Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Bitcoin, Litecoin, Dogecoin a iné kryptomeny
Klasika s AMD - ETH. Nebudem vsak predavat, vsetko chcem podrzat. Cez den to mam v izbe, aby ju vykurilo, na noc davam do kumbalu kvoli hluku
.
Na gdax ma este neoverilo cez obciansky ale nejak ani neviem preco pouzivat gdax kedze je tam to iste co na coinbaseskjerp-deg napísal:ob3l1x, prečo coinbase a nie Gdax?
kukiak, akú menu minuješ?
Uz skoro mesiac cakam na overenie na bittrexe
-
Old Dirty Bastard
Guru
to mas dobre, nie najhorsi profit z takej malej zostavy
za predpokladu, ze platis za 1kW/h cca 10 centov
https://www.cryptocompare.com/mining/ca ... erkWh=0.12
https://www.cryptocompare.com/mining/ca ... erkWh=0.12
-
skjerp-deg
Medium Star
kukiak: ETH FTW! kolko das denne v priemere? Cez aký miner pool ideš?
ob3l1x, pretože Coinbase má 1.49% poplatok na Buy/Sell a GDax 0.25-0.3% na Taker. (0.25% na BTC a 0.3% na ETH/LTC). + prevod z Coinbase na GDax peňaženku by mal byť bez poplatkov, keďže to má tá istí firma.
ob3l1x, pretože Coinbase má 1.49% poplatok na Buy/Sell a GDax 0.25-0.3% na Taker. (0.25% na BTC a 0.3% na ETH/LTC). + prevod z Coinbase na GDax peňaženku by mal byť bez poplatkov, keďže to má tá istí firma.
-
Andi_Cibula
Addict
Investovali ste niekedy do nejakého ICO ?
Kamoš mi poradil investíciu do Finom, sformovaná firma v Švajčiarsku, ktorá vlastní o.i. Nanopool.
Manifest:
https://finom.io/files/whitepaper_eng.pdf?ver=1.4
Vyzerá to zaujímavo, ale asi to už nedosiahne úspech Flyp.me, kde kamoš tiež investoval v predpredaji akcií (tokenov) a zhodnotili sa mu 5-násobne.
Ja som tam poslal 0.1ETH.
Kamoš mi poradil investíciu do Finom, sformovaná firma v Švajčiarsku, ktorá vlastní o.i. Nanopool.
Manifest:
https://finom.io/files/whitepaper_eng.pdf?ver=1.4
Vyzerá to zaujímavo, ale asi to už nedosiahne úspech Flyp.me, kde kamoš tiež investoval v predpredaji akcií (tokenov) a zhodnotili sa mu 5-násobne.
Ja som tam poslal 0.1ETH.
-
Old Dirty Bastard
Guru
lol, bitcoin riadne v prdeli. jedina zachrana, ze s nim pada aj cash. uvidime, ci to rozchodi po novom roku.. moc tomu neverim.
cakam kedy bude lepsia prilezitost zamenit za cash, poslednych par dni pomer cca 5:1, ale ta prilezitost asi nenastane. skor sa bojim toho, ze cash zrazu vybehne hore.
ethereum behom celeho decembra jasna vyhra.
do ripplu nikdy neinvestujem ani keby bol na 5USD
100% premine, nie je to ani kryptomena, ziadne tazenie a kedykolvek mozu vypustit dalsie mince, nic nezabranuje inflacii.
//autoeditácia príspevku (30 Dec 2017, 17:09)
inak kukiak pre zaujimavost, ten tvoj vynos je nejaky moc dobry, nemas tam niekde chybu? 28,5 MH/s na 4GB karte? pretoze podla vsetko 1080Ti 11GB (co ma byt jedna z najefektivnejsich kariet na tazenie) dava 31,8 MH/s a je 3krat taka draha ako ta tvoja rx570 4gb
http://1stminingrig.com/nvidia-geforce- ... ce-review/
cakam kedy bude lepsia prilezitost zamenit za cash, poslednych par dni pomer cca 5:1, ale ta prilezitost asi nenastane. skor sa bojim toho, ze cash zrazu vybehne hore.
ethereum behom celeho decembra jasna vyhra.
do ripplu nikdy neinvestujem ani keby bol na 5USD
//autoeditácia príspevku (30 Dec 2017, 17:09)
inak kukiak pre zaujimavost, ten tvoj vynos je nejaky moc dobry, nemas tam niekde chybu? 28,5 MH/s na 4GB karte? pretoze podla vsetko 1080Ti 11GB (co ma byt jedna z najefektivnejsich kariet na tazenie) dava 31,8 MH/s a je 3krat taka draha ako ta tvoja rx570 4gb
http://1stminingrig.com/nvidia-geforce- ... ce-review/
Litecoin riadne pada ... teraz uz skoro atakuje 150€ dufam ze po novom roku pojde vazne hore ...
-
kukiak
Addict
ODB to je kvoli tomu, ze nvidia sa na ETH nehodi. ETH sa tazi len s AMD. Kludne si to skontroluj aj na https://whattomine.com/ . Hore naplujes pocet kariet a oznacis ich, nasledne ti dole ukaze aktualny prepocet.
//idem na ethermine poole najvacsom. Zatial som stare do toho este vrtal a padalo mi to a mal vela downtimu. Az od vcera som si zacal pekne vyplnat tabulku
. Stale mi ale sem tam padne net (idem cez radiolan wifi :-/ )
//idem na ethermine poole najvacsom. Zatial som stare do toho este vrtal a padalo mi to a mal vela downtimu. Az od vcera som si zacal pekne vyplnat tabulku
Viete mi zhruba povedať ako dlho treba čakať na schválenie účtu na bitsamp ? čakám už cez 10 dní a stále nič :O
Rovnako zachytil niekto niečo ohľadom bittrexu ? Nedá sa tam vytvoriť nový účet a rád by som to aj ja skúsil... Alebo viete poradiť nejakú inú burzu ?
