Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa seth82 »

-AA- napísal:Neviem o iných "starých komunistoch", ale Cuper má názory na tzv. slniečkárov, alebo Sorošových mimovládkárov v súlade so stranou, čo je aj dôvod prečo s ňou spolupracuje.
Hahaha. Takže hlavné je, že má "názory v súlade so stranou", jeho minulosť je tým pádom irelevantná a preto je v strane vítaný. Ako za režimu.

"Neskôr som sa dostal na vysokú školu. Vybral som si teóriu štátu a práva. Mal som vtedy 21 rokov. Keď prišiel revolučný rok 1989, už som bol na právnickej fakulte prodekanom."

Ján Cuper priznal, že vtedy už bol tri roky členom komunistickej strany. "Už som vedel, že s režimom treba vychádzať." Ako advokát sa potom mal finančne rozhodne lepšie než dnes. "No, tiež nie je veľká sláva písať žaloby a chodiť na pojednávania. Priznám, že to nebolo také vzrušujúce ako politika." Poznamenal, že politika je o tom, že buď máte priateľov, alebo nepriateľov."

https://korzar.sme.sk/c/4683903/jan-cup ... ckych.html

Elita národa. Naozaj.
-AA- napísal:takisto ako ostatní si tolerantnejší a zhovievavejší voči "svojim".
- no a toto napíše ten, ktorý tu už celé roky do krvi obhajuje straničku plnú náckov, z ktorej sa nestala záchrana Slovenska, ale napokon vypálila ako tradičná, "štandardná" strana, podobne ako ostatné, s kauzami a rodinkárstvom. Ty si ten posledný na tomto fóre, kto môže niekoho iného kritizovať za "zhovievavosť voči svojim", pretože nech tu už v tejto diskusii hocikto vypáli po tebe hocičo kritické na margo Kotlebu a spol., stále hľadáš spôsob, ako to obhájiť. Aj neobhájiteľné, ako napríklad toho niekoľkokrát trestaného dosadeného do dozornej rady skvelým županom BB. Do rehotu.
JPU
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa JPU »

ephramko napísal: Veď ani jej meno nevieš. :lol: Keď sa rozhoduješ na základe takýchto "vedomostí" aj v iných veciach, tak božemôj...
Takze si mam pamatat meno? Clovece ja rozhodujem v dost inych, ovela podstatnejsoch veciach, za ktore som plateny od svojich klientov, takze neber si dohuby, ze na "zaklade" takychto vedomosti. To, ze Cuper zastupoval Lexu a vyhral, to netreba spominat a ani o tom diskutovat. Co je na tom, ze je v ich strane a stotoznuje sa s ich nazormi? Mal ist ku Ficovi? Ak by si bol mozno ty teply, tak by si sa stotoznoval so Sulikom a naletel mu na ten jeho populisticky plan, ked prvy krat kandidoval. Tiez by si nesympatizoval s takym Ficom

//autoeditácia príspevku (06 Okt 2017, 22:03)
Snad tu nebudeme obhajovat podvodnikov ala Matovic, Kiska alebo mafiana Sulika a rozkradacov Fica aspol.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Nie, nebudeme. Budeme tu za každú cenu obhajovať takých, ako Kotleba a jeho rodinkárstvo, jeho domček / pardon, stranícka centrála / za peniažky od daňových poplatníkov, jeho dosadzovanie trestaných jedincov do dozorných rád, bez akéhokoľvek výberového konania, jeho dosadzovanie rodiny bez akýchkoľvek výberových konaní, jeho desiatky od "podriadených", jeho zbierku na bager, na ktorý dali ľudia peniaze a dodnes neexistuje, jeho stavebnú firmu bez praxe a strojov, ktorá sa mala starať o opravy ciest v kraji, a tak ďalej. ON JE NÁŠ, ON JE OK!
JPU
Medium Expert
Medium Expert

Dokaz, ze tam byva. Nemas nic. Si zakona neznaly, pretoze zakon neprikazuje, kde mas mat centralu a ako ma vyzerat. Problem je, ze ide o Kotlebu. Vies kolko milione centraly maju ine strany a ze zhulena SaS chcela este na tom ryzovat? Apropo aj Matovic drista vacsinou bez dokazov, a uz si ponho idu :)
DieKrupps
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DieKrupps »

Citácia:
V parlamente sedia banderovci, to su pravi fasisti.

