľudí značne zvýšila.
jackb napísal:naopak, liberalne skupiny, ktore maju radovo 10-nasobne viac clenov netvrdia, ze ich fanusikovia su "vacsina ludi" alebo "cele Slovensko"
To netvrdím ani ja. Poukazoval som len na to, že keď sa nejaký pomätenec hlási k nejakej skupine s už hulváckym alebo násilníckym chovaním, tak to robí z tej skupiny ľahšiu obeť/cieľ pre budúcu diskreditáciu - to tzn. ľahko sa to zneužíva.
jackb
Redeemer
Redeemer

Ja som pisal o "skupinách ĽSNS alebo príbuzného charakteru", nie o volicoch z pred roka.
culter
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa culter »

Debata s tymito dvomi mi pride ako hadzat perly sviniam. Vraj nemaj provokacne reci a nikto ta nebude chciet obesit. Logika idiota. Rebus, aj keby si na tom fejsbuku visel cely den, tak by si si nevsimol. Kto nechce, nevidi s akou elitou naroda zdiela rovnake nazory. Ale predsa daj tomu sancu, najdes tam mentalne podobne zdatnych, dokonca musim objektivne priznat, ze im mozes robit veduceho. ..to bol akoze kompliment. :D
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

culter napísal:Vraj nemaj provokacne reci a nikto ta nebude chciet obesit. Logika idiota.
K tomuto napisal Hvorecky pred par dnami velmi trefny komentar. Cast z neho...
Oháňajú sa slobodou slova a právom kritizovať, len sa to nikdy nesmie týkať ich samých, vtedy je to vraj proti celému národu, proti republike, rovno vlastizrada. Neonacisti permanentne potrebujú označovať za neonacistov iných, pretože inak vytŕčajú. Stále prevracajú pojmy naruby. Aj Hitler sa rád označoval za mierotvorcu a Stalin za najväčšieho ľudomila. Usilujú sa vytvoriť zdanie, že kritizovať ich konanie a názory je zločin, alebo posadnutosť, choroba, priam zvrátenosť. Neustále označujú oponentov za zločincov a atakujú ich hocakými metódami, len aby verejnosť nerozoberala ich myšlienky a činy. Musia popliesť pojmy, totálne zmiasť ľudí, rozširovať chaos a neistotu v čoraz väčších častiach verejnosti, aby sa mohli štylizovať ako záchrancovia. Čím horšie, tým pre nich lepšie. Ale lož nie je názor. Lož je lož a treba o nej hovoriť pravdu.
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

preco amerikanofilom hrabe:
Pokiaľ chcú kompetentní hľadať kladivo na vzrastajúcu vlnu extrémizmu, odporúčam im namiesto represii a opovrhovania oponentami sústrediť sa na reálne problémy ľudí a spustiť skutočne slobodnú a otvorenú polemiku o spoločenských neduhoch, ktorá by mala stáť na začiatku riešenia každého problému. Lebo takéto chaotické hasenie následkov namiesto konštruktívnej kritiky príčin a odvracanie pozornosti na zástupné témy akou je holokaust a jeho nechutné ideologické zneužívanie ľudí ešte viac znechutí. Snáď sa dočkáme rozumnej zmeny v podobnom duchu. Ak nie, po nasledovných voľbách možno opäť očakávať hysterické jačanie analytikov nad kotlebovými 15% a horekovanie nad tým, ako sa to mohlo stať. No normálne, lebo očakávať iný výsledok pri ešte masívnejšom opakovaní tých istých chýb môže fakt len idiot či slovenský politológ.
Este trefnejsi je obrazok, ktory k tomu pripnuli :smt006

Momentalne je lsns najantisystemova strana a ludia ju just budu volit, pokial sa ta sebranka zo stoliciek nepostavi a nezacne realne problemy riesit. Vacsine ich volicom nejaky holokaust, alebo holohlavi chuligani nezaujima.
Prílohy
mukel.jpg
jackb
Redeemer
Redeemer

to napise niekto, kto zhromazduje volicov kotlieb a ako student prava sa tvari, ze rozumie ludom pracujucim za pasom.
rebuss
Star
Star

butthead napísal:pokial sa ta sebranka zo stoliciek nepostavi a nezacne realne problemy riesit. Vacsine ich volicom nejaky holokaust, alebo holohlavi chuligani nezaujima.
Nechápem, prečo by sa mali teraz hrnúť do nejakého riešenia, keď tie problémy s pokojnosťou vytvárajú už cez 20+ rokov.
butthead
Darca
Darca

Jackb, je to len akasi ilustracia toho co sa deje. Realne sa skus vzit do beznych ludi, ktorych je vacsina, ze riesia intelektualne chu**** ?

