Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
-Syu
Medium Expert
Medium Expert

Re: Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny

Príspevok od používateľa -Syu »

no len v ktorej faze by sme sa mali akoze nachadzat lebo nejak som nezaznamenal strach a kapitulaciu. Podla mňa sme ešte len pri prvom sell offe :D
majsam
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa majsam »

Ked zoberes toto:

https://blogs-images.forbes.com/jesseco ... bubble.png

a porovnas s grafom Bitcoinu (treba zvolit priebeh za posledny rok):

https://www.coinbase.com/charts

tak sa to javi byt "Capitulation".
-Syu
Medium Expert
Medium Expert

kapitulácia zrejme ešte len príde :D inak ak by to bola pravda, tak teoreticky by sme sa mohli vrátiť k 6k - 7k... pretože na tom leveli ten hype začínal... ja som už predal tretinu svojich mincí, tak dúfam, že sa to vyplatilo (hoci zase extrémne nízko). nízke volume nás stiahne dole minimálne na support, hoci ja dúfam, že to pôjde ešte nižšie.

update: blížime sa k supportu na 8k... kempí tam 188 btc, ďalších 210 na 7,8k... myslím, že je dosť dobrá šanca na double bottom a následný reversal... uvidíme ako to dopadne.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ob3l1x »

Tak pojde eth pod 600€ a ltc pod 90€ ? Som velmi zvedavy predpokladam ze zajtra do vecera budeme vediet kamaz pojdu mince dole :)
-Syu
Medium Expert
Medium Expert

no ja som prekvapeny, že ostatne alty nejak príliš nepadujú ako pred 2 dňami. Napr. ltc je stale za 150$ ... ale uvidíme snáď zajtra, alebo možno už i dnes večer...
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

imho najblizsie dva dni to bude este padat, uvidime na co pridu 6 februara (TETHER) a podla toho sa trh zariadi. v dohladnej dobe ale nevidim realne prekrocenie hranice 10k USD.
Mirrorion
Star
Star

Príspevok od používateľa Mirrorion »

jediné čo (momentálne) nepadá je Status, Revain a Bitcore. LTC sa tiež drží zubami-nechtami.
-Syu
Medium Expert
Medium Expert

neviem ako vy, ale ja som stihol nakúpiť na supporte bitcoin... myslím si, že nižšie ako 7600 - 7900 nepôjdeme. dostať sa až na 7000 by totiž znamenalo, že sell by musel zožrať cca 1000 bitcoinov. A to sa nestane. Hoci ok, po pár dňoch intenzívneho predaja by to možno šlo.

//autoeditácia príspevku (05 Feb 2018, 2:57)
wow tak toto je iný výpredaj. asi som sa s tým nákupom unáhlil. ty kks však tam nie je vôbec žiadne volume! Našťastie, vyzerá to tak, že predajcom dochádza dych... vidím tam už len nejakých 60 btc. No ak bude dump takýmto štýlom pokračovať aj naďalej tak sme zachvíľu asi ozaj na tých 5k. ale zaujimalo by ma, že kto to tam vlastne dumpuje?!
medrolist
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa medrolist »

Borci zajtra bude zaujímavý deň možno príde ďalší FUD a BTC prerazí 7500 support lebo zajtra zasadá bankový senát v USA a idú rozoberať krypto čo s tým. Môžme čakať všeliake správy.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

asi to dumpuju ludia, kt. to nakupili v rozmedzi 1000-5000 a boja sa prist o prachy? resp. ti este len mozu prist. zatial dumpovali ludia, co to nakupovali do 10k
Peter00
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Peter00 »

Na druhu stranu, ked zvykol byt takyto brutálny dump v minulosti, tak krypto významnejšie nerástlo dlhú dobu. Možno nás to čaká aj teraz alebo aj nikdy pretože ak sa trh zreguluje, už nebudú môcť jednotlivci cenu manipulovať až do takej miery
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

tak ked uz to pravda napise, tak potom to musi byt pravda... hned vsetko predavam!
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

podobne, vďaka Hughito, zachranil si mi moje životné úspory
Talpy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Talpy »

Ako holder mám obavy, či po roku nebudem v mínuse :D
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

staci sa pozret, co sa dialo v roku 2015, pokles az na tretinu a potom masivny rast o niekolko mesiacov neskor
teraz to vyzera podobne
hughito
Redeemer
Redeemer

aacid napísal:tak ked uz to pravda napise, tak potom to musi byt pravda... hned vsetko predavam!
Nepíše to "Pravda," ale hovorí to "americký ekonóm Nouriel Roubini." Ako s touto informáciou naložíš, je na teba. Mne osobne je to ukradnuté. ;)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ano, je to v tom clanku napisane, ze ekonom co pred investiciami do bitcoinu varoval uz v roku 2014 ked bol bitcoin 800 dolarov.
vsetci ludia co ho vtedy posluchli si musia pekne trieskat hlavu o stenu, kedze aktualne "po prasknuti" je stale bitcoin 10x tolko.

mne je jasne ze ta to nezaujima, lebo keby ta to zaujimalo, tak vies ze kazde 2 tyzdne sa niekto dolezity vyjadri k bitcoinu aka je to blbost. vacsinou su to ludia co sa tomu vobec nevenuju ani ich to nezaujima (3 tyzdne dozadu to bol warren buffett, najslavnejsi investor, 90 rocny dedusko, co povedal ze on kryptomenam neveri)...

samozrejme bezne spravodajske portaly sa chytia prave takychto veci, lebo velke mena a katastroficke prognozy, to je to co ludi zaujima...
staci si do googlu hodit "bitcoin site:pravda.sk", je tam nejaky clanok o tom ako bitcoin stupa za posledne roky? o tom ako funguje? o tom preco vznikol bitcoin cash? samozrejme ze nie, iba sama bublina, pada, pyramida, podvod...

pravdu citam ako spravodajstvo, rovnako ako by som tam nikdy nehladal clanky o web technologiach alebo pocitacovych hrach, tak tam nebudem hladat clanky o kryptomenach.
medrolist
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa medrolist »

Je to celé manipulácia, bohaté elity chcú kúpiť skoro zadarmo a obyčajný ľud v strachu dumpne... Kľudne to môže ísť na 3 alebo 5 tisíc, vytrasú všetok plebs a nakúpia, potom budú zase plné noviny ako bitcoin rastie a ako sú kryptomeny budúcnosť. Taká je realita zasa bohatí zbohatnú a kopu chudobných na tom potratí aj gate.
hughito
Redeemer
Redeemer

aacid: V pohode, beriem to ako vysvetlenie, na článok som narazil náhodou a len som ho sem hodil, keďže sa témy týka.
Napísať odpoveď