alza.sk | alza.cz | nespokojnosť | ignorácia klientov

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: alza.sk | alza.cz | nespokojnosť | ignorácia klientov

Príspevok od používateľa wladas »

Ale vsak Alza tam ma svoje parkovisko s rampou na ktorom je zaroven aj Alza drive
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

To parkovisko je strasne malicke. Bol som tam v sobotu o 13.00 a posledny mozny flek som tam chytil.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Ma, to je pravda. Avsak v poslednej dobe vacsinou ked tam pridem je dlhy rad aut stojacich na drive in, co casto zablokuje akekolvek manevre na parkovisku, kedze len prvych par miest nalavo je fajn ak chce clovek zaparkovat. Tam dalej je to uz jednosmerka, cize ked zaparkujem tam, na vyjazd musim cakat kym mi to dovolia auta co cakaju na drive in... a nasledne musim v rade tych aut cakat aby som sa otocil doprava a cez druhy rad vysiel von z parkoviska.
Mozno aj z tohto dovodu som si minule vsimol ze nocny vydaj produktov je zadarmo (pre produkty ktore nie su skladom priamo na centrale, normalne to stoji 1e). Asi chcu aby sa vytazenie trochu rozlozilo. Kazdopadne bol som tam minule pred 8 rano, v rade asi 8 aut, cakal som cca 20-30 minut.
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

V piatok som sa vybral na obed do alzy, kolona az niekde do petrzalky :D Vsetko kvoli ludom, ktory parkuju na zebre a blokuju to cele alebo hodia blikacky, sak zena isla len pre tovar :roll: Achh, jak ja nemam rad Vianoce, nech uz to skonci :D

Ak dobre chapem tie premium deals, tak s alza premium by som to mal drahsie ako bez? :lol:
Prílohy
Screenshot_4.jpg
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

ja som celkom prekvapeny z alzaboxov ... dnes vecer okolo siestej som si kupil disk ... a od 23:00 je v tom boxe .. a to je nedela .. neviem ci som mal len stastie, ale celkom fajn alternativa namiesto navstivenia predajne a cakania v rade .. akurat je doba uskladnenia v tom boxe len 1 den namiesto 3
yoggy

ja som si aktivoval zdarma premium a dosiel som hned po zaplateni dole, len co som si sadol, hned ma zavolali po tovar a vsetci ludia co tam cakali, ze whaaat :D :D tak neviem ci ma ten premium nejaky vplyv na vydaj tovaru alebo :)
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

sharky-no napísal:ja som celkom prekvapeny z alzaboxov ... dnes vecer okolo siestej som si kupil disk ... a od 23:00 je v tom boxe .. a to je nedela .. neviem ci som mal len stastie, ale celkom fajn alternativa namiesto navstivenia predajne a cakania v rade .. akurat je doba uskladnenia v tom boxe len 1 den namiesto 3
Vieš čo? Mám pocit, že je to teraz len kvôli Vianociam. Ja som napríklad z Muzikeru v sobotu doobedu objednal repro, v nedeľu ráno to bolo v DHL na zvozovom depe (myslím, že to odosielajú z BA) a teraz pred hodinou mi to už doniesol kuriér (KE).
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

yoggy napísal:ja som si aktivoval zdarma premium a dosiel som hned po zaplateni dole, len co som si sadol, hned ma zavolali po tovar a vsetci ludia co tam cakali, ze whaaat :D :D tak neviem ci ma ten premium nejaky vplyv na vydaj tovaru alebo :)
Ja nemam premium a tiez som mal podobnu skusenost, chcel som si este popozerat nejake vystavene notebooky ale vravim, ze si idem pre to - a uz ako som schadzal zo schodov tak tam bolo moje cislo.
yoggy

Tak co chlapci, pochvalte sa, co ste vyhrali v adventom kalendari :D Ja som vyhral power banku aj externy disk, ale tu power banku uz nemaju skladom, tak mi namiesto toho dali kupon na rovnaku sumu a ten disk tiez nie je skladom, ale kupon mi este nedali :( , kamos vyhral volant g29, ale nie je dostupny, tak dostal kupon na 329e a to tam nakupil, za priblizne rovnaku sumu, takze skoro 100% cashback :D
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

Ak niekto potrebuje 5€ nad 50€, tak kód R88M10D31.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Alzak sa ma po riti dnes!
Prílohy
FB_IMG_1514754060579.jpg
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

pripajam pozitivnu skusenost - kupoval som rodicom na vianoce cd prehravac. po otvoreni sme zistili, ze necita ani usb ani CD tak som ho vecer 9.1. odniesol o 19:00 do alzy a uz 10.1. u nich rano o 10.30 zvonil kurier s novym :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ja som bol príjemne prekvapený z riešenia reklamácie ročného SSD disku. Vyplnil som na ich webe reklamáciu, šiel odniesť disk na miestnu pobočku, pánko mi to prevzal a pozeral do PC, že kedy budem mať vybavenú reklamáciu. Po asi 30sek klikania zrazu vybral z kasy 55€ a dal mi ich do ruky, že reklamácia vybavená. :D
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

niekto tusi preco alza ma taku slabu ponuku nvidia kariet???
1070ky nema vobec ziadne, 1080ky ma 2...

vyzera to tak ze budem musiet reklamovat grafiku a som z toho dost smutny, lebo kedze moj model uz nepredavaju a ani ziadny iny rovnakej rady, tak predpokladam ze mi akurat vratia peniaze, co nie je ziadna vyhra, kedze aktualne 1070ky stoja viac nez pred rokom a pol... (vsetci minuju krypto)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

ved si si sam odpovedal :D. Lebo mining. Vsetko je extremne predrazene. 4 karty som kupoval v decembri po 240. Vcera rovnaka karta 440 a za dve minuty bolo po nich.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Kolko ten mining vlastne vynesie?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

V principe to co do toho vrazis sa ti pri momentalnom kurze a obtiaznosti vrati za 2,5- 3 mesiace. Pri vystupani kurzu aj skor. Pisalo sa o tom aj v BTC teme. Ja mam momentalne 8 grafik a tazim cca 30€ denne.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

vcera som sa zrovna pytal kolegu ci nepozicia jednu grafiku aby som otestoval svoj pocitac a hovoril ze 1080ti mu zarobi cca 8 eur denne (mozno dolarov).
kukiak napísal:ved si si sam odpovedal :D. Lebo mining.
toto by som pochopil keby proste grafiky nemali na sklade, ale oni ich nemaju ani v ponuke, proste alza aktualne neponuka jedinu 1070ku... a iba dve 1080ky a z toho z jednej maju jeden kus a na druhu prijimaju predobjednavky...

v inych obchodoch maju proste napisane ze "do 2 tyzdnov" alebo podobne, alza komplet vymazala ponuku.
yoggy

Ja mam momentalne 20 kariet, akurat som objednal dalsiu jednu z alzy, lebo mi dosiel mail, ze maju jednu skladom :D Ale premyslam, ci kupit par 1080ti, kedze peniaze aj vsetko by boli, len neviem ci sa mi chce tazit nieco ine ako ETH a neviem ci skusit nicehash :| Ale ked chces teraz zacat tazit s rx570/1060, tak to good luck, tie karty sa nedaju zohnat(popr. predrazene vid alza) a s jednou kartou vela vody nenamutis a zbytocne beries karty tym, co to chcu robit vo velkom. :D

Btw, Alza VIP uz neexistuje?
bondro
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa bondro »

A kvôli takýmto hu****kom je situacia s kartami taká aká je.
Napísať odpoveď