PZP
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: PZP
tak druha obhliadka za mnou. doplnil sa naraznik, hadicky ostrekovacov, absorber a nejaky plast co vedie vzduch, rozpoctom to stuplo z 290€ na 723€. servisom z 389€ na 900€.
//autoeditácia príspevku (27 Dec 2017, 18:13)
Tak pani vtip dna
Volam do koop na infolinku v akom to je stadiu a ze je to zamietnute. Pytam sa likvidatora na zaklade coho to zamietli. Vraj na zaklade obhliadky ze neni zrejme ze to bolo zavinene zrazenim zvery. Vravim a na ktoreho boha maju policajnu spravu kde je jasne uvedene ze sa jednalo o zrazku so zverou a bol privolany aj polovnik aby odstranil zdochlinu. Tak som neskor zase volal na infolinku kde mi tento krat povedali ze je to v takom stadiu ze chyba dokument od policie ze mam sa spytat likvidatora pre blizsie info. Tak som pisal mail zase likvidatorovi ze ci si teda pytali vobec policajnu spravu alebo to uzavrel len tak od pocitaca. Vraj to zamietol nejaky panko na praverovacom oddeleni na ktoreho som dostal max mail tak som mu pisal samozrejme je mimo kanclu az do 1.1.2018. Neskor som znovu volal na linku vysvetlil oco ide dali mi kontakt na to oddelenie v BA ale tma cely den nezdvihali tak skusim zajtra. Kazdopadne je mi jasne ze koop to nijako nepresetrila nejaky panacik to uzavrel z kancelarie na zaklade fotiek lebo to nebolo na foto moc rozbite tak sa to akoze nestalo tak ze som zrazil srknu. Tak budem pytat pisomne stanovisko preco to zamietli a podam staznost na NBS na presetrenie . Som zvedavy....
//autoeditácia príspevku (27 Dec 2017, 18:13)
Tak pani vtip dna
Pisomne stanovisko ti pride automaticky postou, cakaj to najblizsie dni. Policajnu spravu, ak si neprilozil, tak si ju musia pytat oficialnou cestou od policie a to chvilu potrva. Podla mna uz prvotna chyba bola to, ze si to nedal do servisu cele spravit, dalsie problemy s tym uz maju suvis.
-
guess.whoo
Redeemer
no skoda ze si si nesiel vypytat kopiu policajneho zaznamu priamo na oddelenie a pripojil to k ziadosti..takto sa ti to natiahne o dalsich x tyzdnov
-
Arkaz
Addict
tazko povedat ci sa to natiahne ked uz tvrdia ze je to zamietnute a teda z ich strani skoncena likvidacia. uvidom co dojde od nich do schranky na tom centrale likvidacie dva dni nikto nezdvha ake necakane
nevadi ze sa to natiahne ako som vravel ani som necakal ze z toho daco bude no chcem si to skusit na vlastnej kozi a mozno budu mat aj ostatny tu skusenost ako to chodi z prvej ruky 
-
guess.whoo
Redeemer
vsak ale ked si si to raz platil preco by si nemal mat narok na likvidaciu skody? ja by som po tom siel ako pes uz len z principu
-
Arkaz
Addict
no ved tak to beriem aj ja ze ked uz to platim tak sa s tym budem srat. aj ked nemam s takymito officialitkami skusenosti ale tak nehame sa prekvapit 
//autoeditácia príspevku (05 Jan 2018, 9:57)
Tak dnes mi odpisal ten panko ktory to zamietol ale nic nove
,,Dobrý deň.
V policajnej správe sa uvádza stret so zverou, ale zo zdokladovaného poškodenia tento stret nevyplýva."
Takze vlastne v policajnej sprave je pisane ze som mal stret ale poskodenie neni velke take som vlastne stret nemal podla nich. Nie aby boli radi ze je poskodenie male este sa im nepaci. je to banda vsivava nuz idem spisat to odvolanie a uvidime
//autoeditácia príspevku (05 Jan 2018, 9:57)
Tak dnes mi odpisal ten panko ktory to zamietol ale nic nove
V policajnej správe sa uvádza stret so zverou, ale zo zdokladovaného poškodenia tento stret nevyplýva."
Takze vlastne v policajnej sprave je pisane ze som mal stret ale poskodenie neni velke take som vlastne stret nemal podla nich. Nie aby boli radi ze je poskodenie male este sa im nepaci. je to banda vsivava nuz idem spisat to odvolanie a uvidime
Hehe.. kooperatíva iné odpovede nevie písať! Podobné som mal aj ja.. s čelným sklom. Vinník súhlasil s poškodením môjho čelného skla, policajti to potvrdili.. ale kooperatíva odpísala, že nie je preukázateľné, že to spôsobil ten vinník a teda že z jeho poistky mi nevyplatí ani cent. A nepomôžu žiadne vyjadrenia najvyššieho súdu, že to poisťovne musia uznávať. Som zvedavý, že keby si mal v aute kameru a ukázal im kamerový záznam zvieraťa, čo by si vymysleli. Ja som po tej skúsenosti s čelným sklom okamžite kupoval kameru do auta.
Som veľmi zvedavý, ako sa k tomu postavia a či sa zľaknú po tvojej sťažnosti alebo to budeš musieť dať až na súd. Viem, že poisťovne sa prvotne snažia každého odpálkovať, ale keď na nich zatlačíš, tak by snáď mali vyhovieť.
Sú to všiváci, keď neakceptujú ani policajnú správu...
Sú to všiváci, keď neakceptujú ani policajnú správu...