Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
R1k1nko
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa R1k1nko »

dám sem viac filmov určite sa oplatí pozrieť .... ( ked mate čas ako ja :D )
Only the Brave na konci som si fajne poplakal netusil som ze je to film podla skutocnej udalosti ...8/10
Murder.on.the.Orient.Express hm tak naozaj som netusil kto je vrah a ten koniec som ja necekal co ma potesilo .... 6/10
Darkest.Hour. tu by som odporucal si pozrieť najprv film Dunkirk ( aby si vedel co ty vojaci prežívali .. ) a potom tuto PECKU 7/10
What.Happened to Monday dalsi super film ... so super hereckou ( mne sa paci :P ) a zase wtf koniec ktory mna osobne prekvapil a necakal som ten wtf moment :D 6/10
Mollys Game. poker mozem a Idris je herec na ktorého sa mozem pozerať furt a keď ceknete tu herečku Molly ze kde všade hrala a v tých filmoch skareda proste nic moc ale tu by som ju silno oprel :) 6/10
The Shape of Water. tu asi tolko ze -- Režie: Guillermo del Toro a ja jeho filmy mozem tie prisery čo on robí su iné a bojím sa ich :D a ten zaporak vo filme no asi najhorsi co som kedy videl .. velky hajzel ....oplut ho !! 6.5/10
Coco. naozaj silná rozpravaka zasluzi si všetky ceny čo sú !!! 8.4/10
A Time To Kill (1996) rasisticky film vazne dobrý !... plus súdne veci a právnici paradicka ...
American.Made Tom C. je Pan herec a v tomto filme bol asi super best !! skoda ze v seriály Narcos o ňom bolo tak malo však mu mohli dať aj celu epizódu taký bol ... 8/10
The.Life.of.David.Gale.2003 toto mi kolega poradil chcel som film kde bude taky koniec ze budem cumet este 10 min do ciernej obrazovky a cudovat sa ze coooooo :shock: :shock: 8/10
Megan.Leavey dalsi film podla skutocnej udalosti bol tam pekny havo :)
Gone Baby Gone (2007) juuuuj neviem ci som to sem uz nedaval ale toto je taky film ze ten KONIEC je tak WTF .. myslis si ze vies ako to skonci .. potom si myslis ze ahaa jasne tak to bude a nakoniec je to uplne inac a tebe z toho hlava nebere :D :shock: asi tak .. 8/10
potom tu mam dva filmy ktoré su podobne (neviem ktory pozriet ako prvy..) obe vas naserú nejakým spôsobom že ako sú je*li vsetci :D The.Babysitter taaaa SUKA !!!! Better.Watch.Out ten debooooo :D - tu to nehodnotim naco aj .
Mudbound tu bol naozaj super soundtrack ešte teraz pocuvam pesničky a ten film ak niečo vyhral tak si to zasluzil ...proste film kde je kazdy rasista a všetko je nefer ... ach ...8/10
Hidden.Figures dalsi film kde sa nemozes ist kludne vyšťať a musis utekat kilometre :D a White - colored WC ... ja sa toho neviem nabazit ty Amici ... :D
u nas v robote dostali zakaz chodit na dennu miestnost zamestnanci ktory tam upratujú ( sami cigán to je ... ) lebo ze mizlo jedlo z chladnicky a tak ... tak teraz tam nemozu ist jest, pit ani si zohriat v mikrovlnke jedlo ....tak im dali novu miestnost (satnu) a uz len cedulku im mohli na dvere spravit ze COLORED a nám ,, Biely " no proste tento film mi to cele pripomina svojim sposobom :D
FILMANN
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa FILMANN »

horror Dont breath - zaujímavý horro, nie je tam ani tak veľa jump scares ael celkom psycho, za mňa hodnotím 7,5/10
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Downsizing https://www.csfd.cz/film/402192-zmensovani/prehled/

Začiatok zaujímavý, napínavý, originálny, potom tak od polovice Matt Damon hrá do konca filmu sprostého debila v spoločnosti otravnej Číňanky, čo už dá sa povedať film robí nepozerateľným. Škoda a strata času pozerať, odo mňa 2/10, maximálne. Na konci sa človeku môže zdať, že je to koniec nejakého úplne iného filmu, totálne o ničom koniec a všetko.

retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Tiež môžem len súhlasiť s cesar, Downsizing je zo začiatku celkom zaujímavý, majú tam celkom prepracovaný ten koncept prechodu do minisveta, takže prvá tretina filmu je ok, potom to však išlo akosi do stratena a ten koniec v podstate ani žiadny nebol(proste to domršili), jediné čo to ako tak zachránilo bolo tých pár hlášok tej vietnamky :D, ale stále to bolo slabé, ja by som dal 3/10.

