Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny
Re: Bitcoin, Litecoin, Dogecoin a iné kryptomeny
Ak sa nieco prave oplati, tak v prvom rade coiny, ktore su zamenitelne za fiat. Tie sa budu kupovat asi ako prve, kedze ten kapital musi niekadial pritiect. A rovno by som nechal cast portofilia v nich a nakupil este nieco s dobrym potencialom zcash, neo a pod...
Ahojte, co myslite, mam kupene 2ETH, momentalne som tense nad nulou (co sa tyka zisku), myslite si, ze sa oplati preadt, a spatne nakupit? Alebo to radsej drzat? Nepozeralo sa mi na to dobre dnes, ked som videl v jakom minuse som bol 
tak síce pekne stúpa, ale ešte ostávam skeptický. Môže to byť bulltrap
Clanok o studii manipulacii Bitcoinu - https://finweb.hnonline.sk/zahranicna-e ... va-analyza
sranda, že najrýchlejšie rastúcim coinom je kRipple... už dáva cez 20%, a to sa bitcoin ešte ani poriadne nepozviechal
//autoeditácia príspevku (17 Jan 2018, 22:24)
Nie, radšej hodl. Teraz sa neoplatí nič predávať, pretože je ťažké predvídať, či to pôjde už len hore alebo zase dole, hlavne keď sme blízko dna. Podľa mňa to môže spraviť ďalší jeden leg a pozrieme sa k 9000$ ešte raz. Tým pádom by mohli oslabiť aj altcoiny. Ale takisto tá situácia nemusí nastať, prípadne drop nebude dostatočný... môj názor je taký, že je to príliš veľa rizika na príliš malý zisk.marek788 napísal:Ahojte, co myslite, mam kupene 2ETH, momentalne som tense nad nulou (co sa tyka zisku), myslite si, ze sa oplati preadt, a spatne nakupit? Alebo to radsej drzat? Nepozeralo sa mi na to dobre dnes, ked som videl v jakom minuse som bol
//autoeditácia príspevku (17 Jan 2018, 22:24)
to je už stará známa vec, že tí dvaja roboti na mt. Gox manipulovali s cenou Bitcoinuheker napísal:Clanok o studii manipulacii Bitcoinu - https://finweb.hnonline.sk/zahranicna-e ... va-analyza
-
Old Dirty Bastard
Guru
podla mňa je to iba konšpirácia. BTC Futures nie sú skutočné bitcoiny a samotné kontrakty nie sú uzavreté na veľké objemy.Old Dirty Bastard napísal:https://www.reddit.com/r/CryptoCurrency ... ening_now/
nieco na tom bude? zatial to sedi
No tym by som isty nebol.
Celkom pekny priklad, ako to funguje...
https://www.ethnews.com/market-manipula ... in-futures
A dalsia vec, v biznise existuju 2 typy informacii "for classes and for masses". To ze bude btc obchodovany CBOE sa verejnost "aj ta pre btc dolezita" dozvedela posledna. Burza nakupovala imho este predtym nez to bolo oficialne a do toho nadopovana kryptokomunita podporila rast + mainstream media a vyletelo to k nebesiam. A burza mohla zacat uzatvarat kontrakty... Prvy bol naplneny prave dnes, skusme tipnut, kolko zarobili
Celkom pekny priklad, ako to funguje...
https://www.ethnews.com/market-manipula ... in-futures
A dalsia vec, v biznise existuju 2 typy informacii "for classes and for masses". To ze bude btc obchodovany CBOE sa verejnost "aj ta pre btc dolezita" dozvedela posledna. Burza nakupovala imho este predtym nez to bolo oficialne a do toho nadopovana kryptokomunita podporila rast + mainstream media a vyletelo to k nebesiam. A burza mohla zacat uzatvarat kontrakty... Prvy bol naplneny prave dnes, skusme tipnut, kolko zarobili
Both the CME and the CBOE futures settle in cash, not in actual bitcoin.
For every $100 million (or whatever) that SupermegahedgefundX puts into bitcoin futures, no extra money goes into bitcoin itself. These futures do not require ownership of actual bitcoins, not even on contract maturity.
https://www.coindesk.com/threat-bitcoin-futures/
For every $100 million (or whatever) that SupermegahedgefundX puts into bitcoin futures, no extra money goes into bitcoin itself. These futures do not require ownership of actual bitcoins, not even on contract maturity.
https://www.coindesk.com/threat-bitcoin-futures/
-
Old Dirty Bastard
Guru
to nic nemeni na tom, ze velki hraci mozu nakupit spustu BTC a vsadit aj na futures, naslede svojim stashom aktivne manipulovat trh. o tom to je. zarobia aj na cene BTC, aj na futures.
inak asi sme nasli dno, BTC sa blizi k 12kUSD a vsimol si niekto, ze NEO asi ako jedinu top 50 mincu cely tento pad vobec nijako nepostihol? za posledny tyzden +25%
inak asi sme nasli dno, BTC sa blizi k 12kUSD a vsimol si niekto, ze NEO asi ako jedinu top 50 mincu cely tento pad vobec nijako nepostihol? za posledny tyzden +25%
prosím kto ste registrovaný na Gatehub? lebo Gatehub chce odo mňa "proof of residence", aký slovenský papier akceptujú?
na ktorej stránke je jednoduchšia registrácia a nepotrebujem odoslať ID vrátane očkovacieho preukazu?
na ktorej stránke je jednoduchšia registrácia a nepotrebujem odoslať ID vrátane očkovacieho preukazu?
tak ale tí financnici to asi ťažko budú nakupovať cez Kraken a podobne ... a pomimo ti také objemy predá kto? Severná Kórea alebo bulharská mafia s 200.000 coinami? no way
nuž presne ako som písal... ale ešte nie sme z toho celkom vonku...
