Relevantna linka alebo si series do huby? Ja som nemal cas si to skor overit ale toto je blud. Termin na zajtra stale plati!jukel napísal:USA preložilo SEC na valentín, ETH padlo po 760 kde sa to vždy zastavovalo, teraz už bude len padat. Predal som na začiatku pádu, takže ja som len rád, nakúpim ked to začne rapídne stúpať. Škoda len že som nepredal všetko čo som mal
Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny
Re: Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny
Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny
Zase chyba z mojej strany ked bolo 560€ a zacalo eth stupat pomaly az na 620€ som pockal kym zase padne a nakupil som za 600€ teraz vidim ze som mal este cakat [emoji20] teraz uz zostava len vyckavat kym zase porastie [emoji20]
Ak vôbec porastie. Zatiaľ to vyzerá tak, že to celé smeruje na samú nulu
Nebude aktuálnym dôvodom ďalšieho prudkého klesania Čína?
-Syu uz zajtra ideme hore, sec-bububu bude za nami, takze tohto sa uz konecne zbavime. Nakoniec tie spravy mozu byt za danej situacie snad uz iba pozitivne, nech to bude hocico.
Ja sa stale dost divim tomu brutal vypredaju a panike, ved ked porovname dnesne ceny s tymi spred 2 mesiacov, tak stale je urcite drviva vacsina coinov v pluse
Ja sa stale dost divim tomu brutal vypredaju a panike, ved ked porovname dnesne ceny s tymi spred 2 mesiacov, tak stale je urcite drviva vacsina coinov v pluse
už to ide hore, neplačte...
Asi je po dipe, celkom v pohode to bolo
zarobil som natom cca 1ETH takže spokojnosť
panika je medzi tými, ktorí nekúpili pred dvomi mesiacmi, ale neskôr. napríklad ja som kupoval pred týždňom keď BTC stál 8700€, teraz je 5500€. zatiaľ som v mínuse okolo 35%ican napísal:Ja sa stale dost divim tomu brutal vypredaju a panike, ved ked porovname dnesne ceny s tymi spred 2 mesiacov, tak stale je urcite drviva vacsina coinov v pluse
(viem, bolo to moje slobodné rozhodnutie, nikto ma do toho netlačili - proste FOMO tak som do toho vrazil €€€. môj problém.)
-
Old Dirty Bastard
Guru
who the fuck knows at this pointLezim napísal:Nebude aktuálnym dôvodom ďalšieho prudkého klesania Čína?
vyzera to skor ako bulltrap nez seriozny reversal... sa mi to nezdalo hned na zaciatku, ze ktosi nakupil par btc a pri takmer nulovom volume okamzite vyskocila cena hore lebo su tam velke medzery medzi cenami a potom sa tam znicoho nic objavila 270 btc kotva... takže asi len manipulácia... ktozvie... asi bude lepšie chvilu počkať.. zas to začalo klesať a stále tam chýba sila v nákupe. uvidíme ako sa uzavrie 4H candle o tri hodiny
update:
tak na 6666.666 sme udajne hitli 0.786 fib, preto ten skok, ale volume je stále nízke, takže pozor. Navyše dnes by malo byť to pojednávanie o kryptomenách... (informáciu o presune som našiel iba na 4chane a zrejme je tá informácia mylná)
update:
tak na 6666.666 sme udajne hitli 0.786 fib, preto ten skok, ale volume je stále nízke, takže pozor. Navyše dnes by malo byť to pojednávanie o kryptomenách... (informáciu o presune som našiel iba na 4chane a zrejme je tá informácia mylná)
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Bublinka sa psuje. Keď som v závere decembra povedal, že z tých slávnych 19K to rajbne na 6K, tak som bol kryptofanatikmi vysmiaty. Nuž teda, who is laughing now. Ešte niekoľko regulačných opatrení zo strany vlád a firiem a celý BTC vyšumí na zhola nič.
