Slobodný vysielač a iné alternatívne média

Diskusie na politické témy...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Slobodný Vysielač

Príspevok od používateľa jackb »

prepac, ja som si ho pomylil s Hudom :oops: ked on su stale spolu ako Laurel a Hardy, ze vlastne neviem kto je kto.

tak dajme tomu, ze aj pano vedcovi sa poplietli mapy. ved ide to z Japonska, ide
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

Nechcem sa zastavat Meciara, ale to co stvaraju media nie je normalne:
http://www.omediach.com/tv/item/10807-z ... ista-pasaz

Inak tu je cely rozhovor v SV aj s videom:
http://impulz.press/video-rozsiahly-roz ... a-a-kisku/
jackb
Redeemer
Redeemer

najskor takmer 4 hodiny s Meciarom, teraz dalsi HZDSak
https://www.facebook.com/events/1242750729165945/

protisystemovost ide az tak daleko, ze kriesia autorov samotneho systemu. lebo pozyvat si koteby, lebo s nimi nikto nechce hovorit je jedna vec, ale robit relacie pre ludi, ktorymi bol pred 20 rokmi tak presyteny medialny priestor, ze sa ludia bali otvorit chladnicku, aby neboli aj tam.
ku tomu este nadavat na zly system - korupciu, rozkradnuty statny majetok a potom zacat snuru rozhovorov so strojcami statneho terorizmu a ludmi, ktori korupciu zaviedli a majetok statu rozdali bez naznaku sutaze spolustrannikom a kamaratom.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Sergej Kozlík? Donedávna (alebo stále?) poslanec aj v tvojej preferovanej EÚ.
jackb
Redeemer
Redeemer

za LSNS (foneticky takmer ako HZDS). to nemeni nic na tom, ze je to lump
butthead
Darca
Darca

Nejak sa nam to tam rozbehlo :D
https://slobodnyvysielac.sk/relacia/bez ... dd621f2711

Zial nikto z nich do teraz nebol odsudeni, mali sme aj vlady Dzurindu, Radicovej, ktore hovno spravili len sa vyhovarali, ale tomu sa niet ani co cudovat, kedze nam uz vznikol aj taky zlepenec ako MOST+SNS+SMER... Dnesne media su ake su, tak vyuzivaju tento priestor, SV nic ine nemoze urobit len to respektovat, ked chce pokracovat ako tak v tej hlavnej myslienke.
jackb
Redeemer
Redeemer

ked bude neoHZDS kandidovat do Parlamentu a dostane tam co i len jedneho cloveka, tak im do Vysavaca poslem dakovny list :smt096

konspiracne teorie o dedoch zo Sorosky, HAARPoch, informatici proti ockovaniu. to hej. ale rozkryt skutocnu konpiraciu na unos syna prezidenta, vrazdu mladeho cloveka a diskreditaciu hlavy statu to nie. o ukradnuti majetku statu meciarovcami ani nehovorit
butthead
Darca
Darca

Bla bla bla :), aspon polovica posluchacov SV nehlta info ako 99,99% hltacov takeho nocnika N.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

zaujimali by ma mentalne pochody akymi si prisiel k tomuto zaveru :lol:
Prílohy
17309038_1687317371561745_8533928588643692094_n.png
jackb
Redeemer
Redeemer

butthead napísal:Bla bla bla :), aspon polovica posluchacov SV nehlta info ako 99,99% hltacov takeho nocnika N.
preto kazda jedna diskusia vyzera tak ako vyzera: lebo posluchaci Sobotneho vysavaca nehltaju to, co sa im podsuva :D
butthead
Darca
Darca

Takze nazor o SV ako takom si si vytvoril na zaklade diskusii? Tak to uz je len objektivne... predstav si, ze SV by zacal mazat komentare alebo ich zakazovat, to by si chcel ano ? Fakt super, stale vsak zabudas na to, preco ludia pisu take komentare a co su priciny, ale to asi ty vies, predsa za vsetko moze Putin :D
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

ako si si ty vytvoril objektivny nazor na 99,99% hltacov nocnika N ?

butthead sprav sluzbu svojmu mentalnemu zdraviu a vypni na par dni internet, prospeje ti to, naozaj

//autoeditácia príspevku (19 Mar 2017, 21:20)
butthead napísal:stale vsak zabudas na to, preco ludia pisu take komentare a co su priciny
vyzera to ze obaja sa rozpravate o tych istych komentaroch, o ake ide?

