Only the Brave na konci som si fajne poplakal netusil som ze je to film podla skutocnej udalosti ...8/10
Murder.on.the.Orient.Express hm tak naozaj som netusil kto je vrah a ten koniec som ja necekal co ma potesilo .... 6/10
Darkest.Hour. tu by som odporucal si pozrieť najprv film Dunkirk ( aby si vedel co ty vojaci prežívali .. ) a potom tuto PECKU 7/10
What.Happened to Monday dalsi super film ... so super hereckou ( mne sa paci
Mollys Game. poker mozem a Idris je herec na ktorého sa mozem pozerať furt a keď ceknete tu herečku Molly ze kde všade hrala a v tých filmoch skareda proste nic moc ale tu by som ju silno oprel
The Shape of Water. tu asi tolko ze -- Režie: Guillermo del Toro a ja jeho filmy mozem tie prisery čo on robí su iné a bojím sa ich
Coco. naozaj silná rozpravaka zasluzi si všetky ceny čo sú !!! 8.4/10
A Time To Kill (1996) rasisticky film vazne dobrý !... plus súdne veci a právnici paradicka ...
American.Made Tom C. je Pan herec a v tomto filme bol asi super best !! skoda ze v seriály Narcos o ňom bolo tak malo však mu mohli dať aj celu epizódu taký bol ... 8/10
The.Life.of.David.Gale.2003 toto mi kolega poradil chcel som film kde bude taky koniec ze budem cumet este 10 min do ciernej obrazovky a cudovat sa ze coooooo
Megan.Leavey dalsi film podla skutocnej udalosti bol tam pekny havo
Gone Baby Gone (2007) juuuuj neviem ci som to sem uz nedaval ale toto je taky film ze ten KONIEC je tak WTF .. myslis si ze vies ako to skonci .. potom si myslis ze ahaa jasne tak to bude a nakoniec je to uplne inac a tebe z toho hlava nebere
potom tu mam dva filmy ktoré su podobne (neviem ktory pozriet ako prvy..) obe vas naserú nejakým spôsobom že ako sú je*li vsetci
Mudbound tu bol naozaj super soundtrack ešte teraz pocuvam pesničky a ten film ak niečo vyhral tak si to zasluzil ...proste film kde je kazdy rasista a všetko je nefer ... ach ...8/10
Hidden.Figures dalsi film kde sa nemozes ist kludne vyšťať a musis utekat kilometre
u nas v robote dostali zakaz chodit na dennu miestnost zamestnanci ktory tam upratujú ( sami cigán to je ... ) lebo ze mizlo jedlo z chladnicky a tak ... tak teraz tam nemozu ist jest, pit ani si zohriat v mikrovlnke jedlo ....tak im dali novu miestnost (satnu) a uz len cedulku im mohli na dvere spravit ze COLORED a nám ,, Biely " no proste tento film mi to cele pripomina svojim sposobom