-
Old Dirty Bastard
Guru
nepada teraz tak nahodou vsetko? http://money.cnn.com/2018/02/05/investi ... index.html
uvidime o polroka, ci bublina praskla
btc nikdy nebude mat "ziadnu hodnotu". aj keby to zakazala kazda vlada sveta, nie sme v 1984, aby mi diktovali co mozem stahovat a posielat na PC.
uvidime o polroka, ci bublina praskla
tak technicky to bublina je (dokonca už tretia v poradí) a myslím, že to každý trader vidí už najmenej od začiatku decembra, keď sa na trh nahrnulo vďaka médiam kopec noobov, ktorí neváhali nakupovať coiny aj na ATH... tým, že nakoniec praskne ale neznamená, že bitcoin zanikne. Myslím si, že najhoršie čo sa nám môže stať je, že nastane dlhotrvajúci bear market, keď sa zastaví prísun nových peňazí do krypta, takže namiesto rastu by nás mohla čakať stagnácia alebo dokonca dlhotrvajúci pokles. Raz už taká situácia nastala a trvalo to myslím až dva roky než sa trh celkom spamätal.
Všetkým hlavne odporúčam podrobne si prezrieť grafy z minulých bublín a vývoj ceny (Nasdaq, Dot com bubble, bitcoin bublina z roku 2011 a 2013 atď). Často sa totiž stáva, že patterny sa opakujú. Takže je možné, že aj keby sme teraz vyliezli z dna hore, môže nás čakať ďalší pokles. Hlavne na 8k je teraz silná rezistencia. Tak aby nebol niekto prekvapený, že aj po prasknutí bubliny sa dá ísť s cenou ešte oveľa nižšie. Môj odhad je, že po niekoľkých týždňoch či mesiacoch sa môže btc obchodovať za zhruba 4000$ (nechcem tvrdiť, že na konci roka lebo neviem ako rýchlo sa daný pattern dokáže vytvoriť). Treba si všimnúť, že cena nakoniec podlezie cenu tesne po prasknutí a postupne zase začne stúpať k novej bubline až za nejaký čas.
//autoeditácia príspevku (06 Feb 2018, 5:31)
inak som zvedavý, čo narobí tento pád s miningom...
Všetkým hlavne odporúčam podrobne si prezrieť grafy z minulých bublín a vývoj ceny (Nasdaq, Dot com bubble, bitcoin bublina z roku 2011 a 2013 atď). Často sa totiž stáva, že patterny sa opakujú. Takže je možné, že aj keby sme teraz vyliezli z dna hore, môže nás čakať ďalší pokles. Hlavne na 8k je teraz silná rezistencia. Tak aby nebol niekto prekvapený, že aj po prasknutí bubliny sa dá ísť s cenou ešte oveľa nižšie. Môj odhad je, že po niekoľkých týždňoch či mesiacoch sa môže btc obchodovať za zhruba 4000$ (nechcem tvrdiť, že na konci roka lebo neviem ako rýchlo sa daný pattern dokáže vytvoriť). Treba si všimnúť, že cena nakoniec podlezie cenu tesne po prasknutí a postupne zase začne stúpať k novej bubline až za nejaký čas.
//autoeditácia príspevku (06 Feb 2018, 5:31)
inak som zvedavý, čo narobí tento pád s miningom...
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Držím to čo mám. Som v takej strate, že už je to aj tak jedno.Mirrorion napísal:na rovinu - čo robíte? meníte rýchlo za meny, ktoré aspoň trochu rastú / padajú menej? alebo držíte pôvodné portfolio s nádejou, že to opäť porastie?
Syu: ze by cas zacat s miningom?
Karty by mohli zlacniet a mohlo by sa to tazenie oplatitz dlhodobeho hladiska. Pockat dva roky kym to znova vyskoci a potom predat 
Mirrorion: ja tiez vsetko drzim. S podobnou situaciou som viac menej ratal a tak som sa na to pripravil tak, aby som do straty nesiel za ziadnych okolnosti. Ak by som teraz vsetko predal, tak by som mal este stale slusny zisk ale to radsej budem hodlovat 2 roky a budem dufat, ze to znova vyskoci.
Mirrorion: ja tiez vsetko drzim. S podobnou situaciou som viac menej ratal a tak som sa na to pripravil tak, aby som do straty nesiel za ziadnych okolnosti. Ak by som teraz vsetko predal, tak by som mal este stale slusny zisk ale to radsej budem hodlovat 2 roky a budem dufat, ze to znova vyskoci.
