Let lietadlom
Re: Let lietadlom
Ja bezne lietam s paracetamolom v prirucnej a zatial nikto nenamietal.
Lieky v pohode. Ja som si vzdy odstrihol zo 4x Ibalgin a mal ho v prirucnej, nikdy nebol problem. Ak tak, radsej si vezmi origo obal, keby nahodou. Ale zase bacha, ak mas aj normalnu batozinu, tak do prirucnej len par kuskov a zvysok do podpalubia, mas istotu.
este k tomu tabaku... ak si tam zoberiem normalne 40g sacok by nemal byt problem teda ci ? ci radsej presypat kusok do mensieho vrecuska
-
javatar
Hardcore addict
^javatar napísal:zalezi kde letis, bezne letim aj s pol kilom a ziaden problem
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ja som letel so zapalovacom v prirucnej batozine v 3 letoch a v pohode..takze tvoj tabáček nebude nikomu prekazat
tie nadobky na tekutiny v prirucnej batozine musia byt max 100ml ?
Alebo ak vezmem nadobu, ktora ma 125ml a nalejem do nej 100ml samponu, tak je to v poriadku ? Alebo nemozu byt nadobky vacsie ako 100ml ?
Alebo ak vezmem nadobu, ktora ma 125ml a nalejem do nej 100ml samponu, tak je to v poriadku ? Alebo nemozu byt nadobky vacsie ako 100ml ?
dolezity je celkovy objem a nie kolko tam mas
ak mas viac ako 100ml flasku tak ti to mozu vyhodit
naco to je vlastne dobre, viete niekto kvoli comu to musi byt v takych malych nadobkach ?
Kvoli zavedenym bezpecnostnym opatreniam po 11.9.2001, ktore sa niekolkokrat sprisnili a medzi nimi bolo aj obmedzenie tekutin a podobne. Ja v tom problem nevidim, ved dnes kupis do 100ml balenia sampon, sprchovy gel, ustnu vonu, deodorant, parfem, zensku kozmetiku v podobe odlicovaca, cistiacej vody a neviem co vsetko dalsie.
Zdravím, riešite tekutiny, ako to je s alkoholom? Dajme tomu v rámci EU a samozrejme orig. zabalený neotvorený.
-
kukiak
Addict
logicky ho musis kupit az za kontrolou v duty free shopoch
-
hojko
Site Admin
Pripadne ten alkohol mozes zabalit s oblecenim do podpalubnej batoziny a opit sa v cielovej destinacii.
Ide o prinesenie domov zo zahraničia, šlo by o 1, max. 2 flašky. Takže flašky by boli skôr v podpalubí, nemusím ich mať pri sebe.
-
Fabo
Hardcore addict
To je OK, zvlast ked su okolkovane
Z krajin mimo EHS mozes dovazat liter tvrdeho alkoholu a tusim 200 cigariet. Za vacsie mnozstvo ti uz mozu vyrubit clo a dan.
V ramci EHS by to malo byt az 10 litrov bez colnych poplatkov, takze pohoda.
// a ano, kontroluju to... za posledny rok ma po prilete colnici zastavili uz 2x na letisku... asi vyzeram jak alkoholik
V ramci EHS by to malo byt az 10 litrov bez colnych poplatkov, takze pohoda.
// a ano, kontroluju to... za posledny rok ma po prilete colnici zastavili uz 2x na letisku... asi vyzeram jak alkoholik
Viete niekto poradiť názov nejakého lieku proti nevoľnosti v lietadle, ktorý viem kúpiť v Maďarsku?
Snad v celej Europe kupis Cocculine - https://www.adc.sk/databazy/produkty/de ... 93094.html
Ak na dlhu cestu, tak este mozes pouzit Aspirin/Acylpyrin - to mas proti bolesti hlavy a tazkym noham (riedi krv a zabranuje krvnym zrazeninam).
Ak na dlhu cestu, tak este mozes pouzit Aspirin/Acylpyrin - to mas proti bolesti hlavy a tazkym noham (riedi krv a zabranuje krvnym zrazeninam).
-
mirak2
Hardcore addict
vies, ze si mu odporucil homeopatikum?
To som nevedel, kedysi som o tom niekde cital. V takom pripade nekupovat. Odporucil by som overene Kinedryl, ale ten sa da kupit asi len na Slovensku a v Cesku. Potom je este Vomex A, to je akasi alternativa Kinedrylu a ten by mohli mat v Madarsku.
Aky bol Vas najdlhsi let?