Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa hughito »

Počul som o tom v rádiu... to je tá fašistická logika. "Cigáni nepracujú/nechcú pracovať," ale keď pracujú, tak po nich budeme strieľať z balkóna vzduchovkou a hajlovať pri tom. :roll:

Inak ako som sem minule dával video útoku ukrajinských neonacistov na rómske obydlia a ktosi tu to s úsmevom bagatelizoval. Tak tu ďalšia správa:

http://www.romea.cz/cz/zpravodajstvi/za ... ty-chlapec

https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/47 ... -vo-lvove/

//autoeditácia príspevku (28 Jún 2018, 18:00)
Nechutné... a zase sa tu našli ľudia, ktorí prípad bagatelizujú. Skrátka, latentný čí dokonca otvorený rasizmus v tejto téme frčí na plné obrátky a úplne veselo.

Nacista, ktorý z balkóna strieľal po koscoch, hajloval a vyvesil vlajku s hákovým krížom, je vo väzbe

Muža, ktorý strieľal po koscoch, medzi ktorými boli aj Rómovia, už v minulosti odsúdili za nacistické heslá a hajlovanie. Doma mu našli hákové kríže a obrázky Adolfa Hitlera.

https://dennikn.sk/1165697/nacista-ktor ... e/?ref=mpm
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gogo956 »

Ten co strielal a vyvesoval vlajku je zjavne dusevne trochu mimo, navyse v case strelby bol pod vplyvom alkoholu. Dufajme ze sud vec patricne presetri. V kazdom pripade ako som uz pisal, strelba zo vzduchovky z takej vzdialenosti dokaze sposobit maximalne povrchove poranenie, ak je clovek obleceny tak ani to nie.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

hughito napísal:Skrátka, latentný čí dokonca otvorený rasizmus v tejto téme frčí na plné obrátky a úplne veselo.
netrep blbosti, nikto tu toho magora neobhajuje a vsetci chcu, aby bol pravoplatne odsudeny
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

gogo956 napísal:Ten co strielal a vyvesoval vlajku je zjavne dusevne trochu mimo, navyse v case strelby bol pod vplyvom alkoholu. Dufajme ze sud vec patricne presetri. V kazdom pripade ako som uz pisal, strelba zo vzduchovky z takej vzdialenosti dokaze sposobit maximalne povrchove poranenie, ak je clovek obleceny tak ani to nie.
hej no, ked ide o slusnych bielych ludi vzdy sa najdu nejake psychiatricke diagnozy, ked ide o moslima hned je sucastou koordinovanej teroristickej skupiny importovanej zidmi snaziacimi sa o bielu genocidu

https://qz.com/1099083/analysis-of-141- ... portrayed/
https://www.independent.co.uk/news/worl ... 20726.html
gogo956
Redeemer
Redeemer

Inde pri osadach pravidelne mlatia a okradaju bielych, castokrat bezbrannych dochodcov- to uz nikoho moc nezaujima. Ale suchnutie diabolkou na niekoho trochu opalenejsieho uz je rasizmus ako vysity.. zaujimave.. Aporpo, ten ktory to schytal Rom nie je.

DEV
nikdy som nikde nepisal o "koordinovanej teroristickej skupiny importovanej zidmi snaziacimi sa o bielu genocidu"
DEVZYO1G
Addict
Addict

ved pripady o ktorych hovoris su pravidelne vo vecernych spravach, mainstreamove media ich pokryvaju dostatocne, staci sledovat aj ine veci ako novinky,cz na ktorych si vzdy najdes to co potrebujes :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

mozes byt spokojny, spomenuli, svastiku aj Romov aj ze su pracoviti, aj ked presnejsie je ze islo o skupinu kde boli bieli aj Romovia.

https://www.novinky.cz/zahranicni/evrop ... stiku.html

--
Vysetrit to treba, to uz sme tu vsetcia napisali viackrat. Osobne si myslim ze utocnik je niekto kto ma vazne problemy s alkoholom, taki ludia ked si vypiju tak nevedia co robia /a za triezva to tiez nie je dvakrat slava/, z takej dialky a pripity mozno ani nevedel na koho presne striela. Nasledne vytiahol zastavu, cim sa ako strelec jednoznacne identifikoval, takze je jasne ze jeho rozumovy stav bol v tom case uplne mimo.
DEVZYO1G
Addict
Addict

dobre tesim sa na podobne analyzy a zlahcovanie aj v pripade utoku v ktorom by figuroval moslim
hughito
Redeemer
Redeemer

