Zákon o cestnej premávke
Re: Zákon o cestnej premávke
Oukej, tak ked je to naozaj takto dementne, sice nechapem ako to je vobec mozne ak to nema oporu v zakone (viz vyssie citacie) tak co sa stane, ked policajta vyzvem aby mi povedal na zaklade coho mi chce zobrat vodicske opravnenie, resp. odmietnem vodicak vydat, resp. vydam vodicak, ale tym, ze som s priestupkom nesuhlasil dalej policajt kona na vlastnu päst a dalsie pripadne nasledky musia byt predsa zrusene/neplatne.
ajajaj keby dali "fotopasce" už dávno by zarobili a boli za vodou
Maju limit nastaveny az od 65.
Myslim, ze je to dost seriozne od nich.
50 metrov za cedulou po vjazde do obce, nieco pod 90 km/h na tachometri, pekne prasenie, este dobre obisiel kedze cennik je prisnejsi (od 180 EUR)
No, to miesto je dost diskutabilne. Na jednej strane je svinstvo merat tesne za vjazdom do obce, ale na druhej strane su tam hned domy... Myslim, ze ten "limit" 70 tacho sa tam dokonale hodi 
Aby som bol presný... namerali mi 81 km/h od toho odpočítali -3 km/h, čo berú ako odchýlku radaru. Pokuta mi bola vypočítaná z rýchlosti 78 km/h, vyčíslená na 141 €. Po zľavičke za rýchle zaplatenie do 15 dní rovných 94 €.
To by aj sedelo na tachometrových 90 km/h. Pri výjazde zo zákruty pred dedinou mám naložených tak 100 a na 5ke bez plynu sa pustím dole dedinou...
To by aj sedelo na tachometrových 90 km/h. Pri výjazde zo zákruty pred dedinou mám naložených tak 100 a na 5ke bez plynu sa pustím dole dedinou...
Skoda, mali ti dat viac. Aspon sa naucis jazdit predpisovo.
tesne za vjazdom do obce , v obci máš ísť 50 km/h ďalej nie je čo riešiť
Ja som uz velmi dlho nauceny si to presne vyratat aby som za znackou nesiel viac nez 60km/h gps. Nestoji to za to. Vytacaju ma ale dediny ktore nepoznam kde je cedula schovana za krikom a clovek ju zbada 30m od seba. Plne brzdy to riesia, co ine.
Inak podobne sa meria aj v Rakusku, 30m za tabulou alebo 20m pred koncom obce.
Tam to ma ale logiku kedze to riadne oznacuju.
Na Slovensku to logiku nema, na Slovensku sa obce neoznacuju? Okrem toho, aby mohla byt zaslana pokuta domov, tak vzdy musia vopred avizovat akciu na zaklade objektivnej zodpovednosti a teda musi krajsky riaditel vyhlasit akciu, vyda za k tomu tlacova sprava a informuju media. Preberu to regionalne media MY, ale aj ine weby, radia. Tato akcia v Leviciach - tu je odkaz co som nasiel k tomu - http://m.novezamky.sk/vismo/dokumenty2. ... ellenorzes Na Exprese to tusim pravidelne hlasia. Ze je niekto hlupak, avizovanu akciu ignoruje, v obci ide 81 a potom tu machruje na fore, no prosim.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
heker tu moralizujes akoby si nikdy rychlost neprekrocil
On moralizuje urcite kvoli tejto vete: "Pri výjazde zo zákruty pred dedinou mám naložených tak 100 a na 5ke bez plynu sa pustím dole dedinou."
To uz nie je o tom, ze niekde nahodou prekrocis rychlost, ale o vedomom a pravidelnom prekracovani rychlosti v dedine.
To uz nie je o tom, ze niekde nahodou prekrocis rychlost, ale o vedomom a pravidelnom prekracovani rychlosti v dedine.
-
guess.whoo
Redeemer
ved za to pokutu uz dostal a aj tych 94e je postacujucich aby sa do dediny pustal na 4ke
Heker, presne som vedel, že sa ozve čuráčik typu ty, čo bude moralizovať...
Pričom prd vieš o tom ako jazdím...
PS. Nezabudni sa mi vyplakať do karmy (keď si ko*ot
)
PS. Nezabudni sa mi vyplakať do karmy (keď si ko*ot
Heker je znamy moralizator a odbornik na vsetko
Treba to brat s rezervou.
Ale bindo ruku ba srdce. To ti nikdy nebliklo hlavou ze ti moze z poza zaparkovaneho auta nejake decko vybehnut? A hned je zivot na sracky.
Ale bindo ruku ba srdce. To ti nikdy nebliklo hlavou ze ti moze z poza zaparkovaneho auta nejake decko vybehnut? A hned je zivot na sracky.
-
Grim
Darca
Tak tak...ne*eb tomu toľko, ja viem, že je to škoda zabrzdiť, keď si tak fajnovo rozbehnutý, ale keď dáš tú nohu z plynu dole skorej a behneš tam v 70tke na tacháči, tak zas tak veľa nezmeškáš. 
-
guess.whoo
Redeemer
veru tak..v obci pridavam len na takych miestach, kde nie su domy a je velmi dobre vidiet na oba kraje cesty.