Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny
Re: Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny
tak zrovna ked som predal tak sa to otocilo?! wtf
jj teraz pred chvilkou sa to spamatalo
este som rozmyslal ci sa dostane az pod 500e ale nakoniec nie 
normalne som nasraty... prisiel som o 2500 XLM vdaka tomu. Uz to vyzeralo, ze z bitcoinu je zdochlina a teraz toto
-
Old Dirty Bastard
Guru
niekedy mam tiez ten pocit, ze mena stupne/klesne presne vtedy, ked sa ju ja rozhodnem predat/nakupit..
nevyziadana rada: zamen za NEO, ten sa urcite behom kratkej doby vrati na 150USD, velmi resistentny bol pocas celeho tohto januaroveho fiasca.
nevyziadana rada: zamen za NEO, ten sa urcite behom kratkej doby vrati na 150USD, velmi resistentny bol pocas celeho tohto januaroveho fiasca.
Vitajte v klube
Dva razy som panikaril, a dva razy som trafil pri predaji dno 
ETHer sa konečne vracia spať, škoda že som to prespal
U mňa zasa škoda, že som to neprespal…
-
Old Dirty Bastard
Guru
ja mam taky pocit, ze ETH sa spamata skor ako BTC a dorovna jeho kapital. bude zaujimave co sa stane, ked sa ocitne ETH na prvej priecke, heh.. uz teraz ma vyse 2/3 jeho kapitalu.
Nano na binance, here we go 
Tak táto mena krytá zlatom vyhrala dnešný dip:
https://coinmarketcap.com/currencies/digixdao/#charts
https://coinmarketcap.com/currencies/digixdao/#charts
Akú kryptomenu by ste odporúčali aktuálne nakúpiť z hladiska dlhšieho držania? (roky) Momentálne mám slabšie portfólio: 500ks TRX, 500ks XVG,100ks Cardano,100ks Stellar,200ks Cindicator,400ks Ripple,1ks LTC a chcel by som do shitcoinov investovať ešte 1000eur.Celkom sa mi pozdáva NEO,EOS a ETH.Čo na to hovoríte?
-
Old Dirty Bastard
Guru
neviem ci by som zrovna tie tri meny nazyval shitcoinami
skor prave naopak. nejake shitcoiny uz ale urcite vlastnis 
To že vlastním samé hlúposti mi je jasné, najviac som sa popálil na XRP pretože som ho kupoval pri jednom z najvyšších kurzov...Preto radšej píšem sem, je to kopa ludí a každý názor je pre mňa cenný.
Ja ked som pred par mesiacmi s kryptomenami zacinal tiez som najprv nakupil lacne coiny s tym ze ich budem drzat dlhodobo a casom z nich aspon 1 zaziari a ja zbohatnem
Co si spominam ze som ako prve nakupil a hned po par tyzdnoch aj predal - XRP, XEM, IOTA, NXT. Na prvych 2 som zarobil, na dalsich prerobil, ale prisiel som pomerne rychlo na to, ze to nie je spravna cesta. Cena mince vobec nerozhoduje, ide skor o to aku ma minca technologiu, whitepaper, roadmap, perspektivu, konkurentov, ci uz ma fungujuci produkt, akych ma uz pripadne partnerov, ludi v time, vyvojarov atd... Je toho strasne vela co treba nastudovat a zohladnit.
Ani s jednou z tych minci kt. si spominal ze by si chcel nakupit chybu neurobis. S tym co uz vlastnis je to horsie.
Ani s jednou z tych minci kt. si spominal ze by si chcel nakupit chybu neurobis. S tym co uz vlastnis je to horsie.
ach... takze vyzera to tak, že tu stratu budem musieť asi dohnať na shortovaní
neviem čo mi to včera zo zúfalosti napadlo, ale chcel som dumpovať lumeny nakúpené cez poloniex na krakene, takže som nakúpil 500 ripplov, poslal na poloniex a hádajte čo sa stalo... tie mince sa proste stratili! musel som písať na support a pri povesti akú poloniex má, som už tie mince aj oplakal, ale našťastie sa našli a prišiel som iba o 20$ skrz toho, že je to minimálny depozit pre adresu. Predpokladám, že ich už nikdy neuvidím, takže tento pokus sa veľmi nepodaril, ale som rád, že mám aspoň tých 470.
inak XRB zalistované na Binance pod menom NANO sa bude kedy predávať? Rád by som nejaké nakúpil. Technologicky to bude snáď lepšie než IOTA.
inak XRB zalistované na Binance pod menom NANO sa bude kedy predávať? Rád by som nejaké nakúpil. Technologicky to bude snáď lepšie než IOTA.
-
Old Dirty Bastard
Guru
som to necekoval, ale nemali ho zalistovat uz vcera?
//jo, je tam
//jo, je tam
aha, super
včera som pozeral, že ho pridali, ale nedal sa v tej dobe ešte nakúpiť.
Teraz pozeram ze ked bol ltc dole na 78€ trebalo nakupit ... teraz uz je zase 137€ ... skoda ze som nekupil ... stale som to drzal v eth a teraz cakam kym pojde cez 800€ tak som uz mohol byt v pluse davno ...
možno ešte budeš mať možnosť. Tak to vyzerá, že bitcoin zrejme o kus padne dole, pretože nevie prekonať rezistenciu v okolí 9300$ už tretí deň. Dúfam, že to dropne minimálne na 7k 
Zatial sa zda, ze to kopiruje tento priebeh:
https://www.forbes.com/sites/jessecolom ... b8c77136b8
Takze asi treba pripravit eura a najblizsie dni nepodnikat ziadne rizikove nakupy.
https://www.forbes.com/sites/jessecolom ... b8c77136b8
Takze asi treba pripravit eura a najblizsie dni nepodnikat ziadne rizikove nakupy.