Elita predala na tope alebo aspoň nad 12k plebs predáva teraz a narieka (ako vždy) teraz budú ešte tlačiť s médiami a fudom. Elity budú buď akumulovať medzi 4-6k alebo niektorí budú nedočkaví a zbadáme agresivný bounce aspoň o 2k vyššie vo veľmi krátkom čase. V podstate teraz chudoba odovzdáva aj tú trošku čo má zase boháčom aby mali na lambá. Ja to vidím takto.-Syu napísal: Ale žeby chceli získať veľkí investori ešte viac bitcoinov je podľa blbá konšpirácia. Keby sa to aj podarilo, čo tým získajú? Vytrasú všetkých ľudí z btc a nakoniec zistia, že majú 90% všetkých btc a budú ich môcť predávať akurát tak sami sebe. Skôr je to presne naopak. potrebujú sa tých tisícov btc zbaviť čím skôr.
ja som si povedal ze s tym nebudem hybat skor nez za rok a to aj planujem dodrzat. samozrejme ma nic netlaci, lebo ja som nakupil uz v lete, takze ja som v pluse stale 
trochu smutnejsie je to ze blizka osoba sa rozhodla do toho ist par tyzdnov dozadu, tak som jej spravil portfolio a teraz je uz 45% v minuse... ale tak riziko je riziko, vedela do coho ide. a tiez sa jedna o dlhodobu investiciu, takze ziadny stres.
ze je to bublina je jasne, a to ze praskne znamena jedinu vec, ze dobry rychlych zarobkov su prec. vobec to ale neznamena ze to dlhodobo nebude rast a nebude zarabat.
trochu smutnejsie je to ze blizka osoba sa rozhodla do toho ist par tyzdnov dozadu, tak som jej spravil portfolio a teraz je uz 45% v minuse... ale tak riziko je riziko, vedela do coho ide. a tiez sa jedna o dlhodobu investiciu, takze ziadny stres.
ze je to bublina je jasne, a to ze praskne znamena jedinu vec, ze dobry rychlych zarobkov su prec. vobec to ale neznamena ze to dlhodobo nebude rast a nebude zarabat.
Nepadajú len kryptomeny: https://finweb.hnonline.sk/financie-a-b ... -australii
Počkajte do 16.2, v číne začína nový rok a oni každoročne začínajú investovať až potom
Počkajte do 16.2, v číne začína nový rok a oni každoročne začínajú investovať až potom
otazne je ako sa banky postavia k tejto veci, ci nejakym sposobom budu blokovat kartove operacie cryptoburzam... zeby cryptomeny zacinali byt pre standardnu elitu nebezpecne? ak sa zacnu vo velkom pouzivat na bezny zivot ako je tomu dnes s fiat menami. Ak je pravda, ze su crypto cisto anonymne a nedaju sa v sieti v ziadnom pripade vystopovat, tak mozu nahradit beznu hotovost ? Mobil s internetom ma uz pomaly kazdy...
otazne je preco by si potreboval nahradit beznu hotovost?
lebo dnes tu mame 2 sposoby platby, bud platis hotovostou alebo platobnou kartou. ci niekedy kryptomeny nahrania banky a bankove ucty, o tom tak trochu pochybujem. je krasne ze kryptomeny su decentralizovane, anonymne a rychle, ale chyba im jedna podstatna vec a tou je nejaka spotrebitelska zaruka. paypal je super, lebo ti dava zaruku vratenia penazi pokial nieco nebude v poriadku. toto kryptomena nikdy nespravi, lebo ked raz posles prostriedky na inu adresu, tak su tam a nie je ziadny sposob ako transakciu zrusit.
no a bezna hotovost? existuje nejaky (legalny) dovod preco by som potreboval posielat krypto niekomu komu nemozem dat hotovost?
lebo dnes tu mame 2 sposoby platby, bud platis hotovostou alebo platobnou kartou. ci niekedy kryptomeny nahrania banky a bankove ucty, o tom tak trochu pochybujem. je krasne ze kryptomeny su decentralizovane, anonymne a rychle, ale chyba im jedna podstatna vec a tou je nejaka spotrebitelska zaruka. paypal je super, lebo ti dava zaruku vratenia penazi pokial nieco nebude v poriadku. toto kryptomena nikdy nespravi, lebo ked raz posles prostriedky na inu adresu, tak su tam a nie je ziadny sposob ako transakciu zrusit.
no a bezna hotovost? existuje nejaky (legalny) dovod preco by som potreboval posielat krypto niekomu komu nemozem dat hotovost?