Bulharsko

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Bulharsko

Príspevok od používateľa CheZteR »

Shamway napísal:Jejda chalani, ved trosku iniciativy...potom by ste zistili ze predsa 5 dverova :roll:
http://biker610i.rajce.idnes.cz/Tunisko ... 074625.jpg
a fakt, moja chyba, tak ked je 5 dverova tak by to mala zvladnut nie? [emoji3]
biker610i
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa biker610i »

ja som ten typ auta tak podvedome napisal neviem preco :D ale iba som chcel vediet ze ci tam neni problem zohnat ubytovanie pocas dovelonkovej sezony priamo na mieste to je cele a dost slovakov chodi do BG a ja som tam este nebol tak ma napadlo ze napisem sem ci ze ci niekto nema blizsie info 8) to uz nemusite auto riesit ci to vydrzi alebo nie mne islo len o to ubytovanie :smt033
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Problém s ubytovaním nie je ak sa uspokojíš s kadibudkou na konci dediny. Ak chceš niečo lepšie a bližšie k pláži, je lepšie si niečo rezervovať skôr. Každý rok je tam viac ľudí a na teba rozhodne nikto čakať nebude :)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

a je nejaky problem to rezervovat dopredu alebo co? nevidim absolutne ziadny dovod preco to robit takto, nasi rodicia v tej dobe nemali na vyber ale dnes su moznosti ine, nikto necaka ci sa niekto objavi pred dverami alebo nie, hotely su uz koncom aprila vybookovane na 80-90%
biker610i
Light Star
Light Star

ked som bol minuly rok v tunisku a pocas dovolenkovej sezony tak mali volnu izbu a bol to hotel s aquaparkom na plazi a nic som si nerezervoval dopredu. Iba som prisiel na recepciu opytal sa ci maju volnu izbu a mali. Uvidime ako to bude v Bulharsku
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nemal by si zabudat na jednu vec a to su teroristicke utoky, ktore boli v Turecku. Tu mas clanok z roku 2016: https://www.aktuality.sk/clanok/333402/ ... krajinach/ Dalsi clanok z roku 2017: https://www.cestovatel.eu/tuniska-revol ... -turizmus/ Dovolim si vybrat z neho kratku citaciu: "Z Čiech a Slovenska sem vlani prišlo zhruba 120 000 dovolenkárov, zo Slovenska niečo vyše 30 000. Naše dve krajiny patria do prvej desiatky záujemcov o Tunisko. V súčasnosti je stav objednávok oproti vlaňajšku zhruba polovičný. A to nielen od nás. Z 11 miliónov obyvateľov sa turizmom živia dva milióny. A títo ľudia majú obavy o budúcnosť." Takze to je dovod preco si nasiel v lete 2017 volnu izbu. V Bulharsku uz take stastie mat nemusis a miesto izby za 15 eur sa moze stat, ze budes mat izbu za 60 eur.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

biker610i
nie som expert na aktualnu situaciu ohladom dovoleniek, ale podla mna sa Bulharsko uz neoplati-islo cenovo hore. Ja by som dal prednost Turecku,Tunisku alebo Egypte. Ked uz kvoli nicomu inemu, tak kvoli tomu ze tam mas vecsiu istotu ze bude dobre pocasie a aj podmorsky zivot zaujimavejsi..
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Lenže on vyberá destinácie podľa toho, či sa tam dá ísť jeho autom, všetko ostatné je podruzne
biker610i
Light Star
Light Star

presne tak, dovolenku si neviem predstaviť bez auta to je ako keby ste mi odtrhli nohy :smt033 vsak v tom Tunisku som uz bol minuly rok a dokonca autom sice te stalo aj vrátane trajektu cca 1600eur ale srat na to auto musi byt. a ked uz budem v bulharsku tak by som prebehol aj do turecka aj grecka to uz potom neni az tak daleko odtial :smt059

//autoeditácia príspevku (01 Jún 2018, 14:36)
aj do egypta sa da dostat autom napríklad cez tunisko a lybiu lenje to potom strasna pakaren na hraniciach najma na egyptskych, plus treba vybavovat viza aj dalsie poistenie na auto lebo v lybii a Egypte zelena karta neplati. v Egypte by ste si na auto museli nahodit aj egyptske spz. a dosť penazi by to stalo aspon toto som sa dozvedel na cestovateľských fórach
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Alebo ist lietadlom do Egypta a tam si auto pozicat.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

no len neviem aky by mal byt dovod jazdit po Egypte autom? Cesty tammaju castokrat nizku kvalitu, vodici tam jazdia bezohladne a krajina je defacto jedna velka pust, vsade prach a v podstate tam nie je okrem hlavnych atrakcii /Suez,pyramidy/ co vidiet.. Resp je tam co vidiet, ale to sa da pozriet aj bez auta.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Na južný okruh Asuan - Luxor je určite auto dobré
Napísať odpoveď