Rovnako zachytil niekto niečo ohľadom bittrexu ? Nedá sa tam vytvoriť nový účet a rád by som to aj ja skúsil... Alebo viete poradiť nejakú inú burzu ?
-
Old Dirty Bastard
Guru
tu viac ludi spominalo, ze coinbase cez mobilnu appku overi ucet do polhodky. pri bitstampe a krakene a inych burzach, kde ucty overuju manualne ludia ti to potrva tyzdne. mne na krakene este par mesiacov dozadu kedy nebol taky natresk overovali ucet mesiac.
Konecne mi presla verifilacia na gdaxe a teraz rozmyslam ci sa mi oplati zamenit LTC za nieco ine BCH alebo ETH ci nechat a nemenit za nic ?
-
Old Dirty Bastard
Guru
ja by som vsetko predal a investoval do stellar
kazdy tu bude pendlovat svoju oblubenu mincu. podla mna litecoin nema buducnost. su tu ine meny, kt. ponukaju lepsie sluzby. napriklad samotny bitcoin cash ma mensie poplatky. a stellar potvrdzuje transakcie do par sekund, takmer instantne (o co sa LN snazi roky), super dev team, velmi nizke poplatky (desattisiciny centov) v porovnani s bitcoin cash( 0.01).
ale na moje slova sa nespoliehaj. ani bitcoin nema buducnost (par dni dozadu LN dev potvrdil, ze LN bude implementovane najskor o rok, what a joke) a aj tak stoji vyse 10 tisic.
ale na moje slova sa nespoliehaj. ani bitcoin nema buducnost (par dni dozadu LN dev potvrdil, ze LN bude implementovane najskor o rok, what a joke) a aj tak stoji vyse 10 tisic.
-
skjerp-deg
Medium Star
1 slovo: diverzifikacia
Rozhoď si funds do ~5-6 kryptomien a čakaj. Momentálne by som asi šiel 40% ETH, 15% LTC, 15% IOTA, 10% NEM, 10% tvoj favorit #1 (NEO, Stellar, Monero, ...), 10% tvoj favorit #2
Rozhoď si funds do ~5-6 kryptomien a čakaj. Momentálne by som asi šiel 40% ETH, 15% LTC, 15% IOTA, 10% NEM, 10% tvoj favorit #1 (NEO, Stellar, Monero, ...), 10% tvoj favorit #2
Bitcoin, Litecoin, Dogecoin a iné kryptomeny
No problem je ze som len na gdaxe a coinbase a tam su len btc, bch, ltc, eth ...
Na bittrexe cakam uz skoro mesiac na overenie ... ostatne maju vacsinou pozastavenu registraciu takze ani nemam na akej inej burze menit
Na bittrexe cakam uz skoro mesiac na overenie ... ostatne maju vacsinou pozastavenu registraciu takze ani nemam na akej inej burze menit
-
Old Dirty Bastard
Guru
bitfinex/poloniex ma overil behom chvilky.
potom staci pouzit LTC/ETH na presun prostriedkov na burzy a nasledny nakup alts, kedze je to rychle a lacne
potom staci pouzit LTC/ETH na presun prostriedkov na burzy a nasledny nakup alts, kedze je to rychle a lacne
No ja neviem teda, bitfinex ma overuje už skoro mesiac. Keď som to zadával, tak tam bolo písané, že to trvá 6-8 týždňov.
-
Old Dirty Bastard
Guru
mozno sa aktualne nieco zmenilo kvoli vytazenosti. ucet som tam otvaral asi mesiac-dva dozadu.
potom odporucam teda poloniex. tam ta cez webkameru overia behom minuty.
ponaucenie do buducna, ak sledujete kryptomeny dlhsie ako mesiac a niekde vzadu v hlave sa pohravate s myslienkou investovat do toho.
treba si povytvarat konto na roznych burzach, aby ste boli pokryti, je to zadarmo.
potom odporucam teda poloniex. tam ta cez webkameru overia behom minuty.
ponaucenie do buducna, ak sledujete kryptomeny dlhsie ako mesiac a niekde vzadu v hlave sa pohravate s myslienkou investovat do toho.
treba si povytvarat konto na roznych burzach, aby ste boli pokryti, je to zadarmo.
Keď už máš zmenené eurá na crypto tak sa zaregistruj na Binance.com Žiadne overenie a výber kryptomien je tam asi najväčší. Keď som niečo nenašiel tam tak potom na Cryptopia.co.nz tiež bez overenia. Fakt len minimum kryptomien nenájdeš na jednej z týchto zmenárni.
A tiež odporúčam Stellar. Chystá sa zmenáreň, ktorá bude podporovať zmenu z Fiat na akúkoľvek kryptomenu, ak to dobre chápem a mala by fungovať práve na Stellare.
A tiež odporúčam Stellar. Chystá sa zmenáreň, ktorá bude podporovať zmenu z Fiat na akúkoľvek kryptomenu, ak to dobre chápem a mala by fungovať práve na Stellare.
-
Andi_Cibula
Addict
Inak aké kryptomenové spravodajstvo sledujete ? Nejaké odporúčanie ?
-
awtt
Medium Professional
Ja si praveze myslim ze teraz je najlepsi cas nakupit btcOld Dirty Bastard napísal:lol, bitcoin riadne v prdeli. jedina zachrana, ze s nim pada aj cash. uvidime, ci to rozchodi po novom roku.. moc tomu neverim.
Altcoiny by som teraz absolutne neriesil, vsetky su hore, treba pockat kym btc zacne znova nekontrolovatelne rast a potom bude vsetko ostatne dole.