Este sa to da vlastne vyriesit kupou novsieho auta ktore uz ma BT
Aky mate mobil "Inteligentny" alebo "Hlupy"
Re: Aky mate mobil "Inteligentny" alebo "Hlupy"
Tak ale 7kovy iphone to mal nafigu doriesene
bratranec ho ma a hudbu si pusta v aute z neho cez kabel... no a naraz tam nestrcis nabijacku aj sluchatka. Musis si kupit rozdvojku
Keby bola hned v baleni, bolo by to OK. Origo na apple.com belkin kabel za 35usd co nie je zas nejak extra vela, ale pri mobile co stal skoro liter to uz tam mohli hned dat tuto variantu miesto klasickeho adapteru.
alebo kupit BT receiver za 3 usd z ali 
tak je jasne ze su aj tieto moznosti
ale ide len o to, ze pri teefone s takou cenovkou sa uz mohli trocha hecnut a dat to tam hned ... a mohli tak predist aspon casti flameu ohladne toho jacku
a ked si kupim mobil tak ho chcem hned vyuzivat a nie aby om musel kupovat BT adapter u nas za 20 alebo nejaky za 3 a v lepsom pripade nan cakat tyzden a v horsom aj viac ako mesiac
Osobne mi nevadi ze zmizol ten jack. Treba sa nejak posuvat a postupne sa kablov zbavovat a mozno tak viacej "donutit" ludi prechod na taketo bezdratove šmakulády
davam tomu par rokov a zmiznu aj usb porty z mobilov
Osobne mi nevadi ze zmizol ten jack. Treba sa nejak posuvat a postupne sa kablov zbavovat a mozno tak viacej "donutit" ludi prechod na taketo bezdratove šmakulády
bluetooth v aute nie je ziadna novinka, maju to 5 rokov stare auta, aj viac.
niekto si kupi najnovsi telefon za nechutne peniaze, ale jazdi v starom aute co nema bluetooth. treba to brat tak ze to nie je bezna situacia, tak to bezne nedavaju do balenia. si zober ze oni by davali do balenia rozdvojku a 80% by ju mozno nikdy nevyuzilo. je jednoduchsie a efektivnejsie to tam nedat a ten kto chce si dokupi.
mimochodom google pixel 2 nema v baleni dokonca ani sluchadla samotne... to som vzdy chapal pri low-mid end telefonoch, ale pri vlajkovej lodi? ale pravdepodobne je to tiez ten isty pripad, predpoklada sa ze 800 eurovy telefon si nebude kupovat pubertak co pocuva hudbu cestou do skoly, popripade niekto kto ma uz vlastne ovela kvalitnejsie sluchadla a tie pribalene by aj tak hodil niekam do suflika alebo daroval dietatu.
niekto si kupi najnovsi telefon za nechutne peniaze, ale jazdi v starom aute co nema bluetooth. treba to brat tak ze to nie je bezna situacia, tak to bezne nedavaju do balenia. si zober ze oni by davali do balenia rozdvojku a 80% by ju mozno nikdy nevyuzilo. je jednoduchsie a efektivnejsie to tam nedat a ten kto chce si dokupi.
mimochodom google pixel 2 nema v baleni dokonca ani sluchadla samotne... to som vzdy chapal pri low-mid end telefonoch, ale pri vlajkovej lodi? ale pravdepodobne je to tiez ten isty pripad, predpoklada sa ze 800 eurovy telefon si nebude kupovat pubertak co pocuva hudbu cestou do skoly, popripade niekto kto ma uz vlastne ovela kvalitnejsie sluchadla a tie pribalene by aj tak hodil niekam do suflika alebo daroval dietatu.
Momentálne Alcatel One Touch "hlúpa" verzia ale mne vyhovuje kvôli veľkosti... Keby aj u nás boli na trhu modeli maličkých smartfónov ako v zahraničí tak by som aj pouvažoval. Nepáči sa mi hlavne tá veľkosť pri smartfónoch.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
aka je pre teba prijatelna velkost? je dost mensich smartfonov na trhu ktore su mensie ako byvala napr. N95tka
Kde sa dajú kúpiť? Lebo takto bežne v mobilshopoch, u operátorov, v elektromarketoch som nikde nevidel také menšie... Napríkla niečo v tej veľkosti ako tá N95-ka existuje, myslím nové modely nie tie HTC Wildfire či Xperia Tipo to už sú zastaralé moc ale niečo v tej veľkosti. Mne sa veľmi páčila X10 mini alebo vivaz... Keby boli nové typy s podobnými rozmermi...
