Aké nové slúchadlá?
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Aké nové slúchadlá?
Pri tych RS modeloch fakt nie je problem ani analogove pripojenie. Pochybuje, že by si to rozoznal.
Keby bola spoľahlivosť u niektoreho modelu problem, tak už sa o tom hovori po forach.
Ja ti ani bezdrôtove neodporučam. Aj keď maju v niektorych pripadoch opodstatnenie, kabel je proste kabel. Len si sa pytal na možnosti, tak ti o nich pišem.
Keby bola spoľahlivosť u niektoreho modelu problem, tak už sa o tom hovori po forach.
Ja ti ani bezdrôtove neodporučam. Aj keď maju v niektorych pripadoch opodstatnenie, kabel je proste kabel. Len si sa pytal na možnosti, tak ti o nich pišem.
-
acid
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Zdravím ľudia, potreboval by som poradiť s kúpou slúchadiel do uší, v cene do tých 15 €, mne to stačí. Doteraz som používal Philips SHE3590, ktoré hrali za tú cenu naozaj dobre. Špecifické požiadavky sú že musia mať rovný jack, nie nijako zakrivený, keďže mám na telefóne kryt vďaka ktorému tam iný ako rovný jack nemám ako zasunúť, a nakoniec to že chcem kupovať na slovensku, čiže nejaký náš slovenské e-shop/kamenný obchod (som z KE). Vďaka vopred za každú radu.
-
Ryan Giggs
VIP
Tym ze to musi byt zo zahadneho dovodu kupitelne tu, oberas sa o podstatne, podstatne lepsie moznosti.
Napr. Sencor SEP 300.
Napr. Sencor SEP 300.
-
acid
Light Star
Ten zahadny dovod je ten ze nezvyknem nakupovat zo zahranicia, nieze by bol problem samotny nakup ale ide prave o dobu dodania, sluchadla by som rad kupil este dajme tomu dnes, pouzivam ich dennodenne a dodacia doba zo zahranicia bude predpokladam tyzden a dlhsie.
Nuz to je o prioritach.
Bud budes pocuvat podpriemerny zvuk 2 roky za 15€, ale ihned/dnes.
Alebo si pockas tyzden a 2 roky budes pocuvat o triedu kvalitnejsi zvuk.
Bud budes pocuvat podpriemerny zvuk 2 roky za 15€, ale ihned/dnes.
Alebo si pockas tyzden a 2 roky budes pocuvat o triedu kvalitnejsi zvuk.
-
acid
Light Star
Ano mas pravdu, hold kazdy sme iny. Idem dnes po tie sencory, maju ich v ke v planeu, vdaka za radu RyanGiggs.
Nic si z toho nerob, ja som uplne rovnaky. Ale nie je na skodu vzdy mysliet aj v sirsej perspektive.
-
Ryan Giggs
VIP
Pokial potrebujes nieco hned, tak sa daju kupit aj sluchadla za 1-2 €, s ktorymi sa prezit da, alebo si od niekoho pozicat, a na tie lepsie si pockat.
-
217blaster217
Medium Expert
Zdravím, potreboval by som poradiť nové slúchadlá, aktuálne mám https://audiobudget.com/product/ROCK/Zircon ktoré mi poradil Ryan Giggs, som s nimi nad mieru spokojný, znejú úžasne a dokonca lepšie než napríklad sony mh1c.
Chcel by som poradiť slúchadlá podobnej alebo lepšej kvality zvuku než tieto Zircony, podobného dizajnu aj ked mi na ňom moc nezáleží, a tiež cena okolo 15€, viacmenej by ma zaujímalo či je niečo nové na trhu kedže sa blíži 11.11. a teda není na škodu kúpiť niečo nové
Chcel by som poradiť slúchadlá podobnej alebo lepšej kvality zvuku než tieto Zircony, podobného dizajnu aj ked mi na ňom moc nezáleží, a tiež cena okolo 15€, viacmenej by ma zaujímalo či je niečo nové na trhu kedže sa blíži 11.11. a teda není na škodu kúpiť niečo nové
mozno tie lepsie ozaj neoceni. mozno pocuva pocuva cestou do roboty/skoly, realne tu hudbu ani nevnima akurat chce aby nieco hralo v pozadi. kvalita sluchadiel je druhorada v jeho pripade a mozno bude maximalne spokojny aj s tymi sencormi. mozno ho to zacne po par tyzdnoch srat a zisti ze chce nieco lepsie, potom objedna nieco lepsie.
-
Ryan Giggs
VIP
To je hlupy argument. Ak mu nejde o zvuk, to mozem kontrovat, ze naco su mu sluchadla za 15€. To moze brat rovno nejake za to euro-dva. A aj 2-3 kusy do zasoby.
Aktualne su top KZ ZS5. Len je to ina konstrukcia a uplne iny zvuk.217blaster217 napísal:Zdravím, potreboval by som poradiť nové slúchadlá, aktuálne mám https://audiobudget.com/product/ROCK/Zircon ktoré mi poradil Ryan Giggs, som s nimi nad mieru spokojný, znejú úžasne a dokonca lepšie než napríklad sony mh1c.
ja len hovorim ze on sem dal jasnu otazku, s jasnymi parametrami a ty sa ho snazis presvedcit ze si ma kupit nieco ine. chcel radu, dal si mu ju. povedal si mu ze moze mat lepsie za tu cenu zo zahranicia, on aj napriek tomu chce nieco zo slovenska. mne sa proste paci ze tebe viditelne serie ked niekto koho vobec nepoznas trva na tom ze si kupi to co jemu vyhovuje a nie to co tebe vyhovuje.