tak nam teda objasni tie priciny, mna by to zaujimalo, vies, chcem si spravit objektivny nazor :)
butthead
Darca
Darca

:D teba som sa na nic nepytal, ale ked uz ides konfrontovat aspon sa nestrapnut (samozrejme ze som to myslel obrazne, nie darmo je to cislo 99,99%) - zbytocne objasnovat priciny, sam sa o to posnaz, alebo si precitaj vsetky moje prispevky, ktore som tu na fore napisal a daj si ich nejak dokopy.
jackb
Redeemer
Redeemer

ved nech si nemaze. ale jeho fanusikovia mudrosti na nom pochytene rozhadzuju vsade inde. "preco nepisete o tomto: link sobotnyvysavac.etc"

presne tak, ja stale tvrdim, ze za vsetko moze Putin. pricina je prave ta, ze ludia chcu aby nielen statne medium, ale aj tie sukromne pisali a hovorili o HAARPe, Chemtrails, a podobne. a ked zacali pisat, ze su to lzi, tak su to stale smeti a nocniky...
culter
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa culter »

butthead napísal:Bla bla bla :), aspon polovica posluchacov SV nehlta info ako 99,99% hltacov takeho nocnika N.
Tu by som si dovolil s kolegom na 99,99% suhlasit, ze minimalne 50% posluchacov SV nehlta info tak, ako citatelia Nka. Posluchaci SV totiz hltaju len hluposti a to aj s navijakom. Ja som par relacii zo SV pocul, aby som si vytvoril objektivny nazor. Ty si videl aspon debatu s Koronim u Havrana? Podobny postoj mas k Zem a vek?
butthead
Darca
Darca

Jackb, ono ked niekomu vadi to, ze v SV vyuzije niekto priestor na sirenie svojich myslienok, lebo inde ma tak priestor akurat na urovni blogu, tak je sranda, ze vtedy treba zakrocit roznymi antidemokratickymi krokmi, hlavne ked sa hra za najvacsieho siritela slobody slova a demokracie.

To ta ale nenapadlo, ze ked radio zacalo, hned bola ta myslienka aplikovana sposobom, ze sa zacali hlasit ludia s roznymi nazormi (pre niekoho aj s nebezpecnymi), Lichtner alebo Koroni by ich jednoducho nemohli odmietnut na zaklade nejakej vopred zadefinovanej sablony, lebo by to bolo v rozpore hlavnej myslienky, preto casto spominali, "informacie si overujte a neverte vsetkemu co v eteri zaznie". No predsa to mozno vies.
Ale o tom mozem pisat donekonecna, ked niekto uz ma v hlave zafixovane to, ze demokracia ma hranice niekde uz na urovni totality.

Aka zmena v SV by bola pre teba najpozitivnejsia ? /okrem vypnutia :D

Culter, par relacii z tisicov ano ?
Ano tu relaciu som videl, Havran si tvrdil svoje, aj Koroni svoje, lebo ako som spomenul vyssie... Havran ma latku polozenu vyssie a nebezpecne blizko k volaniu cenzury. Navyse si myslim, ze SV je aj zaplnena diera na trhu a niektori to mozu vnimat ako boj o zakaznika, kedze biznis s reklamou je dost vazna vec a v mainstreamovych mediach pracuje daleko viac ludi, vsetko treba platit, mam tam aj zopar kamatov, znamych. Otazne je, ci v SV skutocne ziju z 8k mesacne, da sa to, ale so skromnych zivotom samotnych predstavitelov teraz neviem ci su dvaja, traja.

Zem a vek je kontroverznejsi, tam uz treba fakt opatrne od zaciatku, ale teraz bez srandy a ironie, clovek ked ma hltat, radsej z mainstreamu nech zije v bublinke stastia ako v smutku, len ten pomer v poctoch hltacov je podla mna uplne inde. Dostavaju priestor aj rozni korespondenti, blogeri co je len dobre, na takom niecom sa v HNku, novom case a pod. nedovolas, namiesto toho capnu reklamu, alebo mozes byt vybornym sluzobnikom ako taky Smatana, Bencik a spol. Ked uz nie teda ten ZaV, tak jedine z mainstreamu N, ale ako vravim, opatrne s informaciami a neverit, ze za kazdym rohom stoji Putin :)
jackb
Redeemer
Redeemer

dobre to nie je. nie co do cenzury, ale prave do overovania informacii. ked roky luhas o vsetkom moznom, tak nemozes cakat, ze ti niekto zrazu uveri, ked prelozis najnovsie wikileaks z Vault 7. a vobec nie je dobre, ze zverejnuju korespondenti ci blogeri v tlacenom casopise. nielen, ze sa neoveruje obsah, ale nekontroluje sa ani forma. blogy v printe Nko ani sme neuverejnuju.