Citácia:
Skus sa zamysliet. Keby bol Kotleba fasista, tak nesedi v parlamente

JPU, toto ta skratka uplne vystihuje. Po takom niecom sa maze ucet a zacina od zaciatku, ale tak aspon si pobavil. :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Dokáž, že Fico kradol. Nemáš nič. Dokáž, že Kiska kradol. Nemáš nič. Dokáž, že Sulík je mafián. Nemáš nič. - Ak dôkazy máš, tak s nimi bež na políciu, pretože ináč si spolupáchateľom.

A takto môžeme tvojím spôsobom pokračovať ďalej. Som ale rád, že na ostatné veci si nezareagoval, pretože možno aj sám cítiš, že išlo o veci nekalé, no je ti to proti srsti komentovať, pretože Kotleba a spol sú "tvoji" a preto si samozrejme kritiku nezaslúžia. Zaslepenosť u Kotlebovečiek je porovnateľná so zaslepenosťou ficovoličov.

Ináč ešte jedno ma vie pobaviť - keď sa znesie kritika na Kotlebu a spol, jeho fanúšikovia začnú virtuálne metať rukami a spomínať všetky možné aj nemožné strany, ich lídrov a podobne. Namiesto toho, aby odpovedali na relevantnú kritiku, začnú ako decká v materskej škôlke systémom "ale veď aj ten XXX robil XXX", alebo "ale veď aj tamten je XXX". Tragické.
JPU
Medium Expert
Medium Expert

Ved je dokaz, ze Kiska je danovy podvodnik. Akoze, ked sa ty do uctovnictva nerozumies, to moj problem nie je. Jasne to hovori proti Kiskovi. Na Matovica su tiez dokazy, ci ani 200 000km za rok niie je dostatocny dokaz?

Porovnavat Ukrajinu s nami, tak to chce riadne gule a dotycny je dost mimo misu. Ked uz to tu tak spominas, analfabet, povedz aj B, ze banderovci sa VEREJNE hlasia ku Banderovi fasistovi. Kotleba a jeho LSNS sa k nicomu takemu nehlasia. To, ako prebiehali volby na ukrajine, je velmi diskutabilne. Narozdiel od u Ukrajiny, u nas prebiehali volby normalne - demomraticky. To, ze ty mas problem s LSNS je uz tvoj problem. Ako sa hovori vox populi vox dei. Kludne si to dohladaj, ak nemtudom
DieKrupps
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DieKrupps »

Este raz,

Citácia:
V parlamente sedia banderovci, to su pravi fasisti.

Citácia:
Skus sa zamysliet. Keby bol Kotleba fasista, tak nesedi v parlamente

:)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

JPU: Ak je dôkaz, tak prečo Kiska a Matovič nesedia v base? A čo Fico? A čo mafián Sulík? Na nich nejaké dôkazy máš? To, že si naletel na tú kampaň o "daňovom podvodníkovi" Kiskovi, je iba dôkazom, že si veľmi ľahko manipulovateľný. Ten dôkaz na Matoviča asi nie je dôkazom, pretože ak by bol, tak by sedel, či nie? Bol právoplatne odsúdený jeden z tých spomínaných za to, čo si tu napísal? Nie. Takže iba samé taľafatky. A to sa ani nemusím "rozumieť do účtovníctva" - načo by mi také účtovníctvo a vedomosti o ňom boli, prosím ťa?

