Myslim ze jackb tu ma uz co to oddiskutovane, cudujem sa mu ze vydrzal tak dlho diskutovat (resp. pokusat sa) s fanatikmi. Vacsina to uz vzdala, na oboch stranách. Silno veriace jadro ako napríklad kali a AryanAngel stale dookola recyklujú rovnaké konšpirácie a hoaxy, uz to zacina byt otravne a diskusia s tymi istymi ludmi prestava mat zmysel. Obcas sem pridu ludia ktori sa pokusia o nieco podobne ako napriklad nedavno chalanisko co tu zo seba spravil uplneho debila (comu sa pri obhajobe LSNS koniec koncov nedá vyhnúť) a nakoniec s hanbou odišiel
Strana ĽSNS
Re: Strana ĽSNS
no, zatial sa vam nepodarilo dokazat opak 
Myslim ze jackb tu ma uz co to oddiskutovane, cudujem sa mu ze vydrzal tak dlho diskutovat (resp. pokusat sa) s fanatikmi. Vacsina to uz vzdala, na oboch stranách. Silno veriace jadro ako napríklad kali a AryanAngel stale dookola recyklujú rovnaké konšpirácie a hoaxy, uz to zacina byt otravne a diskusia s tymi istymi ludmi prestava mat zmysel. Obcas sem pridu ludia ktori sa pokusia o nieco podobne ako napriklad nedavno chalanisko co tu zo seba spravil uplneho debila (comu sa pri obhajobe LSNS koniec koncov nedá vyhnúť) a nakoniec s hanbou odišiel
tak tak. inak sa neda postavit. len robenim si sradny. lebo ked niekto omiela dookola davno preflaknute konspiracne teorie, vymysla si historiu, odporcov povazuje za agentov americkej tajne sluzby, alebo dochodcu, ako "argumenty" pouziva bludweby a samozvanych odbornikov tak s tym sa nic ani robit neda. len sa na tom zabavat.
to je to najvacsie zlo konspiracnych teorii, postupom casu sa clovek dostane do stadia ze cokolvek s cim nesuhlasi, akakolvek situacia ktora sa mu nepaci, moze za to soros/iluminati/mimozemstania...
potom akakolvek diskusia nema zmysel, lebo na cokolvek co je tomu cloveku proti jeho gustu ti odpovie ze si ovca/slnieckar/liberal... no a samozrejme vo svojej slepote nechape ze ked ho ludia zacnu rovnakym sposobom automaticky obvinovat ze je extremista tak sa vlastne ocita na opacnej strane svojej argumentacie.
potom akakolvek diskusia nema zmysel, lebo na cokolvek co je tomu cloveku proti jeho gustu ti odpovie ze si ovca/slnieckar/liberal... no a samozrejme vo svojej slepote nechape ze ked ho ludia zacnu rovnakym sposobom automaticky obvinovat ze je extremista tak sa vlastne ocita na opacnej strane svojej argumentacie.
Ono ked sa snazis nieco vysvetlit, ale opacna strana to stale pochopi po svojom.
https://www.facebook.com/martin.petrisk ... 6723534025
https://www.facebook.com/martin.petrisk ... 6723534025
Píšeš z cesty, nie k tomu o čom som hovoril.. o obave vyjadriť svoj politický postoj.Retne napísal:Cim jednoduchsie prostredie tym viacej rasovej nenavisti, cim vzdelanejsie osadenstvo tym menej razismu...
Si trochu pozadu s propagandou, toto už nepapagájujú ani mainstreamoví komentátori.Retne napísal:Tak ako Trumpa volila ta menej vzdelana cast populacie, tak to je aj pri LSNS... to su zname fakty toto...
Neviem, koľko?Retne napísal:Jezis kolko linkov tu uz bolo ako Kotleba odfajcil eurofondy, ako dal kadekomu zakazku na cesty za niekolko milionov, ako INEKO oznacilo BBSK za najhorsie hospodarsky kraj...
Ďalej, DEVZYO1G očividne žije v alternatívnej realite a jackbove slamené panáky sú už známe naprieč názorovými spektrami. Nezmysli o konšpiráciách netreba ani komentovať.
Diskutujte konkrétne, k téme, alebo vôbec.
//autoeditácia príspevku (25 Okt 2017, 0:03)
ehm, konspiracne teorie? sam Kotleba odporucal citat Protokoly sionskych mudrcov, co je notorociky preflaknuta konspiracna teoria. alebo konspiracne teorie o genocide bielych ludi, ktore tu ty sam zivis? samozrejme clenovia a sympatizanti strany veria aj v nepristatie na Mesiaci a zhodenie Dvojiciek vladou. takze co na tom nechces komentovat?
slamene panaky? to su vsetko realne veci, ktore kotlebnici pisu po internetoch. len si pekne zacni citat tie diskusie. to aj Dezider z koliby, ktory sa dostal do maximalne siestej triedy ma vyssie IQ ako tvoji spolustrannici a spolupodporovatelia.
slamene panaky? to su vsetko realne veci, ktore kotlebnici pisu po internetoch. len si pekne zacni citat tie diskusie. to aj Dezider z koliby, ktory sa dostal do maximalne siestej triedy ma vyssie IQ ako tvoji spolustrannici a spolupodporovatelia.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
https://dennikn.sk/blog/den-ked-sa-stas ... o-chrbtom/
Vecne argumenty podporovatelov LSNS ako vzdy. Skoda, ze im nik nepripomenul ako chcu sami "optimlizovat" a ako najsamlepsi vodca zrusil divadlene predstavenie.
