Slobodný vysielač a iné alternatívne média

Diskusie na politické témy...
Solo_Kamen
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Slobodný vysielač a iné alternatívne média

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Čo to do prdele má znamenat?

Moderátorovi, ktorý to upravil odkazujem, že je zmrd a že som si zapol na túto stránku adblock :)

:minus: Teraz budu vsetci plakat za tebou a tvojimi nazormi, papa :) :minus:
budem tu otravovať vzduch a vaše slniečkarske ideologické bludy, kým nedostanem ban ;)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Tak ked si uz zareagoval ako skutocny dospely muz a nie ako prerastene slnieckarsko-libtardsko-lavicacke deti ked im prasknu balonik, mohli by sme sa vratit naspat ku teme
rebuss
Star
Star

Príspevok od používateľa rebuss »

Len jedno mi nesedí, prečo ostal v názve Slobodný vysielač.. ked už ideme spájať všetko so všetkým.

Čiže prvotne téma založená hlavne pre Slobodný vysielač, zmenená, lebo niekomu príde na um vhodné všetko spájať a nerobiť medzi tým žiadne rozdiely. Gratulujem.

Takže, ak to chápem, teraz tu môžeme riešiť od zemaveku, odtrhnutej infovojny až po nejaké blogy s životnosťou niekoľko hodín, ktoré sa "hlásia" k alternatíve.
Solo_Kamen
King
King

jackb napísal:Tak ked si uz zareagoval ako skutocny dospely muz a nie ako prerastene slnieckarsko-libtardsko-lavicacke deti ked im prasknu balonik, mohli by sme sa vratit naspat ku teme
vieš čo, napíš ešte niečo od veci a potom zase utekaj moderátorovi pod sukňu aby to dal do názvu témy

rebuss: ja navrhujem celé fórum zlúčit do tejto témy a názvy všetkých tém zahrnúť do názvu tejto :D
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

rebuss napísal:Len jedno mi nesedí, prečo ostal v názve Slobodný vysielač....
Nuz.. asi preto, ze 95% prispevkov je momentalne k SV.

Casom sa to mozno zmeni a tym sa zmeni aj nazov temy nie ?

Logika..
Solo_Kamen
King
King

alternatívne média a mačiatka

výborne. Takže ak ja budem tliapať úplne mimo témy, tak to je problém ale ak to urobí niekto iný, tak je to v pohode a iba sa zmení názov témy?
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

Solo_kamen, neber to tak vazne, naco sa rozculujes :)

Ked uz tato tema nie je len o SV... Ale mozme ist do OT, alternativne media je snad najsirsie spektrum myslienkovych pochodov, na druhom mieste je mainstream :)

Tak trocha propagacie dalsej myslienky, ktoreho autori celkom trefne reflektuju realitu, ze sa to ani neda viac vystizne a valcuje to vsetky ostatne sharkazm-irony politicke stranky. Co ale moc pre slnieckarov nebude :)

_konzervy: kontrakultúra
_I_aktibrada

https://www.facebook.com/pg/konzervy/po ... e_internal
celkom originalne, co poviete ? :lol:
jackb
Redeemer
Redeemer

tak zareagujete na tu kritiku alternativneho "media", alebo si budete fukat bobo?
Solo_Kamen
King
King

Re: Slobodný vysielač

nebudem reagovat na tvoj trápny offtopic, nehladiac na to, ktorému moderátorovi si čo pohladkal ;)
jackb
Redeemer
Redeemer

trapny off topic je len tvoje rumazganie a neschopnost zmierit sa s tym, ze nie vsetko sa deje tak ako si to vysnivas.

Hanzelova kritizuje trucpodnik trucpodniku SV. takze aj pred premenovanim to bolo velmi ku teme.
veddy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa veddy »

SV sa nebráni kontroverzným témam, ani rôznym uhlom pohľadu. Verím, že agendou radia je pravda. Prosím všimnite si, že samotná pravda, ako taká, nemá žiadnu agendu.
Solo_Kamen
King
King

jackb napísal:trapny off topic je len tvoje rumazganie a neschopnost zmierit sa s tym, ze nie vsetko sa deje tak ako si to vysnivas.

Hanzelova kritizuje trucpodnik trucpodniku SV. takze aj pred premenovanim to bolo velmi ku teme.
Ked ti moje rumázgnie vadí, tak chod zase pomojkať moderátora a popros ho aby mi zabránil sem písať, mojko, pretože to je zrejme tvoja nová pracovná metóda.

A nie, nebolo to ku téme... občas rozmýšlam, aký blbý musí človek byť aby nerozumel, čo to je diskusia na tému.
veddy napísal:SV sa nebráni kontroverzným témam, ani rôznym uhlom pohľadu. Verím, že agendou radia je pravda. Prosím všimnite si, že samotná pravda, ako taká, nemá žiadnu agendu.
Skôr si myslím, že ich agendou je prinášanie informácii, ktoré nie sú ovplyvňované sponzormi. A tie informácie sú dosť relevantné a prinášané napríklad vedcami zo SAVky, dôstojníkmi z armády, vysokoškolskými psychológmi alebo predstavitelmi menších politických strán pod 20%. Jediné čo chýba je aspoň ešte jeden skúsený moderátor, ako xH4wK spomenul predtým než jackb začal ten jeho shitstorm.
jackb
Redeemer
Redeemer

v prispievani si zabranis ty sam, ked budes moderatorov urazat a pokracovat v osobnych utokoch.

