Zakazane znaky

Diskusie na politické témy...
Les
King
King
Používateľov profilový obrázok

Zakazane znaky

Príspevok od používateľa Les »

Tieto znaky su zakazane zakonom SR a ked ich uvidite niekde napr. na obleceni niekoho a pod. tak takychto imbecilov nahlasujte na policii alebo oznamte rodicom, ze co to ma ich synacik alebo dceruska na odeve.
Ked ja niekoho uvidim len s jednym takymto znakom na obleceni, tak necham zavolat policiu. Na jedneho som uz minuly rok v lete zavolal policiu, ked som ho videl jest v Mc Donalde v Bratislave a predtym nez prisla policia som ho mal do pol pasa vyzleceneho a nakopaneho do riti. Policajti ho odniesli do pasa vyzleceneho a s dokazom v rukach (tricko). Neskor som sa dozvedel, ze dostal 3000 sk pokutu. Ale keby to bolo na mne, tak ho necham hodit do miesacky na cement a zacementovat ho do zakladu domu. Heil-zlika.
Prílohy
zakazane_znaky.jpg
zakazane_znaky.jpg (211.1 KiB) 16380 zobrazení
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

co prosimta znamena ten nedokonceny hakovy kriz s tromi ramenami s takymi znakmi som mal raz pocmaranu prednu stranu v zosite ..... ale to bolo take od vyroby :D
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

JJ a este by som tam medzi tie znaky pridal zastavu USA a Sochu slobody... :wink:
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Nechapem preco je zakazany keltsky kriz!? :shock:
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

co ti sibe? de tam vidis keltsky kriz :?:
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

skenner napísal:co ti sibe? de tam vidis keltsky kriz :?:
Mno sry, ja si to mylim stale z Semnitskym/Samnitskym krizom, taky kriz pouzivali prave Se/Samniti ked bojovali proti Rimu, mali ich na stitoch a v kazdom rohu bol jeden, mozno ze ten znak odvtedy nabral aj iny vyznam, ale neviem o tom. Je to ten cislo 3, mohol by my ho niekto vysvetlit co to teraz znamena ze je zakazany?

Hmm, a ten co je hned za nim ten neviem co je, tiez by som chcel zistit, ostatne celkom chapem :wink:
Nymphested
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: Zakazane znaky

Príspevok od používateľa Nymphested »

LES ty si ale riadny .... toto som ani nemal vidiet. G. Busha zrovnavaju s Hitlerom ( a jeho postupi su tak isto na chlp rovnake ). a toto co si teraz urobil si dost posral. ani tie utoky co boli neboli "nackovia" ani to co sa dialo v tom vlaku ten "utok" na tych mladych,, bol to iba jeden kopanec do dveri a uz stoho isli chalani do vazby. sa uvedom !! keby neboli narodniari, bolo by tu este viac spiny ako je tu teraz !! to by som veru nerad videl. a inak tie utoky boli naplanovane, mam to od dobreho zdroja, a od par hools..proti ludom, ktory trocha vycnievaju.
a fizly su na tom asi tak isto zle ako ty a urcite su na tom este horsie ako "nackovia"
ps : inak mozes povedat ulicu, tvojho domu ( tu na slovensku ), hned zajtra ti pridem ukazat par znakov ... je to kazdeho osobna vec, co na sebe nosi, aj ked je to zakazene, je to jeho riziko nie tvoje a jeho viznanie. mne sa nemusi pacit tvoje materske znamieko a mam ta zato dobit ??
je velky rozdiel byt ortodoxny "nacek" a byt uznavac hudby a znakov .. (cest vinimkam, ktory su naozaj v pohode ludia )
Na stráž bratia !!
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

Les napísal:Tieto znaky su zakazane zakonom SR a ked ich uvidite niekde napr. na obleceni niekoho a pod. tak takychto imbecilov nahlasujte na policii alebo oznamte rodicom, bla bla bla bla ...
Oh man! Najprv tu nahlasujes ,ze mas na streche domu zariadenie ktore zlikviduje ludske bytosti, a zrazu si velky humanista a zastanca prav :roll:
cephelec
Medium Star
Medium Star

Re

Príspevok od používateľa cephelec »

a preco je zakazane cislo 88 :?: :P
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

Nymphested, Les nemoze za to, co je zakonom zakazane a co nie... Tym udanim si v podstate splnil svoju povinnost, lebo kazdy jeden kto vidi pachanie trestneho cinu je povinny nahlasit to...