Rebuss, oni podstate ani nemaju na vyber, bud stale budu zjapat nad rozliatym mliekom a odvracat pozornost, alebo sa samopozatvarat do basy a vratit majetky.
jackb
Redeemer
Redeemer

riesit ekonomicke a geopoliticke otazky im zjavne problem nerobi. to iste plati aj o medicine (antivax, savo) alebo klimatologii (HAARP, chemtrails)
culter
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa culter »

ephramko, presne tak. Prikladov je milion a vsetky suvisia s elektoratom ktory kotleta ma.
butthead
Darca
Darca

Jackb, vacsina ludi riesi geopolitiku a medicinu ? No neviem :D
Realne sa na to pozri, "VACSINA LUDI" davam to radsej v uvozkach, podciarknute, hrubim, velkym pismom :D, riesi len svoju rodinu, pracu, nejaky ten sport, ako sa sem tam zabavit a v neposlednom rade je to politika a fakt je mizive obrazne povedane 0,99% ludi, ktori politiku riesia tak do hlbky ako my tuna.

Preto ista cast ludi sa na vec pozera jednoducho a volia LSNS. A media, autority rovnako jednoducho denno-denne strasia holokaustom. No koho to zaujima ? :)
jackb
Redeemer
Redeemer

no, pri pohlade do diskusii je to plne absolventov "vysokej skoly zivota", ktori sa skutocne vyjadruju ku geopolitickym otazkam alebo ku medicine. lebo citia, ze vrahovia z Valstritu, alebo zidojasteri idu po ich rodinach
butthead
Darca
Darca

Myslis, tych zopar stoviek/tisic ludi ? Co sa opakuju v internetovych diskusiach ?
To su zanedbatelne cisla oproti vyse 2 milionov produktivnych ludi na slovensku, to nepocitam studentov a dochodcov.
jackb
Redeemer
Redeemer

Tak alt-media, ktore nahravaju Kotelbovi maju dost vela citatelov/divakov/posluchacov na to, aby to bolo relevantne. Prave tieto projekty tvrdia, ze zastupuju realnu vacsinu.
Namiesto receptov alebo navodov pre kutilov sa svojskym sposobom snazi vysvetlovat geopolitoku ci medicinu.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

rebuss: Na Facebooku je to úplne bežné. Nemám dôvod ti klamať, nechce sa mi robiť screenshoty a všetko potom editovať v PSP alebo Gimpe, je to pre mňa príliš veľa práce pre teba a túto diskusiu. Áno, môj štýl písania je často provokačný a výsmešný - inteligentní ľudia zareagujú podobne a zrušia ma, tí menej inteligentní vytiahnú svoje tromfy v podobe obesenia a podobne. Problémom je, že oni majú často na Facebooku iba sockpuppets a ja mám samozrejme reálne konto (nie som zbabelý Kotlebovec), takže nech ti už pošlem čokoľvek, bude to otázne. Samozrejme, primitívov nájdem a stretnem všade. Ale z nejakého dôvodu sa Kotlebovce zgrupujú do veľmi početných skupín hlupákov. Prečo? Nuž, na to nemám žiaden prieskum. Ale domýšľať si môžem veľa. Tebe sa to nepáči a pripisuješ mi neobjektivitu - fajn, beriem. Ale tak to žiaľ je.

Extra: Ja by som chcel iba vedieť dôvod, prečo tí ľudia považujú Kotlebu a jeho zbor za riešenie všetkého na Slovensku? Iba preto, lebo sa jeho superstrana predvádza ako niečo iné? Veď je úplne rovnaká ako všetky ostatné. Nejaké pomôcky od lokálnych fanúšikov?
butthead
Darca
Darca

Tak ale potom sa uz bavime o konkretnej skupine ludi, ale imho ani v alt-medii mas isty podiel ktori odvolia SAS, olano a pod., mas medzi nimi vela nevolicov/anarchistov a pod. Cize opat nemozes vsetkych hodit do jedneho vreca.
Nehovoriac o tom, ze vznik alt-medii je tiez len dosledkom tohto marazmu, ked mainstream si neplni ulohu tak ako by mal. To sa ale tyka medialneho prostredia.
Co sa tyka politickeho prostredia, je dosledkom zleho fungovania narast popularity LSNS.
Napísať odpoveď