shitstorm si spustil akurat ta ty, ked si nedmietol reagovat na kritiku ineho "alternativneho media", ktory ma s Vysavacom spolocneho zakladatela, vacsinu odkazov na relacie predstavuju prave vystupenia oboch protagonistov IV a aj princip vzniku je rovnaky: v STV je sa mi nepaci, urobim si trucpodnik. nepaci sa mi ani SV, tak si urobim iny trucpodnik, ved uz mam prax.

obsah je tie rovnaky - "alternativne fakty a alternativne informacie"
Solo_Kamen
King
King

jackb napísal:v STV je sa mi nepaci, urobim si trucpodnik. nepaci sa mi ani SV, tak si urobim iny trucpodnik
Ak sa mi nepáči to, čo niekto robí a myslím si, že to viem spraviť lepšie, tak to skúsim a ludia svojimi peniazmi vyjadria, či to robím lepšie alebo nie. Hvorí sa tomu kapitalizmus. ;)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

"Ak sa mi nepáči to, čo niekto robí a myslím si, že to viem spraviť lepšie, tak to skúsim a ludia svojimi peniazmi vyjadria, či to robím lepšie alebo nie. Hvorí sa tomu kapitalizmus."

Prípadne sa k tomu vyjadrí Moskva a Kremeľ, pretože tam nejaký srandista s tromi menami bol žobrať o finančnú podporu a ani sa to nesnažil skrývať :) To nie je kapitalizmus.

Ja len zopár poznámok, aby som to tu rozprúdil:

- kedy konečne pseudomédiá ako Vysierač a podobne prestanú používať židovské vynálezy, ako napríklad Facebook a zčasti Internet či PC
- kedy konečne anti-americké a proruské odpad médiá prestanú používať americký Facebook a americký vynález Internet
- kedy začnú proruské médiá používať ruskú sociálnu a internetovú sieť
- kedy začnú proruské štetky používať ruské počítače, procesory a komponenty v nich

Nemám ďalšie otázky.
Solo_Kamen
King
King

Tak ešte raz a naposledy, to že mi Putin poslal za minulý mesiac 2 000€ je úplne v pohode a 2% z toho som dal na škaredé zlé chlpaté proruské médium len aby som pobúril progresívnu a modernú časť spoločnosti. :smt033

Dúfam, že si si uľavil a nabudúce prídeš z argumentom. :smt006
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Čože? Ty si Tibor Eliot? To je dobré vedieť. Alebo si sa nejako pomýlil? A aký argument odo mňa chceš? Proti čomu alebo za čo? Veď ja som tu s tebou nediskutoval (minimálne nie v poslednej dobe). Vysaď tie prášky, prípadne si vezmi viac - neviem, čo na tvoju hlavičku funguje :)
Solo_Kamen
King
King

Vieš, Putin tam posiela peniaze cezomňa :D.

Postol si niekolko riadkov autistického škrekotu, ktorý nedáva absolútne žiadny zmysel, chcel som na to poukázať. Ďakujem, že svoju idiociu dávaš takto verejne najavo, prosím kľudne pokračuj :lol:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Absolútne netuším, o čom to melieš a prečo do toho pletieš seba? Prepáč, ale na hodnotenie mojej osobnosti mám k dispozícii iných ľudí, odborníkov a kolegov, ktorí sú na tom vzdelanostne a spoločensky v takom rangu, na ktorý sa ty v živote nedostaneš. Takže ak mi tu chceš vypisovať nejaké analýzy osobnosti a niečo o idiocii, tak prepáč, ale beriem to s obrovskou rezervou :) Vylez z tej bubliny, nie všetci sú na tvojej úrovni a tvoje obhadzovanie mojej maličkosti autizmom a idiociou je prinajmenšom smiešne.

Ale páči sa mi, ako si vôbec relevantne nedokázal odpovedať na moje otázky vyššie, fanúšikovia proruských médií pre slabomyseľných to argumentačne nikdy nevedeli...
Solo_Kamen
King
King

seth82 napísal:Absolútne netuším, o čom to melieš a prečo do toho pletieš seba?
sarkazmus a pohŕdanie, preto.
seth82 napísal: Prepáč, ale na hodnotenie mojej osobnosti mám k dispozícii iných ľudí, odborníkov...
Tvoj psychiater musí byť nadšený :smt006
seth82 napísal:ktorí sú na tom vzdelanostne a spoločensky v takom rangu, na ktorý sa ty v živote nedostaneš.
to má byť argument? Abu Bakr al Bagdadi má tiež vzdelanostný a spoločenský rating o ktorom radšej ani snívaˇnechcem ale to neznamená, že je dobré ho dosiahnuť.
seth82 napísal: Vylez z tej bubliny, nie všetci sú na tvojej úrovni a tvoje obhadzovanie mojej maličkosti autizmom a idiociou je prinajmenšom smiešne.
Daj mi teda nejaký argument. Nech ma tvoje blahorodie presvedčí nejakým logickým argumentom, ktorý mi pomôže zmenit môj názor.
seth82 napísal: Ale páči sa mi, ako si vôbec relevantne nedokázal odpovedať na moje otázky vyššie, fanúšikovia proruských médií pre slabomyseľných to argumentačne nikdy nevedeli...
Nie sú to relevantné a logicky položené otázky, je to len škôlkarsky pokus si kopnúť od namysleného magora. Ale keď ozaj tak silno chceš odpoveď, tak používajú FB a americké komponenty, pretože je to podla nich dobrá volba, tak to v kapitalizme chodí. Ale ak chceš vedieť úplne presnú odpoveď, tak sa choď opýtať redaktorov.
Napísať odpoveď