Kto má rád romantické dojáky, tak na valentína by som odporučil Brooklyn Len nepozerať ukážku, nechápem ako môžu robiť také trailery kde ukážu v skratke celý obsah filmu. http://www.imdb.com/title/tt2381111/?ref_=fn_al_tt_1
Super Saoirse Ronan a ten jej írsky akcent, za mňa lepších 8/10.
I Tonya http://www.imdb.com/title/tt5580036/?ref_=fn_al_tt_1 príbeh americkej krasokorčuliarky a jej milujúcej matky, 7/10.
Thor Ragnarok http://www.imdb.com/title/tt3501632/?ref_=fn_al_tt_1 marvelovky moc nemusím lebo je to poslednú dobu strašne preplácané, ale toto bolo celkom vtipné a rýchlo to ubehlo, malo to dokonca aj nejaký ten dej a hlavne sa tam nestriedalo veľa dejových línii, za mňa 8/10.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Valerian (2017)

:plus: vizual + rihanna
:minus: dej

5,5/10
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

The Death of Stalin: skvele obsadenie, vynikajuce vtipy, skvela cierna komedia
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

vcera som si zasiel na overhyped Black Panther.
bola to taka ina Marvelovka, zapletka bola ocividna s ocakavanym rozuzlenim. Ponukne vsak insight na vibranium a okolnosti okolo neho, ktore su dolezite pre chapanie dalsich Marveloviek.
Pre fanusika must see..ale asi by som siahol po fhd verzii doma na telke
Za mna tak 7/10
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

vcera som bol tiez na black panther no veru cakal som viac. ako nebolo to zle sem tam akcia sem tam nejaky vtip no ako uz bolo spomenute malo to obrovsky hype tak clovek cakal 10/10. dal by som asi 6/10.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Naposledy som videl film Zivot / Life. Sci-fi thriller/horor presne podla mojej chuti, a ten koniec, tak to bolo neco :)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Life je super, videl som pred rokom a bol to 200% lepsi Alien film ako Alien Covenant :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

https://www.csfd.cz/film/413149-barry-s ... r/prehled/

zivotopisny, Cia, Medelin, podla skutocnych udalosti
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

aacid napísal:Life je super, videl som pred rokom a bol to 200% lepsi Alien film ako Alien Covenant :D
Pamätám si, že to bolo fajn, ale už neviem, ako to skončilo - keď to bolo také super? :D
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Polsky film Dzej Dzej. Zabavny kusok :D
Na youtube je cely film. Neviem ci je aj nejaka verzia s titulkami

s fajnym rozuzlenim
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

Only the Brave - v hlavnej ulohe Josh Brolin, tak ako som toho herca nemusel, tak v tomto filme som mu uveril vsetko
- podla skutocnej udalosti o poziarnikoch, ktory nasadzovali vlastne zivoty pri poziare v Kalifornii
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Get Out

pozrel som si tento film, lebo je to horror, vyhral oskara a natacal (a pisal) ho clovek, ktoreho poznam z internetovych sketchov a chcel som vediet ako sa vysporiada so serioznym filmom, dokonca horrorom.

ako film to bolo dobre, napinave, zaujimave a malo to tu spravnu atmosferu. ako horror to bolo trochu moc mainstreamove, ale tak stale 100x lepsie ako tie bezne horrory pre deti (conjuring).

co ma ale zaraza je ten oskar za scenar... podla mna si ho nezasluzi a ozaj si myslim ze ho ten film ziskal len preto lebo reziser/scenarista je cernoch a ten film je o cernochoch a aktualne vsetkym americanom hrabe z toho ako musi byt vsetko korektne. proste keby sme na chvilku prestali riesit farbu pleti, tak je to uplne normalny horror ktory by sa v zivote nedostal ani na zoznam nominacii, lebo uprimne, ten scenar nie je nicim extra vynimocny.
Spoiler
podla mna nedavalo vobec ziadny vyznam ze bieli bohaci z predmestia budu transplatnovat svoje mozgy do cernochov, mozno do nejakych ale uplne vsetci? len do cernochov??
to mi tam vadilo najviac, ze by davalo ovela vacsiu logiku keby si niekto vyberie cernocha, niekto belocha, niekto aziata, lenze potom by zrazu cely film nebol cierny vs biely a cely hype byt isiel do pecka.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

tak ono aj soska za shape of water je tak trochu konktroverzna, pre mna uplne obycajny film a taky Ebbing vo mne zanechal vacsi dojem...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

X filmov a výhier a cien bolo kontroverzných, je to vždy do istej miery subjektívne, prečo treba hneď blúzniť o "korektnosti" a "černochoch"? Mne sa ten film/horor veľmi páčil práve v tom motíve, scenár bol super.
jackb
Redeemer
Redeemer

Od kedy vyhral jedneho z Oscarov War horse, lebo na nom robil Spilberg, tak tie ceny beriem s rezervou.
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

jackb napísal:Od kedy vyhral jedneho z Oscarov War horse, lebo na nom robil Spilberg, tak tie ceny beriem s rezervou.
War Horse neziskalo oscara v ziadnej kategorii.

BTW k teme zopar dobrych filmov :
Disaster Artist 7/10 dobre sa to pozera..oh hi Mark https://www.csfd.cz/film/416621-the-dis ... t/prehled/
Lady bird -prijemna teenegerska drama 7/10 https://www.csfd.cz/film/452081-lady-bird/prehled/
I Tonya - true story,kvalitne spracovanie avsak ten obcas dokumentrany styl mi liezol na nervy 7/10 odporucam pozriet original zabery po filme.
The Death of Stalin -toto je skor satiricka drama zalozena na skutocne hroznych casoch CCCP 8/10 zial true story odporucam opat co to pocitat aspon na wiki
Freak Show dalsia teenage drama obsahujuca mnozstvo klise iba hlavny hrdina sa nesie na vlne transgender rovnopravnosti(herec z End of the f*** world-btw ma talent) 6/10 www.csfd.cz/film/416700-obludarium/komentare/
jackb
Redeemer
Redeemer

ospravedlnujem sa.

po tom com bol War Horse nominovany na 6 sosiek, hlavne pretoze Spilberg, tie ceny beriem s rezervou
Napísať odpoveď