Strana SaS

Diskusie na politické témy...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana Richarda Sulíka

Príspevok od používateľa beardie »

Založ si tému na centristicke strany a pokojne tam diskutuj, ale SaSku zasierat nemusíš
kladiemotazky
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kladiemotazky »

beardie napísal:tak určite

K tým preverenym nekomunistom, je to napísané dosť jasne, ide o preverených nekomunistov, niečo také, čo ma SaSka

Ťažko veriť prezliekacom kabátov
Takze ty vies lepsie, koho reprezentujem ako ja sam? :)

A k tomu overovaniu ci nahodou niekto nebol v KSS/StB. To su vsetko lahko overitelne informacie hocikym, kto ma internet. Takze nie je problem si to dohladat hned ako sa vytvori a zverejni kandidatka. Som ale presvedceny, ze nikto taky sa tam nebude nachadzat. Zo sucasneho "vedenia" PS nikto nebol ani clenom KSS a ani nebol agentom/informatorom StB. Jedna sa o mladych ludi, z ktorych drviva vacsina nemala v 89tom ani 18 rokov.

A tuto temu si zasieras sam. Ja som debatoval o SaSke, ty si neustale rypal do tejto oblasti.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

kladiemotazky: V tejto téme je plno veriacich. Na takmer dennej báze špinia na SMER, SNS atď., ale na čo len náznak kritiky SaS sú veľmi citliví a reagujú podráždene.
kladiemotazky
Light Expert
Light Expert

hughito napísal:kladiemotazky: V tejto téme je plno veriacich. Na takmer dennej báze špinia na SMER, SNS atď., ale na čo len náznak kritiky SaS sú veľmi citliví a reagujú podráždene.
Ano, to som si vsimol. Predpokladam, ze odtial pochadza pojem svedkovia sulikovi.
beardie
Redeemer
Redeemer

Konštruktívnu kritiku vítam, ale je jej pomalo
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

akoze clovek co sa tu prvy krat zaregistroval pred par dnami a jeho prvy post je nicim nepodlozena akoze ,,kritika" SAS je ok? ved to je skor na smiech a strane PS ktoru tu prezentuje to akurat tak uskodi a nie pomoze aj ked samozrejme sa tu hra na maximalne objektivneho a ze nepatri k ziadnej strane comu tu opat nikto neuveri ked si precita vsetky jeho prispevky, ktore su o tom istom a je v nich jasne vidiet ucel.
kladiemotazky
Light Expert
Light Expert

Nepisem akoze "kritiku", pisem konstruktivnu kritiku. Moje tvrdenia su podlozene argumentami zalozenymi na lahko dohladatelnych a overitelnych informaciach. Jedine co nie je konstruktivne je kritika mojej kritiky. Neviem co ma kedy som sa zaregistroval spolocne s hocicim a na smiech je jedine tak tento argument.

Dalej, ujasnime si pojmy. Slova prezentacia a reprezentacia nemaju rovnaky vyznam. Prezentujem PS? Jasne, proste pisem verejne dostupne informacie a verejne dostupne komentare od clenov PS. Nikomu ich nevnucujem a zvacsa iba odpovedam na otazky.

Reprezentujem PS? Urcite nie. A ci mi niekto uveri alebo nie uz nechaj na vsetkych ostatnych. Ako zvyknem vravievat, common sense is not so common. Patri k common sense nepovazovat niekoho za reprezentanta organizacie, politickej strany alebo cohokolvek ineho pokial sa k tomu neprihlasi. Aj keby som bol akokolvek spriazneny s PS, co netvrdim ze som, nereprezentujem tu PS ani akukolvek osobu spriaznenu s PS.
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Kto vie kolko gumiprasku si davaju predtym nez Galko Kakalko a Risko Pisko zacnu posielat kazdeho do basy
Nepisem akoze "kritiku", pisem konstruktivnu kritiku.
ehm ehm
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

Citacia tvojho prveho prispevku na tomto fore zo 6. augusta:
Zdravim, chcem sa spytat preco volite pseudointelektualov zo SaSky, ktori nerozumeju ani zakladnych grafom, su euroskepticki a xenofobni? Dakujem velmi pekne.
Prosim o lahko dohladatelne dokazy k tymto oznaceniam - pseudointelektuali, nerozumeju zakladnym grafom, euroskepticky a xenofobni.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

To euroskeptickí a xenofóbni hádam netreba moc dokazovať, tieto postoje zosobňuje to samotný Sulík a keďže je predseda strany, tak sa to prenáša aj na stranu ako takú. So pseudointelektualizmom to je trošku zložitejšie, ale možno to aplikovať na ich hranie sa na top expertov, zavádzanie zložitých reforiem (OB) a ako ukázala nedávna debata na túto tému, ktorú začal obyčajný bloger vs celá strana, nie je všetko úplne kóšer.
beardie
Redeemer
Redeemer

hughito napísal:To euroskeptickí a xenofóbni hádam netreba moc dokazovať
no skus, ci sa ti to tak jednoducho podari
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Za PS stojí denník n a aj slovenská pobočka google. Už vieme odkiaľ ide ten platený vánok :).
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

baldorex napísal:Za PS stojí denník n a aj slovenská pobočka google. Už vieme odkiaľ ide ten platený vánok :).
A teraz kto ma byt ten plateny vanok? Progresivne Slovensko?

To hnutie ci ako ich mam nazvat, ma asi najviac ludi ktori nemusia byt prisati na stat aby na seba zarobili... A popravde niektorim sa v sukromnom sektore dari viac nez dobre...
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Ten troll čo sa tu registroval aby dával otázky :)
eMPiko
Addict
Addict

Inak mne sa zda celkom smiesne ze sa volaju hnutie (nie strana) a snazia sa vzbudzovat dojem ze tam ide o nejaku obciansku iniciativu, ked v skutocnosti za tym stoja miliony od korporacii + vplyvny dennik.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

ked zbadal vasu až fanaticku obhajobu ani sa mu necudujem ze to vzdal :lol:
Retne
Darca
Darca

eMPiko napísal:Inak mne sa zda celkom smiesne ze sa volaju hnutie (nie strana) a snazia sa vzbudzovat dojem ze tam ide o nejaku obciansku iniciativu, ked v skutocnosti za tym stoja miliony od korporacii + vplyvny dennik.
Sorosa si nezabudol? :smt081
eMPiko
Addict
Addict

Retne napísal:Sorosa si nezabudol? :smt081
Co konkretne na tom nie je pravda?
Retne
Darca
Darca

eMPiko napísal: Co konkretne na tom nie je pravda?
Oula :smt017 Ked niekoho z niecoho obvinis, je iba na tebe aby si to dostatocne potvrdil nejakymi faktami... Nemyslis? :sneaky:
eMPiko
Addict
Addict

Ojoj :cry: Este viacej smajlikov skus pouzivat :smt006

Stale neviem comu konkretne neveris. Zakladatelia strany su znami a je zname aj to, ze prispeli na vznik strany. Obcianske hnutia nevznikaju tak, ze sa zoberu 5 kamarati (aj ked teda sikovni podnikatelia) a daju dokopy x tisic eur. Tak vznikaju bezne politicke strany.

http://www.mediawatch.dog/sponzorom-pol ... ti-google/
Napísať odpoveď