No najviac ma zaraza, ze ludia s vytetovanym hakovym krizom a nacistickmi nazormi obvinuju niekoho, ze je hnusny fasista...
Vecne argumenty podporovatelov LSNS ako vzdy. Skoda, ze im nik nepripomenul ako chcu sami "optimlizovat" a ako najsamlepsi vodca zrusil divadlene predstavenie.
No najviac ma zaraza, ze ludia s vytetovanym hakovym krizom a nacistickmi nazormi obvinuju niekoho, ze je hnusny fasista...
ked uz je tema o konspiracnych teoriach a vytetovanych hakovych krizov?
chcelo by to zorganizovat podujatie na kupalisku a pozvat tam celu LSNS, nech ich vidime v plavkach, mozno by boli niektori prekvapeni co vsetko maju fesaci potetovane po sebe
chcelo by to zorganizovat podujatie na kupalisku a pozvat tam celu LSNS, nech ich vidime v plavkach, mozno by boli niektori prekvapeni co vsetko maju fesaci potetovane po sebe
a co vlastne LSNS chce? aby kazdy clovek na svete suhlasil s ich nazormi? slovenska posta (aj ked tomu nazov nenasvedcuje) je sukromna firma, moze robit co ju len napadne.
to nie je ziadna cenzura, to je prave ta slobodna vola, to nie je ziadna konspiracia, to je reakcia ludi na LSNS. riaditelka hotela ma plne pravo slobodne sa rozhodnut ci niekomu poskytne sluzby alebo nie (aj ked podpisala zmluvu, co bolo od nej svinstvo), rovnako distribucna firma sa moze rozhodnut ze nebude rozosielal letaky niekoho ked nesuhlasi s jeho nazormi.
to nie je ziadna cenzura, to je prave ta slobodna vola, to nie je ziadna konspiracia, to je reakcia ludi na LSNS. riaditelka hotela ma plne pravo slobodne sa rozhodnut ci niekomu poskytne sluzby alebo nie (aj ked podpisala zmluvu, co bolo od nej svinstvo), rovnako distribucna firma sa moze rozhodnut ze nebude rozosielal letaky niekoho ked nesuhlasi s jeho nazormi.
Všetko mimo, zase nejaké konšpirácie, zaujímave, že ich spomínaš ako prvý..
reakcia ludí? Lepšie povedané politické tlaky, a objednávka.aacid napísal:to nie je ziadna cenzura, to je prave ta slobodna vola, to nie je ziadna konspiracia, to je reakcia ludi na LSNS.
-
harrison314
Hardcore addict
Toto uz konspiracia je.rebuss napísal:reakcia ludí? Lepšie povedané politické tlaky, a objednávka.
To je realita s ktorou sa potýkajú nielen inštitúcie, pol. strany, ale aj individuálny ľudia, ktorí idú svojou prácou (môže byť aj akademická) proti establišmentu.
-
harrison314
Hardcore addict
Ak na to nemas, dokazy alebo zdoje, tak je to len tvoj nazor nie pravda.
rebuss: nejedno mesto či súkromné zaradenie poskytlo lsns priestory na ich debaty, kampane atď. atď., tam tie politické tlaky neboli alebo ako to je?
Ano, všetko je, len treba vedieť hľadať a použivať ten net aj k niečomu.harrison314 napísal:Ak na to nemas, dokazy alebo zdoje, tak je to len tvoj nazor nie pravda.
ale dokazne bremeno je na tvojej strane. ty musis poskytovat dokazy.
ani v skole si pri eseji nepovedal ucitelke: mas internet, tak si najdi.
a ja vraj neviem diskutovat
ani v skole si pri eseji nepovedal ucitelke: mas internet, tak si najdi.
a ja vraj neviem diskutovat
Bol to priklad, ktorým som uvádzal, že všade tam, kde sa ide proti niečomu čo je zaužívané a zabehnuté a nejaké nabúranie toho by isté veci mohlo pozmeniť a tým niekomu ubrať kapitál, resp. pozdvihnúť myslenie ľudí určitým smerom, tak tam sú tí ľudia cenzurovaní, zosmiešňovaní, ignorovaní, a poprípade aj zneškodnení. Či je to napr. pri vynálezoch motora na vodik, alebo pri otazke holokaustu, dalej pri liečení chorôb ako rakovina, atd.
Ale preco to hned posuvas na takuto uroven? Sme v teme o LSNS
Dal konkretny priklad, podme sa bavit o tom, cakame na dokazy.
(btw som rad ze nepodporovanie kotlebu nazyvas "pozdvihnutie mysle", ale vocca by asi nebol rad
)
Dal konkretny priklad, podme sa bavit o tom, cakame na dokazy.
(btw som rad ze nepodporovanie kotlebu nazyvas "pozdvihnutie mysle", ale vocca by asi nebol rad
Došiel slávny dekonšpirátor, ktorý to tu uvedie na pravú mieru
mimoto si ten vyraz zjavne nepobral.
Možno tvoj vodcaDEVZYO1G napísal:(btw som rad ze nepodporovanie kotlebu nazyvas "pozdvihnutie mysle", ale vocca by asi nebol rad)