Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
OňoFuč
Amateur
Amateur

Re: Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)

Príspevok od používateľa OňoFuč »

veľmi jednoducho si to zhrnul tou poslednou vetou ale v podstate s tebou súhlasím :) ale ešte som chcel kk tým online zoznamkám čosi povedať, ich princíp mi príde fajn pretože na to aby nejaký vzťah fungoval musí to fungovať aj po stránke charakteru aj po stránke vzhľadu, a väčśinou keď už sa 2 stretnú ce zoznamku tak väčšinou sa vzhľadom priťahujú a teda je už ako keby splnená prvá podmienka fungujuceho vztahu, problém ale potom nastáva v tej druhej podmienke :D na druhej strane každý asi zažil to že má nejakú kamarátku/kamaráta s ktorou si rozumie úplne na 100% ale nepriťahujú sa.... takže tam zase môže chýbať táto stránka, no roste nájsť partnera ktorý by bol "100% match" je náročné
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

Chalani ako nastaviť rozumne ten Tinder na iphone? Vždy to pracuje iba so zapnutým GPS, ale zapnúť GPS automaticky pre aplikáciu nejde, mám to šedé to políčko. Potom si musím zapínať kvôli tomu furt GPS a zabúdam si ho vypnúť a potom mi to žerie baterku. Úplne by mi stačilo keby Tinder používal GPS automaticky a nemusel som ho mať kvôli nemu aktívny celý deň.

Ďakujem za pomoc!
Prílohy
IMG_1463.jpg
IMG_1464.jpg
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

vyskytla sa chyba, skuste to neeskor. - TINDER.

Telefon restartovany, cache premazana, appka dookola preinstalovavana. NIC. proste este aj tie appky su proti mne. Jendoduducho ne a ne aby to hladalo ludi, proste na uvodnej stranke som bol, prihlasit ma prihlasilo, ale neukazalo nikoho v okoli, GPS zapnute, ale problem bol ze vypisovalo nieco o prekryvani obrazovky? a to som nijako raz nevedel zapnut, hadzalo ma do nastaveni, ale tam to bolo aj po klikani na tu moznost stale sive a ne a ne to zapnut ....
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa heker »

Tinder uz nema pre Cassanovu ako si ty ziadne zeny, tak ti radsej hodi error. Uz ich tam ostalo len par pre p4ru, ty si zial uz mimo hry. Najdi si iny piesocek.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

skus chrome rozsirenie tind3r.com , mas tam autolike a dokonca si tam vies nastavit svoju lokaciu sam :D
btw posledne dva vikendy, dvakrat zasunuto s dvomi roznymi zenami. co je velmi zaujimave, ani jedna nebola rakusanka. u nich na tinderi uspech stale nemam...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Najlepšia zoznamka sú amaterky.sk lol ako to tu čítam :D

Jedno ale poviem, ženy z anonymného internetu proste odišli. Zrejme na facebook a Instagram.
Tie časy, keď sa na pokec napísalo "nejaká von" alebo "nejaká na fajku za 20" a do minúty si mal 3 správy sú proste preč.

Na badoo a tinderi sa akurát tak ocumuje a výsledok v pomere k času nulový.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

pokec stale funguje. posledne tyzdne, aj napriek tomu ze nic realne nehladam, som mal obcasne z nudy zapnuty pokec. to viac menej neni pokec ale sex inzercia. na amaterkach a zafo su len profesionalky, pokec je riadna amatercina. niekedy ozaj zasnem nad tym co tie zeny pisu... od extremov typu "dojdi na byt, dones piko, uzijeme si" az po tie opacne extremy "baculka hlada solventneho milenca co ju bude rozmaznavat".
medzi tym su tam baby co spravia cokolvek za fo, tucne, chude, mlade, stare, tehotne. baby co ponukaju sex cez telefon, cez skype, cez rp...

najviac nechapem "baby" co predavaju svoje videa a fotecky, za paypal alebo kredit. zaujimalo by ma ci sa na to niekto ozaj chyti... keby som mal viac casu a viac sa nudil, tak najdem na nete (r/gonewild alebo 4chan) peknu seriu fotiek a videi, spravim profil na pokeci a mozno aj zarobim, alebo najskor zistim ze nikto neni tak sprosty aby kupoval fotky a videa z internetu...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

A čo z toho je real? Fotky a videjka určite nie. Bacula a solventný milenec? No ak som solventný tak netr*kam za prachy hrochy zo ZOO.
Potom čisté fejky, dôjdi ku mne na byt a tak a tam už partia cigánov a máš po prachoch, mobile a si rád.

Dakedy to tam fičalo oveľa viac a reálne, fakt stredoškoláčky, teraz iba 100 spôsobov ako ta odrbat.

