Bulharsko
Bulharsko
Boli ste v Bulharsku? Kde? aky je vas nazor na zivot v bulharsku??
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
je to zaujmave ze taka tema tu este nie je
k nej samotnej : bulharsko je super.bol som tam 4 (alebo 5?) krat a stale sa mi pacilo.najlacnejsia destinacia co sa tyka cien ubytovania,potravin,alkoholu,sluzieb ale zdaleka nie najhorsia.je tam vela peknych bab (prevazne cesky a slovenky.bulharky maju prevazne pekne tela a skarede tvare).pobrezie je tam pekne subtropicke,nocny zivot number 1.tiez nie je na skodu veci silny kurz nasej meny voci bulharskemu leva.najlepsie letoviska - sozopol,primorsko.
k nej samotnej : bulharsko je super.bol som tam 4 (alebo 5?) krat a stale sa mi pacilo.najlacnejsia destinacia co sa tyka cien ubytovania,potravin,alkoholu,sluzieb ale zdaleka nie najhorsia.je tam vela peknych bab (prevazne cesky a slovenky.bulharky maju prevazne pekne tela a skarede tvare).pobrezie je tam pekne subtropicke,nocny zivot number 1.tiez nie je na skodu veci silny kurz nasej meny voci bulharskemu leva.najlepsie letoviska - sozopol,primorsko.
-
P41NK1LL3R
Light Professional
-
bolek
Guru
Moja oblubena destinacia.
Bola som tam dvakrat a dufam, ze sa tam dostanem znova. Minuly rok sme boli v Pomori, rok pred tym na Slnecnom pobrezi, ktore sa mi pacilo viac. Rusnejsi zivot, viac obchodov, na druhej strane vyssie ceny, ale zase nie o vela. Mozes sa najest v restike bez toho, aby si ratal kazdu korunu... Inak more je v pohode, mladi ludia tam chodia asi hlavne kvoli lacnemu alkoholu. Daju sa tam kupit dobre veci. Mne z vody ani miestnej stravy nebolo nic ani nikomu inemu. Mozno sme mali len stastie, neviem... 
-
ProfionQQ
Medium Star
tak na tvojom príspevku som sa nasmial ako nikdy...Shark NX napísal:V primorsku som bol ... Netreba pit miestu uzitkovu vodu a jest ich syry. Nemame na to prisposobene zaludky ... Ale napr mne z vody nic nebolo ale ked som si dal KEBAP to bolo srandy
Dva dni sracka jak z rozpravky
Tento rok idem zas
-
Tomasko
Guru wannabe
no ja som nepil ich vodu, ani syry, asi som nieco skazene zjedol, lebo ja som mal sracku aj som grcal, tocenie hlavy, teplota,...Shark NX napísal:V primorsku som bol ... Netreba pit miestu uzitkovu vodu a jest ich syry. Nemame na to prisposobene zaludky ... Ale napr mne z vody nic nebolo ale ked som si dal KEBAP to bolo srandy
Dva dni sracka jak z rozpravky
Tento rok idem zas
-
Grosay
Star
3.7. sme sa s dew6 vratili z Pomoria. Je tam vazne super. Boli sme tam aj minuly rok a pojdeme aj buduci. Ludia mili, ceny super. Kazdy den sme boli v restauracii. Plaze nie su najcistejsie,ale da sa to. Samozrejmostou su plazove bary, kde som travil vela casu
Zmenili pesiu zonu,co ma mrzi, lebo tam byvali stanky s drobnostami. Presunuli ich mimo,no pocas naseho pobytu este nefungovali. Ale inak bolo vazne super.
-
tomasito13
Star
no tak ja sa chystam 10.8 do Pomoria, ideme vlakom je to fakt lepsie ako autobusom a dobrodruznejsie ako lietadlom. bulhrasko je velmi lcne najete sa tam cela rodina za 200 korun co je fakt nic a co sa tyka sluzieb tak tie tam maju na trosku nizsej urovni pokial nejdete do nejakeho 5 hviezdickoveho novovybudovaneho hotela lebo tych tam teraz narastlo ako huby po dazdi
co sa bulharska tyka, tak pocul som ze primorske oblasti su super, aj podla prospektov atd, ale ked som cez neho iba prechadzal, tak ma dostalo niekolko veci: na hraniciach bola mlaka kde doslova plavali hovna, vraj dezinfekcia. druha drzost bola, ked nabehol colnik, vyzbieral pasy a povedal nam, ze ak mu nedame za kazdeho dospeleho 1 euro, tak nam ich vrati o 8 hodin. potom si este vypytal karton plechoviek coly (to mali soferi pripravene rozhorucene napoje, ktore boli v kufri pri kryte motora
). ked sme prechadzali cez sofiu, zabilo ma, ked 5 alebo 6 prudova dialnica cez mesto bola VYDLAZDENA macacimi hlavami. predbiehali nas v kolone 2 stare lady- jedna mala na streche 2 tacky previazane spagatom a druha surovo miesacku
holt, stavia sa
ale inak maju prirodu uzasnu
-
pinacolada
Guru wannabe