Mam sancu to dat dokopy?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Mam sancu to dat dokopy?

Príspevok od používateľa CheZteR »

ja uz ani neverim ze toto sa naozaj deje a nie si iba trololol :D

skoda ze toto uz nefunguje, vy by ste boli idealny ucinkujuci
Prílohy
trololol.jpg
Antichrist
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Antichrist »

:D :D aj ked sa rozpravame, nevyhyba sa pohladom a pozera sa mi do oci a stale s usmevom ako keby tam ta iskra stale bola :D a vtedy nastane zlom a ja sa uz neovladnem a pobozkam ju :D proste to jej spravanie mi pride take ako keby sme sa nic nestalo :D
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Tak ju nebozkavaj a nerozpravaj sa s nou. To, ze cakas 4 hodiny za oknom ako stara babka, ze kedy vyjde von so psom, aby si mohol ist akoze behat, to ti nepomoze. Viac ti pomoze to, ak ju nebudes bozkavat na lice a vraviet jej, ze ju lubis, lebo prave vtedy sa moze ona spamatat, ze jej chybas.
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

Povedala ti "ja viem" a ty už tam vidíš iskričky lásky... nepovedala ti "aj ja teba", "aj ja ta mam rada" povedala ti ja viem, lebo je to z tvojho spravania zjavne, je to také isté bezvýznamné "ja viem" ako ked sa budes s kamošom pozerať z okna na dážď, povieš mu prší, a on ti povie "ja viem"... to že s tebou hovorí, usmieva sa na teba si hneď nemusíš vykladať ako to, že ťa stále chce, možno len chce byť milá, možno jej je ťa len ľúto, a možno naozaj k tebe ešte niečo cíti, ale našťastie má rozum, ktorý jej vraví, že nemá dvakrát vstúpiť do jednej rieky...
A to tvoje 21 dňové pravidlo nekomunikacie ani nekomentujem, vytešuješ sa tu z toho ako hrdinky odolavas jej napísať na fejsbuku alebo SMS, ale osobne s ňou ďalej komunikuješ, uvedomuješ si, ze už si tých 21 dní prerušil? Áno samozrejme bolo by akceptovateľné, keď sa stretnete, ale ak by si to chcel brať vážne mal si sa pozdraviť a ísť ďalej a nie robiť to čo predvádzaš...
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

No nikto sa to tu neopýtal na priamo vieme len ze si o 7 rokov mladší ale kolko máte rokov?
Dalej ako keby mi caja potom ako jej poviem ze ju lubim povie že ja viem.... Ako pochybujem ze sa ešte dáte dokopy podľa mna ona uz len má stebou súcit (klobúk dole pred ňou....). Ako šanca by tam podľa mna aj bola ale ty stále za nou doliezas daj jej aspon tie tri týzdne pokoj ak sama pride skôr to je ine ale ty za nou nie.

A seriozne reči typu zabijem sa podrežem si žili ako čo máš 15 rokov?!? Áno viem je to pre teba tažké ale ajtak. No aby som ti len nenakladal držím ti palce láska ak tam je si vždy nájde cestu. :)

A napis prosím ten vek :)
heker
Redeemer
Redeemer

Pocuvaj kompi, ty expert na vztahy. Mohol by si po sebe citat skor ako sem nieco napises. Tvoja gramatika, pospajane slova, ved to je hroza. Nevies vobec pisat. Vlastne nevies ani citat, pretoze nikde nepisal o tom, ze je rozdiel medzi nimi 7 rokov. Pisal len, ze boli spoli 7 mesiacov, ze slecna byva 7 rokov v podnajme.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Antichrist napísal: napisala, ze jej vadi vekovy rozdiel (7rokov) a co si o tom budu ostatni mysliet a jej je najlepse samej...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Mam šancu to dat dokopy?..jednoznačne nie bohužial. Vyhrážky sa zabitim, obvinovaním z nevery, hoci si ju pritom nevidel ani nemáš dôkazy (dovolenka).
Antichrist
Medium Star
Medium Star

ja 25 a ona 32...uz som to nevydrzal a v noci som jej napisal, tak uvidim ako bude reagovat...ale som aj pripraveny zmazat ju a zablokovat a bude to tak najlepsie
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Zena súca na rodenie, ty ešte zrejme neuvažuješ o zakladaní rodiny. Toto nemá zmysel a ako sám vravíš bude to tak najlepšie, a veru aj bude.
Antichrist
Medium Star
Medium Star

ja som jej to uz navrhoval...ale ona suca na rodenie? ved ona pozna len pracu a spanok :D
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Zacalo to ako pekny 7 mesacny vztah a iba nejake zlyhanie s podrezanim. Ale postupne tu mame aj riadnu ziarlivost, z tych “nahodnych” stretnuti mi vychadza, ze ju naozaj cakas, resp asi vies kedy chodi do prace, na bus a podobne. Urcite to bol tak pekny vztah? Nebola tam silna kontrola z tvojej strany, plus pravidelnejsie hystericke zachvaty ? I ked ty si ich mozes vysvetlit po svojom.

