Tak v tom prípade moje ospravedlnenie, ak vravíš, že EU Express zaistí, že to príde z EU (to je to, čo je potrebné, aby to colnica neriešila) a nie z Číny, tak vynikajúco, to potom zťažuje to rozhodovanie, no ale vieš čo? Čert to vem, je to dobrá voľba ako pracovný book alebo ak niekto chce silou-mocou herný v "pracovnom" drese. Ale osobne by som doplatil (a aktuálne počkal) na i7 verziu.mikioko napísal:Pri platení DPH a Cla sa to vôbec neoplatí s tým súhlasím, ale na to tam je ta doprava EÚ Express pri ktorej poplatky sa neplatia. To je overená info z miuios fóra.
Za cenu 700-800eur ale nenájdeš žiadny notebook 15'' takých rozmerov, v takej konfigurácii a bez numerickeho bloku. Jedine Xps 15 a Apple a to sú ceny o 500 eur viac.
Inak, dopísal som predtým ešte do príspevku, len mi to trvalo dlhšie, tak už medzitým si písal aj ty a teraz už je to irelevantné.
A k tomu, čo načal hojko, ja by som si kusol do jazyka a spravil ako to tu už omieľam nejaký čas - bazár. Nájdeš tam pár mesiacov staré kúsky za parádne ceny.