Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny
-
Old Dirty Bastard
Guru
Re: Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny
a dedo bitcoin zachvilocku doznie uplne
donedavna sa za 1BTC dalo kupit 30 ETH, teraz nekupis ani 10.
Ja mam uz par tyzdnov taku teoriu ze vsetky tieto dezinformacne bludy ktore su takmer kazdy den vypustane do eteru (korea ban, china mining ban, india ban atd., atd.) ma na svedomi wall street a ich future kontrakty. Tie dipy teda prepady v hodnotach kryptomien na burzach su brutalne behom par minut a potom nastava panika malych ryb a vypredaj. Odkedy wall street vstupil v decembri do hry tak kryptotrh je zjavne poriadne manipulovany. Vsetky tie falosne spravy su vypustane zamerne iba kvoli tomu, aby wall street a establishment posilnil svoje pozicie na tomto trhu. Proste im to berie $ z ich biznisu a potrebuju to ovladnut.
-
Old Dirty Bastard
Guru
nevidel by som to az tak paranoidne
staci kontrolovat media. co oni velmi lahko vedia a mozu.
ODB o tom som presne pisal
Paranoid Android
Paranoid Android
...o tom sa uz spekulovalo uz od zaciatku, ako mali vzniknut btc futures... ludia z wall street nie su sprosty a nebudu predsa kupovat crypto, ked je na vrchole... tak musia nejako zrazit cenu 
Ja osobne davam tymto dumpom este tak max. mesiac a potom by som sa nebal vobec nakupovat a investovat.
Tu nejde o likvidaciu krypta, na to je az prilis sexy
imho to co sa tu teraz deje je si urvat co najvacsi kus z kolaca.
Jedine co na tejto mizerii ale kvitujem ze ETH sa poriadne dotahuje na BTC a snad ho coskoro zasluzene zosadi z tronu
Tu nejde o likvidaciu krypta, na to je az prilis sexy
Jedine co na tejto mizerii ale kvitujem ze ETH sa poriadne dotahuje na BTC a snad ho coskoro zasluzene zosadi z tronu
ludia si žiadajú 8k tak bude 8k... (teda okrem tých, ktorí nakúpili za 19k a teraz si asi trieskajú hlavu o stenu
) stačí si všimnúť nízke volume. Proste každý vyčkáva, že nakúpi lacno. Vtipné je, že tie najhodnotnejšie coiny vôbec nezlacneli (ak to porovnávam s decembrovým minimom), ale viac menej si držia svoju hodnotu. Viď ETH, Stellar alebo NEO. Som zvedavý kam to vlastne padne. Vyformoval sa tam dosť veľký buy wall, takže podľa mňa môžme spadnúť tak na cca 8500$ ... 7k je nepravdepodobné, ale ak bude tento výpredajový trend pokračovať, tak sa tam kľudne môžeme o pár dní dobabrať. Škoda, že nemám k dispozícii viac prostriedkov zrejme by som nakúpil Bcash, ktorý spadol až na 1200$ alebo Dash za akciových 590$ podľa mňa je tam celkom slušná šanca trhnúť na tom minimálne 100%, ak sa trh spamätá a Btc vylezie aspoň na 12k - 14k. Pomerne zaujímavo vyzerá aj Monero. Určite by som sa nebál nakupovať už teraz.
Ja ocakavam prepad k tym 7k a potom uvidim ci este nakupim alebo sa uspokojim s tym co mam investovane (prijemne sa mi zije s tym, ze nemozem uz byt v strate)
-
Old Dirty Bastard
Guru
nakupil si pod 2-5k? nikdy nehovor nikdy 
XRB (raiblocks) sa konecne rebrandovali na NANO, aktualne cca 15USD. cakam, ze behom najblizsieho tyzdna vystrelia opat na predosle ATH niekde ku 30USD. pridala ich totiz najvacsia burza na svete, okex.com a tusim su aj na binance.
co je na tom lakave? takmer instantne transakcie za nulove poplatky. to tu asi este nebolo.
XRB (raiblocks) sa konecne rebrandovali na NANO, aktualne cca 15USD. cakam, ze behom najblizsieho tyzdna vystrelia opat na predosle ATH niekde ku 30USD. pridala ich totiz najvacsia burza na svete, okex.com a tusim su aj na binance.
co je na tom lakave? takmer instantne transakcie za nulove poplatky. to tu asi este nebolo.
instantne transakcie za nulove poplatky má aj IOTA, nič nové pod slnkom.
inak tuto týpek dobre zdissoval IOTu
inak tuto týpek dobre zdissoval IOTu
-
Old Dirty Bastard
Guru
IOTA nie je ciste ale len mena, ale cela platforma. nieco ako XLM/ETH/NEO.
taktiez ju zatial nevlastnim, transakcie su potvrdzovane do par sekund?
//autoeditácia príspevku (02 Feb 2018, 9:31)
btw.. ludia, cas nakupit NEO?
taktiez ju zatial nevlastnim, transakcie su potvrdzovane do par sekund?
//autoeditácia príspevku (02 Feb 2018, 9:31)
btw.. ludia, cas nakupit NEO?
Ja som IOTU kupil a hned zakratko aj predal, ich penazenka je shit. Ani po 24 hodinach mi tam neprisiel vyber z burzy, tak som ho zrusil a IOTU predal. Navyse som mal v tej penazenke problemy s pripojenim nodu a musi sa tam zakazdym generovat nova adresa. Proste to aktualne poriadne nefunguje, stratil som zaujem.
ODB ja cakam do poobedia, nech to este trocha padne, potom mam vo vyhlade ETH a NEO. Mam pocit ze cez vikend to moze ist hore ako vzdy posledne tyzdne.