-
Ryan Giggs
VIP
A kde presne take nieco pisem? Ty aj citas?aacid napísal:ja len hovorim ze on sem dal jasnu otazku, s jasnymi parametrami a ty sa ho snazis presvedcit ze si ma kupit nieco ine.
Mne je srdecne jedno co si kto kupi. Tak si tie "psychologicke" profily nechaj, si uplne mimo realitu.
Je naozaj trestuhodne ze sa snazim poradit to najlepsie. Vazne nechapem takych primitivov...
-
acid
Light Star
No ze sa tu bude dalej viest diskusia "o mne bezomna", to by som teda nebol povedal. Zobral som tie sencory, maju kovove telo a plochy kabel, co je presne to co mi na predoslych sluchadlach chybalo, teda to kvalitnejsie spracovanie. Ale rozhodol som sa ze na vianoce si zaobstaram dalsie, ine, podla vasich rad zo zahranicia. Nech mam dva, aj tak ich stale prepajam hore dole, a nech vidim ci sa teda oplati pockat a teda ci ako laik spoznam rozdiel. To ale este ma cas.
Viete poradit dake sluchadla do 100 euro na CSGO (idealne)? samozrejme mikrofon a brat skor preferuje nie na cele usi.. i ked je to blbost, lebo potom kvalita zvuku ide dole... Predstavuje si daco ako su koss porta pro taky styl, ale aj s mikrofonom.
No povedal, ze nevyluci ani moznost na cele usi, tak poprosim aj daky odporucany model aj z tych celych. Dakujem
No povedal, ze nevyluci ani moznost na cele usi, tak poprosim aj daky odporucany model aj z tych celych. Dakujem
-
Ryan Giggs
VIP
Ono hlavne v tomto rozpočte už veľmi nenajdeš tie male sluchadla, väčšinou len v nizkych cenach. A take (ako si spravne napisal) budu dosť ťažko zvukom konkurovať tym veľkym čo su za 100€. Existuju sice aj drahšie, ale to su hlavne sluchadla určene do call centier, kde su ine požiadavky na zvuk ako herne sluchadla. Take na hry vhodne nebudu, tie maju hlavne zosilnene stredne pasmo aby bol dobre počuteľny hlas.
Keď už to nutne musi byť niečo take, tak napr. Beyerdynamic DT 234 Pro. Tie maju celkom prijemny zvuk. V ČR sa ešte daju zohnať. Alebo Sennheiser PC 310/320.
Z tych klasickych hernych klasika Kingston HyperX Cloud I, Sennheiser GSP300, alebo nejaka alternativa v podobe bežnych sluchadiel s odpojiteľnym kablom a externeho mikrofonu.
Keď už to nutne musi byť niečo take, tak napr. Beyerdynamic DT 234 Pro. Tie maju celkom prijemny zvuk. V ČR sa ešte daju zohnať. Alebo Sennheiser PC 310/320.
Z tych klasickych hernych klasika Kingston HyperX Cloud I, Sennheiser GSP300, alebo nejaka alternativa v podobe bežnych sluchadiel s odpojiteľnym kablom a externeho mikrofonu.
Dakujem velmi pekne, brat hned objednal tie Kingston HyberX Cloud I. 
Ak by sa potom chcel posunúť ďalej, tak dokúpiť
https://www.brainwavzaudio.com/collecti ... 5990832133
zaručujem, že to nie je o komforte ale dokáže to jemné zázraky s Cloudmi (osobná skúsenosť a skúsenosť s výmenou náušníkov na viacero slúchadiel).
https://www.brainwavzaudio.com/collecti ... 5990832133
zaručujem, že to nie je o komforte ale dokáže to jemné zázraky s Cloudmi (osobná skúsenosť a skúsenosť s výmenou náušníkov na viacero slúchadiel).
-
217blaster217
Medium Expert
Asi to sem moc nepatrí ale skúsiť to môžem... potreboval by som poradiť handsfree, niečo na tento spôsob https://www.alza.sk/plantronics-explore ... 305919.htm
Musí sa dať pripojiť na 2 telefóny naraz, a musí ma byť dobre počuť a zároven musím aj ja dobre počuť aj pri jazde na dialnici v E36 s 2.5l 6 valcom a športovým výfukom (musím zo sebou nosiť povolenie pre auto s nadmernou úrovňou hlučnosti...)
Neviem či sa nejak líšia kvalitou zvuku preto vám píšem, cena do 50€
Ďakujem vopred
Musí sa dať pripojiť na 2 telefóny naraz, a musí ma byť dobre počuť a zároven musím aj ja dobre počuť aj pri jazde na dialnici v E36 s 2.5l 6 valcom a športovým výfukom (musím zo sebou nosiť povolenie pre auto s nadmernou úrovňou hlučnosti...)
Neviem či sa nejak líšia kvalitou zvuku preto vám píšem, cena do 50€
Ďakujem vopred
zdravím všetkých
vedel by mi niekto poradiť herné slúchatká so vstavaným mikrofónom okolo 15 eur zo slovenska ? preto zo slovenska lebo ich potrebujem čo najrýchlešie
vedel by mi niekto poradiť herné slúchatká so vstavaným mikrofónom okolo 15 eur zo slovenska ? preto zo slovenska lebo ich potrebujem čo najrýchlešie