Moderátorovi, ktorý to upravil odkazujem, že je zmrd a že som si zapol na túto stránku adblock
budem tu otravovať vzduch a vaše slniečkarske ideologické bludy, kým nedostanem ban
vieš čo, napíš ešte niečo od veci a potom zase utekaj moderátorovi pod sukňu aby to dal do názvu témyjackb napísal:Tak ked si uz zareagoval ako skutocny dospely muz a nie ako prerastene slnieckarsko-libtardsko-lavicacke deti ked im prasknu balonik, mohli by sme sa vratit naspat ku teme
Nuz.. asi preto, ze 95% prispevkov je momentalne k SV.rebuss napísal:Len jedno mi nesedí, prečo ostal v názve Slobodný vysielač....
Ked ti moje rumázgnie vadí, tak chod zase pomojkať moderátora a popros ho aby mi zabránil sem písať, mojko, pretože to je zrejme tvoja nová pracovná metóda.jackb napísal:trapny off topic je len tvoje rumazganie a neschopnost zmierit sa s tym, ze nie vsetko sa deje tak ako si to vysnivas.
Hanzelova kritizuje trucpodnik trucpodniku SV. takze aj pred premenovanim to bolo velmi ku teme.
Skôr si myslím, že ich agendou je prinášanie informácii, ktoré nie sú ovplyvňované sponzormi. A tie informácie sú dosť relevantné a prinášané napríklad vedcami zo SAVky, dôstojníkmi z armády, vysokoškolskými psychológmi alebo predstavitelmi menších politických strán pod 20%. Jediné čo chýba je aspoň ešte jeden skúsený moderátor, ako xH4wK spomenul predtým než jackb začal ten jeho shitstorm.veddy napísal:SV sa nebráni kontroverzným témam, ani rôznym uhlom pohľadu. Verím, že agendou radia je pravda. Prosím všimnite si, že samotná pravda, ako taká, nemá žiadnu agendu.
Ak sa mi nepáči to, čo niekto robí a myslím si, že to viem spraviť lepšie, tak to skúsim a ludia svojimi peniazmi vyjadria, či to robím lepšie alebo nie. Hvorí sa tomu kapitalizmus.jackb napísal:v STV je sa mi nepaci, urobim si trucpodnik. nepaci sa mi ani SV, tak si urobim iny trucpodnik
sarkazmus a pohŕdanie, preto.seth82 napísal:Absolútne netuším, o čom to melieš a prečo do toho pletieš seba?
Tvoj psychiater musí byť nadšenýseth82 napísal: Prepáč, ale na hodnotenie mojej osobnosti mám k dispozícii iných ľudí, odborníkov...
to má byť argument? Abu Bakr al Bagdadi má tiež vzdelanostný a spoločenský rating o ktorom radšej ani snívaˇnechcem ale to neznamená, že je dobré ho dosiahnuť.seth82 napísal:ktorí sú na tom vzdelanostne a spoločensky v takom rangu, na ktorý sa ty v živote nedostaneš.
Daj mi teda nejaký argument. Nech ma tvoje blahorodie presvedčí nejakým logickým argumentom, ktorý mi pomôže zmenit môj názor.seth82 napísal: Vylez z tej bubliny, nie všetci sú na tvojej úrovni a tvoje obhadzovanie mojej maličkosti autizmom a idiociou je prinajmenšom smiešne.
Nie sú to relevantné a logicky položené otázky, je to len škôlkarsky pokus si kopnúť od namysleného magora. Ale keď ozaj tak silno chceš odpoveď, tak používajú FB a americké komponenty, pretože je to podla nich dobrá volba, tak to v kapitalizme chodí. Ale ak chceš vedieť úplne presnú odpoveď, tak sa choď opýtať redaktorov.seth82 napísal: Ale páči sa mi, ako si vôbec relevantne nedokázal odpovedať na moje otázky vyššie, fanúšikovia proruských médií pre slabomyseľných to argumentačne nikdy nevedeli...