A maly iPhone, ako SE je moc velky?
Aký je najmenší iPhone? Viete mi dať presný názov? Checknem to na nete.
-
guess.whoo
Redeemer
xperia compact, niekolko roznych modelov od cinskych vyrobcov atd atd
prakticky 4 palcove telefony su rovnako velke ako stare tlacidlove alebo aj tipo ked vezmes do uvahy sirku a vahu
prakticky 4 palcove telefony su rovnako velke ako stare tlacidlove alebo aj tipo ked vezmes do uvahy sirku a vahu
to co sa on odkazoval na tie htc wildfire a sony x10 mini, to boli take extra prtave telefony, ktore velmi rychlo prestali vyrabat, lebo to nikto nepouzival...
dnes uz ozaj 3,2 palcovy telefon asi nekupis, 4 palce su take minimum.
dnes uz ozaj 3,2 palcovy telefon asi nekupis, 4 palce su take minimum.
Rátaj s tým, že akonáhle sa naučíš pracovať s dotykovkou, budú pre teba tieto 4" maličké a budeš chcieť väčší mobil. Takýto postup mal snáď každý v mojom okolí.. vrátane mňa! 
To je obecne známe že telefóny pod 4 palce prestali vyrábať ale furt ma prekvapí keď niekomu uvidím v ruke nejaký totálne maličký samsung alebo nejaký menej známy lebo sú kadejaké značky už taký myphone, mivi, aligator, a kadečo možné a vyrábajú aj smartfóny. Ale tak predpokladám že 4 palcové sú dnes najmenšie. Videl som na obrázku že iPhone 1 a iPhone 7 že rozdiel veľkosti a tá sedmička bola skoro dvakrát väčšia. Ale zase jednotka bude asi tak zastaralý model že na tom už nič nepôjde. Logicky preto nemali minismartfóny úspech lebo kto chce smartfón tak chce fotiť, pozerať filmy, hrať hry a tam je veľký display výhodou a kto chcel malý praktický si kúpil nesmartfón. Ako vidíte aj tu v ankete tri tucty ľudí hlasovalo že má nesmartfón a že majú popularitu je dôkaz že ich vyrábajú aj teraz v každom mobilshope sa dá kúpiť malý tlačidlový telefón.
Teraz mám takýto Alcatel One Touch
Teraz mám takýto Alcatel One Touch
-
cORP.
Addict
iphone 7 plus -> iphone x
Ako ste spokojní s iphone x? už o tom rozprávali viaceri že ho chcú... Uvažoval som aj odkúpiť od známej 5-ku S je šikovný malý a nieje až tak zastaralý softom ako štvorka. Ona si tiež ide kupovať X-ko.
-
cORP.
Addict
ja velmi, vydrz na bateriu oproti 7 plus je nizsia no na den staci v plnom nasadeni
-
yoggy
Ja som po viac ako roku 7, vymenil za novu 7 (hmm, preco asi
) mohol som ist aj do X alebo 8, ale nemyslim si, ze za tak razantny priplatok by som ziskal nieco navyse.
-
guess.whoo
Redeemer
ved ano boli mensie co sa tyka uhlopriecky, ale boli hrube a tazke
Ja som pred tyzdnom presiel z iPhonu 6S na Galaxy S8. Zatial spokojnost, casom uvidime. Chcel som ostat pri Apple, ale v X-ku nevidim nic, za co by som bol ochotny zaplatit taku mastnu sumu a rozmyslal som este nad 8 Plus, ale ten zastaraly dizajn a kopa nevyuziteho miesta ma odradili. Tymto nehovorim, ze sa nevratim niekedy k Applu, ale premna teraz neponukaju nic zaujimaveho.