Hahaha. Takže hlavné je, že má "názory v súlade so stranou", jeho minulosť je tým pádom irelevantná a preto je v strane vítaný. Ako za režimu.-AA- napísal:Neviem o iných "starých komunistoch", ale Cuper má názory na tzv. slniečkárov, alebo Sorošových mimovládkárov v súlade so stranou, čo je aj dôvod prečo s ňou spolupracuje.
"Neskôr som sa dostal na vysokú školu. Vybral som si teóriu štátu a práva. Mal som vtedy 21 rokov. Keď prišiel revolučný rok 1989, už som bol na právnickej fakulte prodekanom."
Ján Cuper priznal, že vtedy už bol tri roky členom komunistickej strany. "Už som vedel, že s režimom treba vychádzať." Ako advokát sa potom mal finančne rozhodne lepšie než dnes. "No, tiež nie je veľká sláva písať žaloby a chodiť na pojednávania. Priznám, že to nebolo také vzrušujúce ako politika." Poznamenal, že politika je o tom, že buď máte priateľov, alebo nepriateľov."
https://korzar.sme.sk/c/4683903/jan-cup ... ckych.html
Elita národa. Naozaj.
- no a toto napíše ten, ktorý tu už celé roky do krvi obhajuje straničku plnú náckov, z ktorej sa nestala záchrana Slovenska, ale napokon vypálila ako tradičná, "štandardná" strana, podobne ako ostatné, s kauzami a rodinkárstvom. Ty si ten posledný na tomto fóre, kto môže niekoho iného kritizovať za "zhovievavosť voči svojim", pretože nech tu už v tejto diskusii hocikto vypáli po tebe hocičo kritické na margo Kotlebu a spol., stále hľadáš spôsob, ako to obhájiť. Aj neobhájiteľné, ako napríklad toho niekoľkokrát trestaného dosadeného do dozornej rady skvelým županom BB. Do rehotu.-AA- napísal:takisto ako ostatní si tolerantnejší a zhovievavejší voči "svojim".