Vtipom je, že všetci majú na paprčiach niečo, čo každý rozumný človek dokáže pochopiť, no z Kotlebu a jeho poskokov sa tu vyrábajú priam svätuškári, hoci sú takí istí ako tí, ktorých pred voľbami kritizovali. Že si kadí do úst, to tiež ovce ignorujú:

https://www.bystricoviny.sk/spravy/kotl ... -sedi-sam/

Ale to je v poriadku, lebo on je náš!
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

JPU napísal:Porovnavat Ukrajinu s nami, tak to chce riadne gule a dotycny je dost mimo misu. Ked uz to tu tak spominas, analfabet, povedz aj B, ze banderovci sa VEREJNE hlasia ku Banderovi fasistovi. Kotleba a jeho LSNS sa k nicomu takemu nehlasia.
:D :D :D
ked je zvolanie "Slava Ukrajine" s odpovedou "Gerojom slava" velebenie Banderu-fasistu, tak co je potom pouzivanie pozdravu "Na Stráž", ktory bol oficialnym pozdravom Hlinkovej Gardy pod vedenim fasistov Macha a Kubala?

alebo minuty ticha a pietne sprievody na hrob prezidenta klero-fasistickeho statu? ku tomu sa LSNS nehlasi?

a opat ti pripomeniem, ze klames o Ukrajine, lebo tam ma Pravy sektor Stepana Banderu jedine kreslo vo Verchovnej rade. lebo ich volebny zakon dovoluje kresla aj stranam, ktore maju minimum percent.
JPU
Medium Expert
Medium Expert

Je pobaveniahodne s vami tu diskutovat a stracat cas. Matovicov cin je uz premlcany, takze nie je mozne ho stihat. Uctovnictvo sa uklada 5 rokov. Potom je to pase. Ze to vytiahli, tak to su politicke hry, robi sa to vsade vo svete. 200000km na obycajnej fabii je jednoducho podvod. Clovek s priemernym IQ dokaze pochopit, ze to nie je mozne najazdit. To nedavaju ani kamionisti a nie nejaka fabia. Kiska neodviedol dane, ktore mal, a ked mu na to prisli, vyuzil institut ucinnej lutosti, ktory tak kritizoval pri Basternakovi. Takisto uplatnenie si odpoctu dph pri volebnej kampani, co mu bolo ale zamietnute. Sulik, no neviem, ci je celkom v pohode, ak sa clovek stretava s Kocnerom a riesi politicke zalezitosti u neho na kavicke.
Ja tu z Kotlebu nerobim svatuskara, ale z tych menovanych sa mi nezda, ze by mal tolko masla na hlave.
jackb
Redeemer
Redeemer

neodocuj od temy. kotlebovci su fasisti. to je problem.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

[url=[/url] napísal:Je pobaveniahodne s vami tu diskutovat a stracat cas. Matovicov cin je uz premlcany, takze nie je mozne ho stihat. Uctovnictvo sa uklada 5 rokov. Potom je to pase. Ze to vytiahli, tak to su politicke hry, robi sa to vsade vo svete. 200000km na obycajnej fabii je jednoducho podvod. Clovek s priemernym IQ dokaze pochopit, ze to nie je mozne najazdit. To nedavaju ani kamionisti a nie nejaka fabia. Kiska neodviedol dane, ktore mal, a ked mu na to prisli, vyuzil institut ucinnej lutosti, ktory tak kritizoval pri Basternakovi. Takisto uplatnenie si odpoctu dph pri volebnej kampani, co mu bolo ale zamietnute. Sulik, no neviem, ci je celkom v pohode, ak sa clovek stretava s Kocnerom a riesi politicke zalezitosti u neho na kavicke.
Ja tu z Kotlebu nerobim svatuskara, ale z tych menovanych sa mi nezda, ze by mal tolko masla na hlave.
Ahoj, je už v lochu Matovič? Je už v lochu Fico? A čo tak Kiska, Sulík a podobne? Dokázal im niekto niečo? Nemáš náhodou dvojaký meter? A prečo tu vlastne v tejto téme furt spomínaš iných a nie Kotlebu? Naozaj ma to fascinuje. Nie je to tým, ako som napísal, že "oni môžu, môže aj on"? A ako je to s tým niekoľko krát trestaným v dozornej rade? Ako je to s jeho rodinkárstvom v kraji? Ako je to s tým bagrom, na ktorý vysal od ľudí peniaze a dodnes nie je? Ako je to s jeho sľubovaním, že domy pod KH zrovná so zemou? Ako je to s tou stavebnou firmou v BB kraji?