gogo956 napísal:Ten co strielal a vyvesoval vlajku je zjavne dusevne trochu mimo, navyse v case strelby bol pod vplyvom alkoholu. Dufajme ze sud vec patricne presetri. V kazdom pripade ako som uz pisal, strelba zo vzduchovky z takej vzdialenosti dokaze sposobit maximalne povrchove poranenie, ak je clovek obleceny tak ani to nie.
A toto je argument v prospech čoho? Každému je jasné, že vzduchovka ťa zrejme neprederaví ako sito, ale veď ide o samotný akt: strieľať po človeku vzduchovkou, pričom je teda bude zrejme aj rasový motív + ďalší aspekt, "fašistická logika," Róm nerobí = zle, Róm robí = zle. Kosí, čo vydáva zvuk, tak si poďme zastrieľať jak na zver.
dobre tesim sa na podobne analyzy a zlahcovanie aj v pripade utoku v ktorom by figuroval moslim
No ale to sa nedeje. Gogo funguje ako platený šíriteľ negatívnych správ, ako nejaký volič ĽSNS. A žiadna kritická recepcia tých už hádam stoviek správ z noviniek.cz a pod.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Neviem ci ten rozdiel vidim iba ja, ale myslim ze je trochu ine ked niekto striela zo vzduchovky ktora na taku vzdialenost nedokaze vazne poranit tkanivo /okrem priameho zasahu oka/ a na druhej strane niekto kto boda ludi nozom, nechava vybuchovat bomby, striela zo smrtiacich palnych zbrani,znasilnuje a toto vsetko len vdaka tomu ze ho sem pustili nejaki podobni vám a naviac sa mu na to skladaju danovi poplatnici. Nastastie uz doslo kritickej mase nemcov co je Bába Makrela zač a cochvilu ju poslu prec- najlepsie rovno do basy..
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Teraz si nie som istý, či ten nezamestnaný magor bez perspektívy do tej basy nechcel ísť zámerne... Ako forma riešenia existenčných problémov by to nebolo nič nové...
DEVZYO1G
Addict
Addict

podobne analyzy, psychiatricke diagnozy a zlahcovanie tu nastalo (neviem ci aj z tvojej strany, len sa snazim poukazat na trend ktory tu je) pri utoku autom v Charlottesville
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

gogo956 napísal:Osobne si myslim ze utocnik je niekto kto ma vazne problemy s alkoholom, taki ludia ked si vypiju tak nevedia co robia /a za triezva to tiez nie je dvakrat slava/, z takej dialky a pripity mozno ani nevedel na koho presne striela. Nasledne vytiahol zastavu, cim sa ako strelec jednoznacne identifikoval, takze je jasne ze jeho rozumovy stav bol v tom case uplne mimo.
baldorex napísal:Teraz si nie som istý, či ten nezamestnaný magor bez perspektívy do tej basy nechcel ísť zámerne... Ako forma riešenia existenčných problémov by to nebolo nič nové...
Tieto príspevky nie sú ďaleko od pravdy.

Zbytok je typický 'wishful thinking' od miestnych marxistov..
hughito
Redeemer
Redeemer

Naopak, ukážkový ´wishful thinking´ (inak, ako je možné, že národovec ako ty používa takéto výrazy?) si ukázal ty; tým, že si sa prihlásil k daným príspevkom.
DEVZYO1G
Addict
Addict

tomu alkoholu by sa spoteny Mino v straight edge tricku nepotesil :(
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

hughito napísal:Naopak, ukážkový ´wishful thinking´ (inak, ako je možné, že národovec ako ty používa takéto výrazy?) si ukázal ty; tým, že si sa prihlásil k daným príspevkom.
Národovec :lol:

K podstate veci, povedzme, že mám o prípade o niečo bližšie informácie, ako sú internetové články. Takže ako som napísal.
hughito
Redeemer
Redeemer

Tak sa s nimi podeľ.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Jednoducho nepríčetné správanie na základe (dlhodobého) problému s alkoholom s pridruženými následkami, tie citované príspevky to vystihli vcelku presne.

Žiadne plánované započatie rasovej vojny.. :roll:
hughito
Redeemer
Redeemer

O rasovej vojne tu nikto nepísal, že tomu mohol dopomôcť alkohol je tiež obvyklé pri takomto jednaní. Ale čo tie "národovecké" symboly, ktoré sa uňho našli? Strieľal by aj po čisto bielej skupine koscov?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Očividne strieľal po bielych. To v akom boli pomere k cigánom a či to zohralo nejakú úlohu je už len v rovine účelových domnienok.

Možno budeš spokojný a prihlási sa k "rasovému motívu", za odmenu dostane štátom hradené "protialkoholické liečenie".
Napísať odpoveď