Re: Instagram
vdaka. heslo som si zmenil a idem cez daku cistiacu appku.
Potom nezabudni zmeniť heslo aj keď už budeš mať všetko prečistené.. 
ano. na to si uz dam pozor. chcem verit, ze appka z AppStore nebude dake supersvinstvo a v Apple to maju ustrazene. ale istota je gulomet
Čaute chlapi, tí nímandi čo furt dávajú follow a potom po pár dňoch unfollow to určite nerobia manuálne, lebo je ich už veľa
ako sa volajú appky, ktoré toto robia? Chcel by som to nasadiť na eshop na insta, vďaka!
ako sa volajú appky, ktoré toto robia? Chcel by som to nasadiť na eshop na insta, vďaka!
pozeral som 10 dolárov za mesiac je v pohodke, aké si s tým dosiahol výsledky? Daj nejaké tipy a trikyyoggy napísal:Ja momentalne pouzivam GMT2, ale robim na vlastnej solution
-
yoggy
Tak uprimne u muzskeho pohlavia je to o dost tazsie, ako u zien. Ja sam mam problem nazbierat ludi na svoj profil a to si myslim, ze davam kvalitny content.... a to co plati u zien, neplati u chlapov. (pokial nie si ako z casopisu), momentalne som stuck na cca 2500. Ale nemam nejak nastaveny urcity dobry target. Zatial co som to pustil aj na sestrin acc cca 18.jula s 2350 a momentalne ma skoro 2900 (2879) (vsetko realne a slovenske
), do konca roka to vidim realne u nej na 15K mozno aj viac, bohuzial ake nastavenia na jej ucet pouzivam, nemozem povedat, pretoze by to potom stratilo zmysel a robil by to tak kazdy
Ale chcem rozbehnut par tisic uctov, len momentalne na to nie je cas 
ok ok poskúšam to a keď tak ti napíšem pm, keď budem sa chcieť niečo spýtať
ja by osm chcel takú automatizáciu, že keď ti dá niekto follow pošle ti nejakú direct message so zľavovým kódom, v tej appke sa to nedá? Alebo nemáš tip na inú?
Lebo videl som to u pár eshopov, ale neverím, že to niekto robí manuálne.
Lebo videl som to u pár eshopov, ale neverím, že to niekto robí manuálne.
-
yoggy
GMT to obsahuje aje to v module DM, ale nemam to odskusane a neviem ako to presne funguje
ale inak celkom dobry napad s tym zlavovym kuponom, ked si spravim do konca roka urcite svoj shop, tak to budem vyuzivat
thx
Spoluzakladatelia Instagramu Kevin Systrom a Mike Krieger oznámili, že končia a opúšťajú Instagram.
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak lebo to kupil cukerberg a dosadil tam.svojich ludi 
ide vam insta?
mne sa neda aktualizovat kanal ani pridat instastory
mne sa neda aktualizovat kanal ani pridat instastory
Niečo sa zjavne deje https://outage.report/instagram ...
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Od rána mal výpadok. Aktualizoval som ho cez Google Play a už mi funguje 
-
yoggy
Tak co buduje este niekto svoj account na insta? Ako vam to ide?
//autoeditácia príspevku (21 Okt 2018, 22:22)
Ok, tak tu pridam ja update pre inspiraciu.
31. jula
2500 - moj ucet
2900 - sestrin ucet
21. oktobra
4150 - moj ucet
7190 - sestrin ucet
Do konca roka by som videl asi 5500 na mojom realne, u sestry momentalne realny target 11 500. Rozdiel je zapricineny tym, ze ja mam target zeny 18+, ona ma kazdeho 13+ (a tato skupina je lahko ovplyvnitelna)
Si myslim, ze celkom good
//autoeditácia príspevku (21 Okt 2018, 22:22)
Ok, tak tu pridam ja update pre inspiraciu.
31. jula
2500 - moj ucet
2900 - sestrin ucet
21. oktobra
4150 - moj ucet
7190 - sestrin ucet
Do konca roka by som videl asi 5500 na mojom realne, u sestry momentalne realny target 11 500. Rozdiel je zapricineny tym, ze ja mam target zeny 18+, ona ma kazdeho 13+ (a tato skupina je lahko ovplyvnitelna)
Si myslim, ze celkom good
Môj súkromný účet 554 príspevkov a 2650 sledovateľov za dva roky.
Nepoužívam žiadne oblbováky na zvyšovanie sledovateľov, žiadne prepojenia s FB. Je to aj tak jedno, keďže sa z toho aj tak nenajem. Ale aspoň som spoznal kopec nových ľudí s podobným záujmom...

Nepoužívam žiadne oblbováky na zvyšovanie sledovateľov, žiadne prepojenia s FB. Je to aj tak jedno, keďže sa z toho aj tak nenajem. Ale aspoň som spoznal kopec nových ľudí s podobným záujmom...
Ako tu funguje monetizácia? Podobne ako YouTube?
Pokiaľ viem, tak ešte stále nie, ale už sa o tom niečo v lete rozprávalo. Zatiaľ stále len influenserky zarábajú na krémikoch...
-
yoggy
Pri tolkych prispevkoch by ti ti sledovatelia mali nabehnut z lutostibrm napísal:Môj súkromný účet 554 príspevkov a 2650 sledovateľov za dva roky.
Vies ako sa hovori, ked si hore a chces ist vyssie, tak je to lahsie ako ked si uplne dole a chces ist vyssie
"Rich are getting richer faster" - ja som to zmenil na: "Users with more followers are getting more followers faster"
Ake oblbovaky? Dam ludom follow, pokial sa im obsah paci, tak daju follow naspat. Neexistuje ziadny iny lepsi sposob ako sa dostat na prvu tisicku z nuly. Pokial uz budes mas dostatocne follows, tak mas aj urcity influence. Pridas nieco pod # a mas z toho hned impressions, pokial to nie je shit content, tak aj followers.
Ked uz mas dostatocny influence, tak vies potom predavat shoutouty popr. aj promovat vlastny brand. (vid napr. Kylie Cosmetics) Ked mas dostatocny influence, tak dokazes zarobit neskutocne peniaze. Bohuzial ked toto niekto prvykrat pochopi v roku 2018 tak...
Just my two cents. Idem spat.