Este som chcel aj daco k lesovi, ale uz som aj zabudol co... A asi by si to aj protirecilo s tym co som vyssie napisal...
Nymphested
Zablokovaný
Zablokovaný

vsak nosenie znakov nieje trestny cin ,ale priestupok. to mam nahlasit kazdeho kto prekroci rychlost v aute ??
a inak je znacka oblecenia (alebo dacoho ) " 88 " a co ? neni to nazi znacka.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

88 = 8 & 8 = vypocitajte si osme pismenko v abecede a potom si odvodte od coho je to skratka ;)
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

mal by som prestať nosiť tieto znaky... Les ty si fakt lol Kebyže z dotičného strhneš tričko a zmlátiš ho ( stále píšeš o tom ako nenávidíš socializmus ale TOTO by si si mohol dovoliť jedine za onej éry :) dnes by ťa súdy rozniesli na kopytách ) myslím že by nielen on ale aj ty by si platil pekný balík peňazí alebo by si na určitý čas prestal navštevovať forum.. :lol:
Seymour
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Seymour »

88, ako uz hojko pisal, je to poradie pismen v abecede... cize HH, heil a dalej snad nemusim...
chyba tam v tom zozoname cislo 18 - A.H.

skenner - ta "nedokoncena" svastika nie je svastika, malo by to byt 3x7, to tiez nieco znamena...
Nymphested
Zablokovaný
Zablokovaný

ked uz tak sa pise 1488 .. a hojko .. hm hm .. 88 je znacka myslim nejakeho skatera (vyrabaju obuv a nieco ine este, a je to "normalna znacka" )
http://www.the-house.com/shoe-88.html
Avalong
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Avalong »

Hakovy kriz nikdy nebol symbolom zla alebo nacizmu. Pred nastupom nacizmu sa to ani nevolalo hakovy kriz. Bol to znak jedneho z budhistickych nabozenstiev ktore tym vyjadrovali vsetko co bolo vo svete dobre ... lasku, porozumenie ... Az jeden priblbly clovek ktory si myslel ze ovladne svet tak z tohto znaku vyrobil symbol zla a nacizmu.
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

Nymphested napísal:LES ty si ale riadny .... toto som ani nemal vidiet. G. Busha zrovnavaju s Hitlerom ( a jeho postupi su tak isto na chlp rovnake ). a toto co si teraz urobil si dost posral. ani tie utoky co boli neboli "nackovia" ani to co sa dialo v tom vlaku ten "utok" na tych mladych,, bol to iba jeden kopanec do dveri a uz stoho isli chalani do vazby. sa uvedom !! keby neboli narodniari, bolo by tu este viac spiny ako je tu teraz !! to by som veru nerad videl. a inak tie utoky boli naplanovane, mam to od dobreho zdroja, a od par hools..proti ludom, ktory trocha vycnievaju.
a fizly su na tom asi tak isto zle ako ty a urcite su na tom este horsie ako "nackovia"
ps : inak mozes povedat ulicu, tvojho domu ( tu na slovensku ), hned zajtra ti pridem ukazat par znakov ... je to kazdeho osobna vec, co na sebe nosi, aj ked je to zakazene, je to jeho riziko nie tvoje a jeho viznanie. mne sa nemusi pacit tvoje materske znamieko a mam ta zato dobit ??
je velky rozdiel byt ortodoxny "nacek" a byt uznavac hudby a znakov .. (cest vinimkam, ktory su naozaj v pohode ludia )
Na stráž bratia !!
no newiem či to bol len jeden kopanec, tuším že tam boli aj nejaké vyhrážky smrťou, dokopaním a tak.

A k tým znakom:Podľa mna by to malo byť zakázané, pretože niekedy to boli znaky adolfa hitlera, a ten pokial viem bol za 2 sv. vojnou. A tipci co nosili vtedy tieto znaky chladnokrvne vrazdili židov. Odporúčam pozrieť Schindlerov zoznam
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

Takze 89-1=87 :lol:
Spoty
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Spoty »

Nymphested napísal:ked uz tak sa pise 1488 .. a hojko .. hm hm .. 88 je znacka myslim nejakeho skatera (vyrabaju obuv a nieco ine este, a je to "normalna znacka" )
http://www.the-house.com/shoe-88.html
LOL tak to asi vela nevies 88 sa pouziva a hojko ma pravdu...
88 = "HH" je pozdrav Heil Hitler.
aj dalsie napr : 33/5, 14
Avalong napísal:Hakovy kriz nikdy nebol symbolom zla alebo nacizmu. Pred nastupom nacizmu sa to ani nevolalo hakovy kriz. Bol to znak jedneho z budhistickych nabozenstiev ktore tym vyjadrovali vsetko co bolo vo svete dobre ... lasku, porozumenie ... Az jeden priblbly clovek ktory si myslel ze ovladne svet tak z tohto znaku vyrobil symbol zla a nacizmu.
to je pravda.. ale v Europe vie male % ludi o tomto povode. 99% sa pri pohlade na svastiku premietne zlo... a jeho propagacia. preto su tieto veci zakazane.

btw :
Obrázok
Odin's Rune - The Symbol of a Pagan Religion called Odinism. Neither the religion nor the symbol is racist but both have been co-opted by certain sectors of the Far Right.
Obrázok
Pinwheel Swastika - This is another variation on the Swastika symbol that is used by racists.
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

ale ono zas hákový kríž používaju aj tibetania a oni rasisti niesu

:shock: diskriminacia tibetu :D
Napísať odpoveď