Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Old Dirty Bastard
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: Bitcoin, Litecoin, Dogecoin a iné kryptomeny

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

aby si nakupil LTC/ETH, staci ti ucet bud na bitstamp alebo coinbase. nasledne tieto meny presunies na altcoin burzy ako trebars binance. tam ich zamenis za BTC a za BTC nakupis akykolvek iny coin chces. priamo BTC urcite nikam neposielaj, je to drahy a zdlhavy proces.

bude zaujimave sledovat reakciu trhu, ked ripple prekona v kapitale btc a stane sa top 1 kryptomenou, fuu.
nemozes nic predvidat co sa ceny stellaru tyka. ripple vyletel podstatne viac a podstatne rychlejsie. tiez by clovek logicky cakal korekciu, ale.. ak nie si v terminalnom stadiu rakoviny a mozes pockat mesiac, tak by som pockal. tod len moj nazor.

//autoeditácia príspevku (04 Jan 2018, 8:15)
Andi_Cibula napísal:Ledger Nano je bezpečný, ale so samotným HW manipulovať opatrne !
Neobsahuje žiadne ESD ochrany na USB porte.

Rozborka:
co to pre nas smrtelnikov znamena?
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Bitcoin, Litecoin, Dogecoin a iné kryptomeny

Príspevok od používateľa ob3l1x »

Preco na binance posielat ltc/eth a tie potom menit za btc a potom menit za ine alt coins ?
Ja som poslal ltc vymenil za eth (teraz uz budem posielat rovno eth) a vymenil som rth priamo za alt coins je ich tam dost (xlm, xrp, ...)
majsam
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa majsam »

Bacha na coinbase, majú práve problémy s odosielaním; odosielal som už už pre vyše 1,5 hod. nejaké ETH a transakcia je stále "Pending". Posledné dni to prešlo okamžite.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Bitcoin, Litecoin, Dogecoin a iné kryptomeny

Tak coinbase ma aj supoort stranku kde vidis ci maju niekde nejaku issue

A tusim oni nejak eth drzia trochu neviem ci len prvu tranzakciu alebo kazdu ...
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Old Dirty Bastard napísal:co to pre nas smrtelnikov znamena?
Predtým než to vobec chytím do rúk sa vybijem o PE kolík v zásuvke alebo o radiátor.
Nenosiť vo vrecku. Alebo radšej nenosiť nikam. Skladovať v suchu a v stálej teplote v šuflíku.

//Na reddite sa už niekto pýtal čo s mŕtvym Nano Ledger. Maju čosi horšiu poruchovosť ako v leteckom alebo vesmírnom priemysle. :D

//
majsam napísal:Bacha na coinbase, majú práve problémy s odosielaním; odosielal som už už pre vyše 1,5 hod. nejaké ETH a transakcia je stále "Pending". Posledné dni to prešlo okamžite.
Potvrdzujem. A ešte Maintanance na Bittfinex pre ETH účet. :evil:
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

no zalezi od toho aky altcoin chce konkretne kupit. ak ponukaju aj ETH par, tak jasne, zbytocne interne zamienat za BTC a moze hned nakupovat za ETH.

ohladom ledgera, tak to je mi teda novinka :) svoj nosim casto pri sebe, hlavne ked som cely den v praci. kedze sa to predava s priveskom na kluce, tak clovek by cakal, ze to nebude problem nosit na klucoch alebo vo vrecku
-Syu
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa -Syu »

presne som to tušil. Tron ďalších 100%, Stellar ide dole s Bitcoinom...

počkať sa dá síce vždy, na burze je dôležitá trpezlivosť, ale zas ani ten Ripple nedával vysoké obraty každý deň, dokonca mal dlhé obdobie stagnácie. No keď sa dívam na rebríček kapitalizácie, že Tron už je na desiatom mieste, tak si myslím, že perspektívnejšie zatiaľ vyzerá asi predsa len ten Stellar a také NEO pôjde takmer určite ešte vysoko hore.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

mozno skus raiblocks, mali by to potiahnut na stovku :) sledujem to od 10USD
NEO moze kludne vysplhat na taku cenu ako ethereum.
ARK a EOS maju tiez potencial stupat.

//autoeditácia príspevku (04 Jan 2018, 14:57)
btw jedine co spravim ked stellar vyrazne klesne je, ze nakupim dalsie kusy :D behom 2018 to pojde min. na 2USD, za to dam ruku do ohna. dufam, ze sa moc vyrazne (smerom hore) cena nebude menit najblizsi tyzden :D chcem totiz do stellaru investovat vsetky bitcoin forky (united bitcoin/superbitcoin/bitcoin diamond), aktualne maju dokopy hodnotu nejakych 700USD na kazdy 1BTC, len cakam na ten ledger.
-Syu
Medium Expert
Medium Expert

ja si skôr trieskam teraz hlavu o stenu, že som ten stellar včera nepredal... dnes som mohol zarobiť nielen na Trone ale mohol som spraviť rebuy o 1000 sat. na každom lumene :D čo som mohol, to som už do kryptomien vložil a hoci ešte mám dosť peňazí na účte, tak ďalšie tam už pumpovať nebudem. Teraz mi už ostáva iba hodlovať a dúfať, že to nespadne niekam príliš dole... To mám za to, že nepočúvam svoje inštinkty a vyspávam dlho do obeda... Dnes ma normálne muselo dvakrát zobudiť kvíliace Blockfolio, čo ma každú chvíľu upozorňovalo, že to padá dole... nj toto bol najdrahší šlofík v mojom živote :D

