Bulharsko
Re: Bulharsko
Primorsko je niečo ako náš Senec...
.
hej hovorili aj v cestovke,ze Primorsko je cisto CZ/SK a je to o dost mensie ako Slnecne...
Zvyknu tam teda chodit aj mladí ? nie ze tam prevazne budu rodiny s deťmi
Zvyknu tam teda chodit aj mladí ? nie ze tam prevazne budu rodiny s deťmi
Myslel som skôr veľkosťou, je to taká dedina s pár hotelmi, pár klubov. Mladí tam sú, ale ak by som chcel väčší zážitok, išiel by som do väčšieho letoviska.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Primorsko co som tam bol naposledy asi pred 3? 4? rokmi mi prislo, ze uz to nie je take party stredisko ako bolo pred ~10 rokmi, ako keby ti ludia co tam chodili vtedy tam chodia doteraz, akurat uz teda tam chodia s malymi detmi
Ale inak neviem co je take lacne party miesto teraz.
Slnecne treba ratat ze je podstatne drahsie ako Primorsko.
Slnecne treba ratat ze je podstatne drahsie ako Primorsko.
Tak nakoniec ideme na Sunny Beach,za 250€ autobusom s raňajkami na 8 nocí.
Snáď to bude pekný zážitok
Snáď to bude pekný zážitok
9 dní a minimálne dva plné dni ti zaberie cesta...no, zážitok to určite bude 
Tazko povedat. Ked bude mat smolu, tak pride 23.00 a prva hoc mu ubehne ked lahne do postele po ceste busom. A posledny den moze byt odchod o 3.00 v noci. Ak bude mat stastie, tak na hotel pride 13.00 a ma pol dna pred sebou. A posledy den moze byt odchod az o 12.00. Realne vsak vieme, ze skor ta prva varianta je pravdepodobnejsia.
Ja keď som šiel pred dvoma rokmi, tak sme vyrážali ráno okolo 4 zo Slovenska a na druhý deň ráno sme prišli. Domov sme odchádzali niekedy poobede okolo 3. Boli sme na 12 dní, ale ku koncu sme sa už trocha nudili. 8 nocí úplne stačí a na Sunny Beach si to isto užijete. Tam to žije.
Aké ceny môžem čakať za menu v reštike,pizzu/kebab,drinky na diskotekách ? 
-
kukiak
Addict
Ja by som teda busom nesiel.. ked som tam siel ja tak wizzair tam letel okolo 100-150e.. a ubytko nas stalo okolo 100ky.. tiez sunny. 24h v buse je smrt.
Ja som šiel busom a už nikdy viac. Záchod sa nemohol používať, žiadne miesto na nohy, nedalo sa ani lahnúť do uličky.
Ja som už išiel busom do Anglicka (Bradford) 4x a jedna cesta trvá 36 hodín, takže 24 hodín je v pohode 
//autoeditácia príspevku (09 Júl 2017, 16:31)
Chlapci mali ste pravdu,na Sunny Beach to bez pochyb zije!
Nikdy to tam nespi,obchody,fastfood=nonstop otvorene,diskoteky do svitania,ceny v pohode,more ciste a teple.
Jedine co mi vadilo,ze je tam privela Rusov,je to dost international(Bielorusko,Srbsko,Skandinavia,Britania,Polsko),ale rusi vedú.Najviac som sa zabavil v Lazur,Viking
//autoeditácia príspevku (09 Júl 2017, 16:31)
Chlapci mali ste pravdu,na Sunny Beach to bez pochyb zije!
Jedine co mi vadilo,ze je tam privela Rusov,je to dost international(Bielorusko,Srbsko,Skandinavia,Britania,Polsko),ale rusi vedú.Najviac som sa zabavil v Lazur,Viking
Caute v lete (jul,august) mam na plane ist na mazde 323F BJ 1.5 benzin r.v. 1999 do bulharska , konkretne primorska a chcel by som som sa spytat ze ubytovanie si mam vybavit dopredu? alebo staci hladat az v cielovej destinacii. Ze ci nebude problem zohnat ubytko priamo na mieste pocas dovolenkovej sezony . A nie nechcem ist lietadlom ja tu cestu prezijem robim kamionistu tak som na dlhe cesty zvyknuty. chcem este pozriet odtial aj do Turecka a grecka kedze je to nedelako od Primorska tak by som to vyuzil Dik za info 
booking.com
airbnb.com
airbnb.com
ja by som v dnesnej dobe uz nesiel na blitz a nehladal ubytko na mieste, dnes je online doba a vsetko sa rezervuje dopredu
najjednoduchsie to mas cez booking, v primorsku som bol pred 2 rokmi v hlavnej sezone a je to dost natrieskane ludmi, inak vecer po veceri tam mas iba jeden bulvar a koniec, nemas tam co robit, tak ak nechces ist spat o 22:00 odporucam slnecne
najjednoduchsie to mas cez booking, v primorsku som bol pred 2 rokmi v hlavnej sezone a je to dost natrieskane ludmi, inak vecer po veceri tam mas iba jeden bulvar a koniec, nemas tam co robit, tak ak nechces ist spat o 22:00 odporucam slnecne
Neviem preco, ale pobavila ma tato dolezita informaciabiker610i napísal:Caute v lete (jul,august) mam na plane ist na mazde 323F BJ 1.5 benzin r.v. 1999 do bulharska , konkretne primorska....
To je velmi dolezita informacia. Pretoze ja by som sa na tom bal ist dalej ako do polovice Madarska.
hlavne ze vynechal taku dolezitu informaciu ci je 3 alebo 5 dverove, a potom mu porad..ziegel napísal: Neviem preco, ale pobavila ma tato dolezita informacia
-
Shamway
Professional
Jejda chalani, ved trosku iniciativy...potom by ste zistili ze predsa 5 dverova
http://biker610i.rajce.idnes.cz/Tunisko ... 074625.jpg
http://biker610i.rajce.idnes.cz/Tunisko ... 074625.jpg
Ten report z Tuniska som cital uz na jesen ci kedy to tu daval.