a ty, ze tieto dve "alternativne" media nemaju to overovanie faktov sluzia ako potrava pre lenivych alebo hlupych ludi, ktori sa tym daju nakrmit ako batolata.
mozno to overovanie vsetkeho co zaznie v eteri pouzivali ako "fajcenie moze zabijat", no nikto si to nezobral ani do paty.
teda, aj ked sa snazili naucit ludi, aby neverili vsetkemu co pocuju a citaju (a potom to s tymi kravinami, ktore prezentovali hrali velmi dobre) tak efekt bol ten, ze najvacsi impakt ma na internete clanok obsahujuci prachsprostu loz: https://domov.sme.sk/c/20486879/ciganik ... ml?ref=trz

takze problem s alternativnymi media je ten, ze ked si odmyslime lzi a propagandu, tak tu mame priestor pre psychicky chorych ludi. napriklad jeden z blogerov na ZaV ma potvrdenu diagnozu, no lame rekordy v citanosti.

nie cenzura a media plne Havranov. ale uroven autora informacie a preverenie aspon toho, ci je kompetentny o danom pisat/hovorit. lebo aku kompetenciu hovorit o chemtrails pastier oviec, alebo o ockovani inzinier informatiky?
okrem toho co mas ty s tym Putinom?
butthead
Darca
Darca

Ano to mi jasne odzaciatku, pozeras sa na to inym pohladom, mohol si si vsimnut, ze ja nehodnotim co tam zaznie, kontroverziu si kazdy chape svojsky. Navyse SV ako taky negeneruje informacie, len sa pyta a maximalne zdiela, prakticky je SV prostriedok nieco ako hrniec pri vareni, ked varis pripravis suroviny, das do hrnca, uvaris, zjes. To je cele.

To s tym Putinom, vidis ake to je, ked stale spominas savo, harp a ine hluposti :)

Btw. to overovanie (za ktore ma byt zodpovedny redaktor) informacii v radiu, ktoreho vsetky relacie sa generuju na zivo, si neviem predstavit.
jackb
Redeemer
Redeemer

lenze ked varis v hrnci spinavom, hrdzavom, alebo s poskodenym povrchom, tak si jedlo znehodnotis a mozes ti byt zle.

to, ze informacie sa zdielaju, alebo sa moderator len pyta, ale inak vobec nema interakciu s hostom je ten problem. taky Hyde Park 2.0 - kecaj si co chces, u nas aj kralovsku rodinu mozes urazat. samozrejme, ze ked sa moderator na hosta nemoze pripravit, tak sa za behu nim prekladane fakty tazko googluju a prekladaju mu ako konfrontacia. no obcas ho staci pocuvat.
este za Lichtnera si mi odporucal konkretnu relaciu, kde si chcel aby som sa prihlasil ako protistrana hostovi.
ten okrem ineho povedal, ze strazil hranicny prechod, kde mali tisice utecencov, ale neprisiel ziaden. tak sa schuti v trojici (aj s Hudom) zarehotali. a potom tema odoberanie a obchod s organmi: jasne, ved o tom bola sprava komisarky OSN, strasny zlocin. to pravda je a pisu o tom aj ini, ktori tam boli v priebehu tychto svinstiev. vec sa ma ale tak, ze sa to dialo prave v uteceneckom tabore hned za tym prechodom, kde nikto neprisiel. a ani jeden z moderatorov na to nepovedal ani pol slova.
a tak sa to da aplikovat na vsetko.
butthead
Darca
Darca

Kto je zodpovedny za cistotu hrnca ? V pripade SV = kuchar/konzument (posluchac).

Mainstream: si v restike a objednas si jedlo, bude ti chutit, vyborne sa najes, zaplatis a pochvalis casnika s odkazom kucharovi, ze to bolo vynikajuce, ale nemozes vediet, ci kuchar varil v spinavom hrnci :) Za kazdeho pripadu ti nemusi byt zle zo spinaveho hrnca. Takze to je asi tak objektivne.

T.j. radio bude zit dovtedy, kym bude zivene, platene posluchacmi alebo s prepacenim Putinom :)

K tomu Lichtnerovi a relacii, neviem nepamatam si to, ani v akom kontexte som to myslel, takze nemam co k tomu dodat.
Napísať odpoveď