Kazdopadne, je koniec. Ziadnych 21 dni nedrzis, to ze jej nenapises je prd platne, ked jej potom osobne vyznavas lasku, je to presne opak toho co sa snazis docielit. Daj jej pokoj , man up and take it.
Antichrist
Medium Star
Medium Star

bol to pekny vztah...priznam si, ze som naladovy a niekedy mi vadia fakt banality ale pri nej som sa to snazil obmedzovat a aj ked mi nieco voslo do hlavy, tak som sa to pokusal nedavat najavo a proste to prekusnut a zabudnut nato...nevybuchol som nikdy predtym az pocas rozchodu a pocas tej dovolenky...ona je bezkonfliktny typ cloveka, kludna povaha a s nou sa ani neda pohadat...vela casu sme travili spolu a ani raz mi nepovedala napriklad ze dneska nechod, chcem si oddychnut...trosku som si zacal domyslat na zaklade jej spravania, ked sme sa stretli po rozchode ze este nieco moze citit ku mne...ja viem som zalubeny a vnimam to inak ako vy ale proste mi to prislo tak, ze je rada tym dotykom a bozkom...neviem ktora zena dovoli po mesiaci od rozchodu to co ona mne...ozaj to moze byt len z lutosti alebo zvyku?:D
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Mam sancu to dat dokopy?

Príspevok od používateľa CheZteR »

ja si myslim ze 32 rocna usporiadana zena, hlavne teda myslim ze v hlave to ma usporiadane nema za potreby sa zahadzovat s labilnym clovekom vyhrazajucim sa sebaposkodzovanim [emoji3] uz len z toho dovodu sa k tebe podla mna nevrati, a hlavne, zeny o vsetkom kecaju, vykecala sa o tebe vsetkym svojim kamoskam ktore sa z teba smeju a odhovaraju ju a ma ich neustale pri sebe a je s nimi v kontakte, takze si nemyslim ze to tvoje stalkovanie nieco vyriesi a navyse nebol by som prekvapeny ak by ti pristal v schranke sudny zakaz stykania sa [emoji3]
Antichrist
Medium Star
Medium Star

:D hej chezter nieco natom pravdy bude :D ale ten sudny prikaz? neblazni...ved ja za nou nedoliezam a neprosikam ju aby mi dala sancu, to som robil este tyzden po rzochode ale prestal som s tym...len som jej povedal to co citim a co aj ona sama vie...keby sa so mnou nechcela bavit, tak pozdravi a ide dalej...nijak som sa jej nevtieral ani som neposobil zufalo...kazdopadne som uz pripraveny radikalne zakrocit a povedat si dost a aj ked ju stretnem, tak len pozdravim a nic viac lebo potom to je len a len horsie... kamaratit sa s byvalou, ku ktorej nieco citim je uplna sprostost a tak bude najlepsie ked ju zmazem a keby nahodou nieco chcela tak existuju aj smsky ...mesiac som zabil len tym, ze som premyslal, nariekal a domyslal si, ze sa to este da zachranit a robil zo seba idiota
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Fúha ako 32 ročná žena podľa chce od života niečo iné ako chlapa čo sa vyhraža že sa zabije....

to heker ako o čo už tebe ide?
heker
Redeemer
Redeemer

Beriem spat, ten vekovy rozdiel som prehliadol. Ide mi kompi o to, aby si si cital po sebe co pises.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Vráťme sa k téme....

To že si jej napísal už ani neviem okomentovať. To že tu hrdinsky píšeš že si pripravený si ju zablokovať sú podľa mňa len reči. Ako toto sa podľa mňa skončí a pomerne rýchlo.
Antichrist
Medium Star
Medium Star

:D hej este mam pre nu pripraveny posledny sloh a nebudem cakat ani na odpoved ablokujem ju...nema to vyznam, mesiac sa tu trapim kvoli tomu, ze som sprosty somar a vyhrazal som sa zene, ktoru milujem...uz naozaj stacilo, musim sa pohnut a toto bude pomyselny prvy krok k tomu aby som zabudol a nezamestnaval som si svoju mysel clovekom, ktoremu som uz ukradnuty...dufam, ze sa poucim a uz nikdy nezopakujem takuto zbabelost
kompi
Medium Professional
Medium Professional

no vidis ze to ide :)

a ver mi kazdy pozname ten pocit niekoho lubit a ten druhy nič :)

ako čas plynie zlé spomienky blednú :)
Napísať odpoveď