A tie čo za prachy sú tam väčšinou 30 ročne, čo mali 30 už v 2007.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

neviem co z toho je realne, nemam to odskusane, len proste vidno ze na rozdiel od amaterok.sk ci zafo tu su tie ozajsne amaterky, vacsina z nich ani nema vlastne miesto, casto pisu ze v aute alebo teraz ze v prirode.
niekedy tam narazis aj na nieco lepsie, fakt su to baby co viditelne normalne existuju na pokeci, maju tam plno normalnych fotiek a kamaratov a aby mohli ist v piatok na diskoteku, tak cez vikend vyfajcia par kktov :D

inak na fore amaterok je obrovska tema kde prave riesia baby z pokecu, vies teda najprv pozriet skusenosti ci je to oje* alebo nie.
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

nejako si zbehnuty v tomto aacid :D nestacim sa divit
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

odkedy ma prestal bavit solitaire, tak na hajzli v robote pozeram na pokec :D

celkom to otvara oci, mozme sa tvarit ako chceme, stale sme len zvierata, muzi chcu sex a zeny chcu byt zabezpecene :D
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

ste už starí :lol:

nova meta sú instagram stories, to predsa každý vie

https://www.vice.com/en_us/article/nev8 ... ng-forever
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

OňoFuč napísal:väčśinou keď už sa 2 stretnú ce zoznamku tak väčšinou sa vzhľadom priťahujú a teda je už ako keby splnená prvá podmienka fungujuceho vztahu, problém ale potom nastáva v tej druhej podmienke :D
To by som zase az tak netvrdil. Aj ked vidis nejake fotky a vies aj, aka vysoka ta baba je, tak je stale dost velke riziko, ze nazivo si z fyzickej stranky nesadnete. A podla mna to je dost caste. Aspon u mna to je pri zoznamovani cez net tak 50% na 50%. Internet ti dava moznost prezentovat sa tak, ako ty chces a vacsina ludi to vyuziva. Zaroven cez fotky nevidis, aku ma ten clovek rec tela, chodzu, ako sa vyjadruje, ako vonia, aku ma mimiku a podobne. A naopak sa mi uz aj parkrat stalo, ze som si cez najprv nebol na 100% isty, ci sa s tym clovekom chcem stretnut a ci sa mi naozaj paci, ale nechal som sa nahovorit na stretko a nazivo sa mi velmi pacil...

Urcite mate pravdu v tom, ze ludia dnes nie su ochotni ani trochu riskovat a akceptovat, ze nikto z nas nie je dokonaly. V minulosti ked rodicia dohodli svadbu a podelili sa majetky, tak uz nebola cesta spat. Dnes ma chalanko (alebo baba) brutalne naroky na svoju buducu priatelku, ide s nejakou z netu na kavu, ta baba splna vsetky jeho poziadavky a potom si chalanko ku koncu stretka vsimne, ze prava horna 4.ka nie je tak symetricka k ostatnym zubom ako lava horna 4.ka a babu posle do péčka... Ved na co by sa aj mal trapit myslienkami na to, ze jeho baba nema chrup ako hollywoodske hviezdy s porcelanovymi implantatmi, ked si prave teraz na tinderi pise s dalsimi 50 babami a co ked nahodou jedna z nich bude ta prava???

Plus tieto zoznamky su aj plne ludi, ktori su osobnostne uplne nezreli alebo maju svoje zavazne vnutorne problemy, ktore riesia. Ludia ktori vo svojom aktualnom rozpolozeni vobec nie su schopni mat trvaly vztah a skor by mali vyhladat psychoterapeuta.

Dalsia casta katogoria su "veční hľadači", ktori sa aj zoznamia, ale po 2-3 super rande si uvedomia, ze vlastne nevedia co chcu (lebo sa nikdy dalej ani nedostali), zacnu byt z toho nervozni a proste si najdu zase niekoho dalsieho cez appku a tak stale dookola...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

DEVZYO1G napísal:ste už starí :lol:

nema toto suvis skor s tym, ze vela mladych (teens) ani nema facebook? na tinder potrebujes facebook konto, mozno si ani nechcu zakladat facebook konto.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Je to možné. V Amerike tá situácia s facebookom u mladých bude asi trošku iná ako na Slovensku. Možno ho nevyužívajú až tak aktívne, ale minimálne účet má podla mňa väčšina.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

zijem len trosicku viac na zapad od Slovenska a z ludi, s ktorymi sa stretavam, co maju 20 rokov a menej, ma facebook len velmi male percento. len u nas vo florbalovom time, kde som v kontakte s mladymi vo veku 14-20 rokov, co moze byt 20-25 ludi, facebook maju 4. aktivne ho pouziva 1. vsetci pouzivaju whatsapp, instagram a snapchat. kazdopadne tato vekova kategoria zatial tinder zas tak velmi neovplyvnuje, kedze tinder je az od 18.
Prílohy
c6v0al3g9d6y.png
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

DEVZYO1G napísal:ste už starí :lol:

ok, oficialnejsie to uz asi nebude, som stary.

//autoeditácia príspevku (19 Aug 2017, 21:30)
mirak2 napísal: nema toto suvis skor s tym, ze vela mladych (teens) ani nema facebook? na tinder potrebujes facebook konto, mozno si ani nechcu zakladat facebook konto.
Na Tinder netreba mat facebook konto. Teraz nedavno som appku po rokoch nainstaloval (prvykrat) a nechcel som to spajat s kontom, dalo sa to spravit cez telefonne cislo a fotky z telefonu z galerie.
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

Naposledy mi niekto proti-argumentoval to že som zaujatý a vidím svet čierno bielo

Otázka: Ako mi toto niekto vyargumentuje?
Prílohy
hojko.PNG
hojko.PNG (404.76 KiB) 4702 zobrazení
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Prečo by ti tu mal niekto argumentovať?
To akože niečo dokazuje? Jedna podprsenka? :)
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

jaj nie som zabudol že to je HMko a tam sú skúšobné kabínky...
čakám nejakú výhovorku alebo story o tom ako je to morálne akceptovateľné že sa to bežne "stáva" a nie je to nič nezvyčajne
Napísať odpoveď