Konšpirácie naše každodenné
Re: Konšpirácie naše každodenné
http://www.infovojna.sk/article/jimmy-c ... demokracia Jimmy Carter: USA sú oligarchia, nie demokracia
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
neviem kam to presne dat, ale myslim, ze sa to hodi aj sem
https://vtm.zive.cz/clanky/sileny-ameri ... fault.aspx
No myslim, ze na vysledky dokazania plochej zeme si este pockame.
Klucove slova: "samozvany raketovy vedec", "neverim na vedu",...
https://vtm.zive.cz/clanky/sileny-ameri ... fault.aspx
No myslim, ze na vysledky dokazania plochej zeme si este pockame.
Klucove slova: "samozvany raketovy vedec", "neverim na vedu",...
hlavne planuje vyletiet len do 600 metrov, to aj balony lietaju vyssie
-
harrison314
Hardcore addict
Ved to, ono uplne staci zavesit smarphone na startosfericky balon 
No potom som objavil clanok, ze mu to uradi nedovili (preco to asi robia, ked nemaju co skryvat
).
No potom som objavil clanok, ze mu to uradi nedovili (preco to asi robia, ked nemaju co skryvat
ja stale cakam kym si nejaky plochozemec nevytvori vlastny kickstarter, ja by som mu uplne v pohode prispel na vylet do vesmiru.
problem je ze by to nic nevyriesilo, aj keby sa vratil na zem s tym ze zem je ozaj gulata, tak ostatni plochozemci by zacali kricat ze je to zradca, zaplateny (mocnostami ktore nechcu dovolit (z neznameho dovodu) aby sa bezny lud dozvedel pravdu o tvare zeme) ci zhypnotizovany...
problem je ze by to nic nevyriesilo, aj keby sa vratil na zem s tym ze zem je ozaj gulata, tak ostatni plochozemci by zacali kricat ze je to zradca, zaplateny (mocnostami ktore nechcu dovolit (z neznameho dovodu) aby sa bezny lud dozvedel pravdu o tvare zeme) ci zhypnotizovany...
-
javatar
Hardcore addict
ak sa najde dost ludi co mi prispeje na vylet do vesmiru tak kludne odprisaham, ze som vzdy bol plochozemec!
v pripade toho chlapika je celkom realna moznost, ze vyzbiera peniaze, necha jeho experiment zlyhat - plochozemci budu nadavat na fiktivnych saboterov, neplochozemci sa budu smiat a on sa bude tesit z penazi a smiat na plochozemcoch
v pripade toho chlapika je celkom realna moznost, ze vyzbiera peniaze, necha jeho experiment zlyhat - plochozemci budu nadavat na fiktivnych saboterov, neplochozemci sa budu smiat a on sa bude tesit z penazi a smiat na plochozemcoch
-
harrison314
Hardcore addict
Tento konkretny, vyzera, ze tomu fakt veri.javatar napísal:ak sa najde dost ludi co mi prispeje na vylet do vesmiru tak kludne odprisaham, ze som vzdy bol plochozemec!
No niekde som cital o nejakom reperovi, co si zalozil kikstaretovu kampan na to aby lodou doplaval ku ladovej bariere na konci plochozeme.
Není to B. O. B.?
-
harrison314
Hardcore addict
Ano je.
Ja len pripomenie, že tých 18 miliard o ktorých Śimečka hovorí, tento "filantrop", ako správny kapitalista nezdaní http://www.infovojna.sk/article/sorosov ... ze-dotknut
//autoeditácia príspevku (13 Dec 2017, 13:20)
Musia byť
Ako sa tomu inak hovorí, zapredané štetky?
parazity maju sposobovat rakovinu. liecia sa cisticom bazenov. ale co ked v preparatoch nie su? 
Mňa zaujal ten náznak skepticizmu na konci. Celkom fajn. Len škoda, že Ota to určite nejako vysvetlí.
-
harrison314
Hardcore addict
Ked sme uz pri parazitoch a aletrenativnom liecitelstve, co tak trochu bielidla do zenskych pohlavnych organov?
savo do pi*e je predsa celkom bezna liecebna metoda...
-
harrison314
Hardcore addict
A pomaha proti natche aj nevere 
-
Solo_Kamen
King
Ako hovoríme my darwinisti, cesty evolúcie sú nevyspytateľné
Za savo do pi*i by som určite udeloval darwinovu cenu, ak by sa dotyčnej podarilo vyradiť sa z genofondu ľudstva.
Myslím, že identita tohto človeka už bola odhalená. Mal by ísť natvrdo sedieť. A na dlho.harrison314 napísal:Ked sme uz pri parazitoch a aletrenativnom liecitelstve, co tak trochu bielidla do zenskych pohlavnych organov?