Aku znacku topanok mate/chcete mat???
Re: Aku znacku topanok mate/chcete mat???
Potom, ako som zistil, že Air Maxy sú dosť pohodlné tenisky, som si zadovážil ďalší model - Nike Air Max 2016.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ja som si zakupil tieto na zimu..su velmi pohodlne, nepremokaju, velmi sa v nich nesmyka takze spokojnost 
-
seth82
Darca
Pred asi mesiacom som vzal PureBoost All Terrain od Adidasu, tie topánky mi sadli ako uliate a to som ich ani neplánoval kúpiť, iba som vletel do Adidasu tu v Shinjuku...Láska na prvý pohľad a vydarilo sa.
https://www.adidas.com/us/pureboost-all ... G2989.html
https://www.adidas.com/us/pureboost-all ... G2989.html
-
niker
Light Expert
Moje prvé 97-ky. Podľa mňa must-have model pre sneakerheadov
-
guess.whoo
Redeemer
mam velmi rad sneakers, ale tieto by som nedal clovece
-
niker
Light Expert
Pôvodne som chcel tieto, ale rýchlo ich zo Sneakavenue vypredali a inde som ich nenašiel
Považujem sa tiež za sneakerheda, no tie 97-ky sa mi vobec nepacia. BTW ja som si teraz zaobstaral Adidas X_PLR
-
niker
Light Expert
Ja som nemyslel práve tú moju CW
ale model ako taký. A musím povedať, že sú fakt najpohodlnejšie v porovnaní s ostatnými - AM1, AM90 alebo AM95. Asi aj preto, že majú bublinu pod celou teniskou 
-
yoggy
Vies napisat aj presny typ? Kedze je ich dost tazke najst len podla X_PLRdeszka3 napísal:Považujem sa tiež za sneakerheda, no tie 97-ky sa mi vobec nepacia. BTW ja som si teraz zaobstaral Adidas X_PLR
-
Arkaz
Addict
Dlhu dobu som sneakers nejako neriesil a cely ten boom okolo nich vzdy som kupil salomony a bol spokojny no poslednu dobu ak natrafim na lacne a pekne sneakers tak ich kupim
zvycajne v parndorfe. Napriklad nike zoom mercurial xi fk dark grey za 50€. Jordan fly 89 za 35€ . alebo brutalne pohodlne a lahucke xiaomi tenisky ktore asi objednam este jedny ked budu zase za cca 35€ 
Nebudem písať, že čo mám, ale skôr napíšem otázku. Na leto si hľadám nejaké ľahké a priedušné tenisky. Mal by som záujem o taký typ tenisiek, ako sú napríklad Adidas Climacool. Proste vzdušný zvršok so vzdušnou podrážkou. Dnes som bol v SportsDirect-e a v A3 sport-e. Našiel som až jeden jediný pár topánok, a aj to boli bielej farbe. A zrovna bielej farbe sa chcem vyhnúť. Vie mi niekto z Vás poradiť, či aj iné značky majú taký typ tenisiek, ako sú tie Adidas Climacool? Chcem niečo v tmavších farbách, jednoduchší dizajn (nechcem nič extra nápadné). Pokiaľ ste niekto niečo podobné videli v nejakom obchode, alebo poznáte nejaké konkrétne modely, budem rád za každé info. Hľadám niečo podobné, ako je na obrázkoch v prílohe. Díki moc.
//autoeditácia príspevku (23 Apr 2018, 20:32)
Tak, nakoniec som v piatok predsa len niečo našiel a kúpil. Sú to Adidas Climacool M. Síce to nie je presne to, čo som si predstavoval, ale aj tak som ich vzal. Chcel som ich v čiernej farbe, ale tá nebola k dispozícií. Toto bola jediná tmavá farba, ktorá sa dala v danej chvíli kúpiť.
//autoeditácia príspevku (23 Apr 2018, 20:32)
Tak, nakoniec som v piatok predsa len niečo našiel a kúpil. Sú to Adidas Climacool M. Síce to nie je presne to, čo som si predstavoval, ale aj tak som ich vzal. Chcel som ich v čiernej farbe, ale tá nebola k dispozícií. Toto bola jediná tmavá farba, ktorá sa dala v danej chvíli kúpiť.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
V obchode kde pracujem máme CQ3053 alebo CQ2246. CQ3053 sa mi páčia viac z dôvodu, že sú ako keby vystužené. CQ3053 sú z tenšieho materiálu a musíš mať rovné nohy aby to pekne vyzeralo 
Tie CQ3053 má brat v bielej farbe. Aj som na ne pozeral, ale čo som bol v ADIDAS Outlet v Bratislava na Vajnorskej ulici a vo Voderadoch, tak nikde nemali moju veľkosť. Tie CQ2246 som v žiadnom z tých obchodov nevidel. V podstate to vyzerá rovnako, len v tej päte je asi rozdiel, čo som pozeral na fotky.
Prvý krát, čo som si pre seba kúpil tenisky od Nike. Konkrétny model je Metcon. Uvidím, ako budem spokojný.
Minulý týždeň som kúpil ešte jedny Adidas Galaxy 4, no s tých som nespravil fotku.
Minulý týždeň som kúpil ešte jedny Adidas Galaxy 4, no s tých som nespravil fotku.
Na cvičenie môžem len odporučiť. Príjemnejšie a lepšia spracovanie než Reebok Nano.