Nože, veď sa nehanbi. A poprosím - tie hlúpe narážky na priemerné IQ si nechaj. Nevieš, s kým tu diskutuješ, takže si tak nefandi.
JPU
Medium Expert
Medium Expert

No ze prezrad, s kym ;)? Vsak sa pochval (jeden sa tu uz pochvalil a skor som sa pobavil)
Rodinkarstvo? Moj nazor je taky, tiez si dosadim ludi, ktori mi za chrbtom nebudu robit zle v snahe zdiskreditovat ma, co v pripade Kotlebu plati 2nasobne.. Asi si este nikdy nemal tu cest sa stretnut so zakernymi ludmi.
@jackb: Oukej, je to tvoj nazor a brat ti ho nebudem.
jackb
Redeemer
Redeemer

pobavil si sa, lebo v tvojej salatovej hlave, ked niekto vystuduje v cudzine, tak musi zozrat vsetku mudrost sveta aj s tanierom, preto sa nesmie na diskusnom fore pytat o radu. a tiez si tu povypisoval, ze nevies ako moze absolvent univerzity nevzyvat Kotlebu. lebo si myslis, ze clovek z titulom vies uplne vsetko vo vsetkych oblastiach, ale zaroven je dost blby na to, aby videl co za gaunera je bystricky fasunik.

mozes si dosadit sikovnych a doverychodnych ludi bez toho, aby boli z tvojej rodiny.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

JPU: Je podla teba v poriadku, ked vedenie sa LSNS odmietlo vyjadrit k holokaustu?
JPU
Medium Expert
Medium Expert

@jackb: si vysadeny na salat, ked mas s nim neustale problem? ano, pytat sa na zakladne veci, lahko dohladatelne, mi pride ako amaterizmus.
@harrison: ci sa vyjadrili alebo nevyjadrili o holokauste, nepovazujem za dolezite. Ak sa na holokaust tiez nevyjadrim, tak co? Holokaust je spajany hlavne so zidmi. Mozem to odsudit ako ohavny cin, ale spajat to hlavne so zidmi, ktori neboli jedini, tak s tym nesuhlasim. padnuti rusi, deportovani slovania, to sa moc s tymto nespomina.
jackb
Redeemer
Redeemer

lebo ty si padol uceny z neba :)
so salatom problem nemam, len je to taka asociacia na stranicke farby. nie viac a nic menej
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

JPU napísal:@harrison: ci sa vyjadrili alebo nevyjadrili o holokauste, nepovazujem za dolezite. Ak sa na holokaust tiez nevyjadrim, tak co? Holokaust je spajany hlavne so zidmi. Mozem to odsudit ako ohavny cin, ale spajat to hlavne so zidmi, ktori neboli jedini, tak s tym nesuhlasim. padnuti rusi, deportovani slovania, to sa moc s tymto nespomina.
To bude asi tym, ze keby ho odsudili, tak stratia cast svojej fasitickej volikej zakladne. tak netvrd, ze nemozu za to kto s nimi sympatizuje, lebo je zaujimave, ze pri ini polictici s tym problem nemaju. A hlavne mozu zo svojej strany fasistov vylucit. Ci sa voci tomu ohradit, no namiesto toho aby to spravili, robia to co si tu predviedol, zacnu vykrikovat zidia, zidia, zidia!!!
JPU
Medium Expert
Medium Expert

uceny z neba som nepadol, ale dost som sa nadrel, aby som bol tam, kde som. ale ty si sa chvalil, ze si spromoval v Skotsku a robis pre giganta. Takze ja som na margo toho len pouzil tvoju temu, kde sa pytas na vymazanie HDD. Bavili sme sa o jazykovych znalostiach.
stratia cast svojej fasitickej volikej zakladne
ono % LSNS stupaju a urcite to nebude vyhlaseniami o nevyjadreni sa k holokaustu, ci inych veci s fasizmom spojenych. Jednoducho ludia vidia, co sa deje. V marci 2016 bol volicom OLANO, a nabuduce bude volit LSNS, taka je realita.
Napísať odpoveď