ODB ja cakam do poobedia, nech to este trocha padne, potom mam vo vyhlade ETH a NEO. Mam pocit ze cez vikend to moze ist hore ako vzdy posledne tyzdne.
-
Old Dirty Bastard
Guru
to skor znie ako problem na burze. niektore burzy konsoliduju outputy a trva to aj par hodin, kym odoslu. 24hod je uz ale extrem. aj na cinskych no name burzach ked som predaval forked coins teraz to trvalo max. 4-6hod.
mne skor islo o to, ci samotny protokol IOTA umoznuje odosielat/potvrdzovat transakcie behom par sekund, podobne ako to vie XRB(NANO) a XLM.
ked uz Syu zvolil IOTA ako priklad kryptomeny, kt. je velmi podobna NANO.
vsetci sa aj tak sice pysia "instantnymi transakciami", ale zrejme uplne nechapu pojem "instantny". za instantne zatial povazujem spravy na skype a fb
ani lightning network podla mna nie je instantna transakcia ako to developeri tvrdia. predsa len, par sekund to trva, kym sa potvrdi prijem. to uz mozem rovno tvrdit, ze visa platba je instantna transakcia.
mne skor islo o to, ci samotny protokol IOTA umoznuje odosielat/potvrdzovat transakcie behom par sekund, podobne ako to vie XRB(NANO) a XLM.
ked uz Syu zvolil IOTA ako priklad kryptomeny, kt. je velmi podobna NANO.
vsetci sa aj tak sice pysia "instantnymi transakciami", ale zrejme uplne nechapu pojem "instantny". za instantne zatial povazujem spravy na skype a fb
ani lightning network podla mna nie je instantna transakcia ako to developeri tvrdia. predsa len, par sekund to trva, kym sa potvrdi prijem. to uz mozem rovno tvrdit, ze visa platba je instantna transakcia.
Daj si do vyhladavaca nieco v style "Iota" a "pending transaction" a najdes toho mraky. V principe pri dobrej konstelacii prebehne transakcia rychlo (desiatky sekund max. jednotky minut), ale ked sa nieco pokazi, tak to visi v systeme aj tyzdne (minule som cakal dva tyzdne, a potom som aj tak musel zasiahnut manualne – transakcia z odchadzajucej penazenky odisla, ale zostala v stave "pending", na burze dostali echo, ze k nim suma smeruje, takze tam to bolo tiez "pending". Prislusna suma sa nedala znova odoslat, lebo nebola dokoncena transakcia, a takisto sa transakcia nedala zrusit. Napokon pomohlo opatovne viacnasobne manualne pripojenie transakcie do "tangle" v ramci tej ich "user non-friendly" penazenky. Velky vplyv na rychlost transakcie ma evidentne uzol, ku ktoremu je penazenka pripojena.).
V kratkosti - mozno je to myslienka dobra, ale este to chce velmi velmi velmi doladit.
V kratkosti - mozno je to myslienka dobra, ale este to chce velmi velmi velmi doladit.
-
Old Dirty Bastard
Guru
to asi vysvetluje preco to ma taku cenu, aku to ma 
ja IOTu nevlastním takže neviem ako rýchle sú transakcie... ale kde kade po internete som čítal, že by mali byť instantné, no ale ako tvrdí majsam asi to tak celkom nebude. Navyše mali aj nejaký problém so sieťou či čo. Vyzerá to skôr tak, že vývojári IOTy sú riadni babráci... 
hmm, rozmýšľam, či sa ten sell pressure vôbec niekedy vyčerpá... je tam síce jedna veľká zelená stena, ale čo z toho, keď sa z nej postupne ujedá a prepadávame sa hlbšie a hlbšie. Na 7900$ bolo myslím včera večer cca 1000btc, teraz už len niečo cez 600btc. Očakával by som nejaký reversal, ale vyzerá to tak, že to ešte kus padne pod 8k a potom bohvie... nevyzerá to dobre a začína ma to pekne štvať. Stellar a Ethereum sa včera ešte pekne držali a dnes 25% prepad proste wtf. Takže kým včera som bol ešte na tom relatívne ok, dnes som tým pádom v riadnom mínuse. Popravde, začína ma chytať mierna panika
hmm, rozmýšľam, či sa ten sell pressure vôbec niekedy vyčerpá... je tam síce jedna veľká zelená stena, ale čo z toho, keď sa z nej postupne ujedá a prepadávame sa hlbšie a hlbšie. Na 7900$ bolo myslím včera večer cca 1000btc, teraz už len niečo cez 600btc. Očakával by som nejaký reversal, ale vyzerá to tak, že to ešte kus padne pod 8k a potom bohvie... nevyzerá to dobre a začína ma to pekne štvať. Stellar a Ethereum sa včera ešte pekne držali a dnes 25% prepad proste wtf. Takže kým včera som bol ešte na tom relatívne ok, dnes som tým pádom v riadnom mínuse. Popravde, začína ma chytať mierna panika
Všetko to skrachuje. Veľké ryby sa nabalili a už nemajú dôvod sa k tomu vracať 
...takže končíme, záverečná?
ešte nie... blížime sa k 8k... tam by mal byť support, ak ho prelomíme, letíme k 7600$ a možno aj nižšie... no ja sa už radšej chystám na dump... buď sa to teraz zastaví a otočí alebo pápálalá bitcoin a radšej nech mám zarobené aspoň na jedno pivo ako dorovnávať straty z bitcoinu na brigáde v Tescu.
az sa na to zle pozera ako to pada ...
a to som si vcera hovoril ako dobre som nakupil ked bolo eth za 794e
a to som si vcera hovoril ako dobre som nakupil ked bolo eth za 794e