NEO pred pádom narástlo o 100% podobne ako ETH a počas korekcie spadlo na 90$, podobne ETH spadlo na 800$, tie coiny v podstate boli stále v pluse oproti inym minciam. Myslim, že NEO bude kopírovať rast ETH.
nuž presne ako som písal... ale ešte nie sme z toho celkom vonku...
NEO pred pádom narástlo o 100% podobne ako ETH a počas korekcie spadlo na 90$, podobne ETH spadlo na 800$, tie coiny v podstate boli stále v pluse oproti inym minciam. Myslim, že NEO bude kopírovať rast ETH.
Lenze hodnota btc je aj pre futures kontrakty odvodena z trhovej ceny na kryptoburzach. Cize ak niekto predava futures na kratku poziciu, tak je v jeho zaujme, aby cena do naplnenia kontraktu klesala. Nech mi nikto nehovori, ze velky hrac, ktory obchoduje na burze zlozi margin na min. hodnotu 5btc (ako bolo stanovene na CBOE) a ide si s pukancami sadnut pred telku... Ste nevideli vlka z wall street, to bol len slaby odvar reality 
napríklad výpis z účtu tvojej banky, kde bude vidno adresu a meno by mohol stačiť.Mirrorion napísal:prosím kto ste registrovaný na Gatehub? lebo Gatehub chce odo mňa "proof of residence", aký slovenský papier akceptujú?
-
Old Dirty Bastard
Guru
proof of residence je akykolvek oficialne vyzerajuci dokument, kt. potvrdzuje tvoju adresu v porovnani s tvojim id, teda obcianka/pas/vodicak. mozes tam poslat fakturu od mobilu, bankovy vypis alebo scan sipo.Mirrorion napísal:prosím kto ste registrovaný na Gatehub? lebo Gatehub chce odo mňa "proof of residence", aký slovenský papier akceptujú?
dalsia nadejna minca, kt. ma potencial stupat
https://coinmarketcap.com/currencies/ponzicoin/
hej, lenže keď shortuje a predáva kontrakt, tak ho predáva ďalšiemu skúsenému finančníkovi, ktorý sa nenechá tak ľahko ošklbať.kayko napísal:Lenze hodnota btc je aj pre futures kontrakty odvodena z trhovej ceny na kryptoburzach. Cize ak niekto predava futures na kratku poziciu, tak je v jeho zaujme, aby cena do naplnenia kontraktu klesala. Nech mi nikto nehovori, ze velky hrac, ktory obchoduje na burze zlozi margin na min. hodnotu 5btc (ako bolo stanovene na CBOE) a ide si s pukancami sadnut pred telku... Ste nevideli vlka z wall street, to bol len slaby odvar reality
syu, olddirty... ďakujem.
mám SLSP a tam v žiadnom výpise (pozerám IB) adresu nemám. telefón mi platí už cca 7 rokov zamestnávateľ. sipo je písané na inú osobu čo ani nemá bankový účet. ako veľmi som teraz v riti?
je možné napríklad kúpiť BTC na Coinbase kde stačí občiansky a tie si preniesť na Github, aby som nemusel zháňať ďalší doklad že existujem? tam zamením za XRP?
mám SLSP a tam v žiadnom výpise (pozerám IB) adresu nemám. telefón mi platí už cca 7 rokov zamestnávateľ. sipo je písané na inú osobu čo ani nemá bankový účet. ako veľmi som teraz v riti?
je možné napríklad kúpiť BTC na Coinbase kde stačí občiansky a tie si preniesť na Github, aby som nemusel zháňať ďalší doklad že existujem? tam zamením za XRP?
snad si nieco za poslednych par mesiacov kupil na fakturu
pripadne si kup usbcko z Alzy a potom im ho vrat
pripadne si kup usbcko z Alzy a potom im ho vrat
No ešte si môžeš v photoshope taký "doklad" vyrobiť ak ti na tom tak záleží. Ja osobne na také stránky radšej prdím. Je milion zmenarni, kde sa da registrovať iba s občianskym alebo dokonca úplne anonymneMirrorion napísal:syu, olddirty... ďakujem.
tak prosím poraďte také kde sa dá registrovať anonymne a dá sa nakupovať za EUR... teraz je veľký problém s verifikáciami, všade čítam že čakacie časy sú rádovo v týždňoch.