//autoeditácia príspevku (04 Jan 2018, 16:51)
inak nejake forky BTC mám aj ja na Binance, viacerých som sa už zbavil a nakúpil za ne tronix, no také BCX sa nedá ani predať :D
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Ah, preco sa ten BCH nehybe a to som investoval polovicku svojho portfolia co som mal na ripple, vybral som to este za 0,90$, keby som to nechal na ripple, tak som teraz na Kanároch :lol: tak neviem ci to predat so stratou a vrazit to vsetko to stellaru alebo :sly:
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

wtf, vsetci by ste chceli najlepsie behom tyzdna 300% zisk, ak nie skor :D ako som vravel, hindsight is 20/20. keby nastala situacia, ze si investoval do coinu, kt. spadol o 50%, pisal by si tu post "naco som investoval, mal som to radsej nechat v X coine", jednoducho nemame vestecke gule.
bitcoin cash je teraz prilezitost na nakupenie taktiez. ked bitpay spusti podporu a kazdy obchodnik na svete bude tak moct jednoducho prijat mincu, kt sa da aj realne pouzit na transaktovanie, cena moze kludne vyletiet o 100%. bitpay uz ohlasili, ze podporu spustia v 2018, neviem teraz ci Q1 alebo Q2.
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

tak kupoval som ho uz hodne davno :D ja vobec necakam ziadnych 300%, ja hodlujem vsetky coiny co som kupil, len ked ostatne ziskami musia doplnat BCH, tak je mi to trochu blbe :D

Inak chlapci mate poslednu moznost nieco ziskat zo XRP, kedze momentalne budu dost pumpovat, aby prekonali bitcoin market cap, cize teoreticky este je tam priestor minimalne na 100% vynos, ENJOy
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Neviem ci niekto spominal https://coinmarketcap.com/currencies/ba ... ion-token/ Ja mam kupene od 0,15centov. Na reddite sa docitate k comu vlastne sluzi, davaju tomu celkom fajn buducnost.
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Binance zastavila nové registrácie, nezvládajú veľký záujem ...
https://support.binance.com/hc/en-us/ar ... 5003773671

Nechcem vám do toho moc kecať, ale to čo sa teraz deje, že všetko stúpa ako divé, nepripomína vám to jún v minulom roku? Vtedy tiež hocijaký shitcoin stúpol z nuly na 20 centov alebo aj na 1 USD a všetci vieme ako to dopadlo, poniektoré coiny sa z toho nespamätali doteraz a klesli naspäť k tej nule ... Všetci vravia, že bitcoin je v bubline, ale ja si myslím, že v bubline sú práveže altcoiny.

V minulom roku, keď mala najaká minca 1 miliardu kusov, tak bolo nemožné aby sa dostala nad 5 centov (jedna výnimka sa našla). Teraz hocijaká pí@ovina, čo má 5 alebo 10 miliárd alebo dokonca 50+ miliárd kusov stojí 20-50 centov, prípadne 1 alebo viac dolárov, podľa mňa sa to neskončí dobre ...

//autoeditácia príspevku (04 Jan 2018, 22:15)
Aj Blockfolio v mobile mi vypisuje, že server je offline ... Celé zle, trošku vačší nápor a všetky servery padajú :) Aj Binance dnes nejak zamŕzala a bola OFF
Mirrorion
Star
Star

Príspevok od používateľa Mirrorion »

-Syu napísal:
Čo sa týka tých coinov, Tak LTC, doge, stellar aj ripple sa dá nakúpiť na Krakene za €, verge/tron na Binance za BTC
OK, ale predtým než kúpim na Krakene, musím mať účet niekde inde? musím mať už dopredu Ledger peňaženku alebo si kúpené coiny na ňu presuniem aj neskôr?
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

Ked sa tam da kupit za EUR tak nemusis mat nikde inde. Ledger teoreticky vobec nepotrebujes ked ti nevadi to drzat na Krakene.
-Syu
Medium Expert
Medium Expert

wtf, pozeram ceny USDT na Poloniexe a väčšina v červených číslach. Čo sa to deje? Najhoršie je, že Stellar -25%.... a Tron zase ďalších +100%?! tvl, to je už 350% za posledné tri dni a skok na 21c. V market cape už 9. miesto... NEO aktuálne už cez 100$... fackujem sa za tie lumeny, že som sa nedržal svojho plánu, pritom minimálne tento drop sa dal pomerne lahko predikovať po tom prudkom náraste... ach blbé FOMO :(

//autoeditácia príspevku (05 Jan 2018, 2:04)
nj ľudia začali pchať peniaze do malých coinov... ako by som to nedávno nehovoril :D

Edit:
Tronix už na 0.30c a 160% nárast za deň a skok na 6. miesto v market cape :shock: Toto bude tvrdý pád, keď sa začne dump.
Teraz pre zmenu idú prudko hore už aj iné malé (shit)coiny... taký ARN dáva už +460% :smt081

som zvedavý či teda ten stellar pôjde nakoniec hore najbližšie dni, lebo zatiaľ to vyzerá iba na ďalší pump&dump... Ripple je tiež down
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

tak mne presla verifikacia konecne aj na bittrexe :)
len binance sa mi aj tak viac paci :) som zvedavy ako pojdu (XRP, XLM, TRX, LTC, ...)

lebo zatial len TRX rastie ostatne pada ...
ejo6
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ejo6 »

Zdravím, uvažujem že začnem trošku investovať do criptomien. Určite ste to tu riešili len v toľkých správach to neviem nájsť. Viete mi na začiatok poskytnúť linky, kde sa daju jednotlivé meny kúpiť, kde sa k nim dočítam čo najviac a hlavne kde sludujete ich dennodené volatility?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

precitaj si poslednych 10 stran tejto temy
Napísať odpoveď