Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Vresso
Light Expert
Light Expert

Re: Bez priatelky, 28. Relativne stastny. Ma to vyznam riesi

Príspevok od používateľa Vresso »

Tak ak ta to uprimne tesi, co tu riesime? Preco do tejto temy pises? Nemas sa dovod vyplakavat, lebo si stastny, ze si skaredy a neatraktivny looser, ktory odpudzuje zeny. A rovnako nemas dovod pisat, aby si autorovi temy poradil so zenami, kedze ziadne skusenosti mu predat nedokazes, pretoze predchadzajuca veta ... chcel by som byt aspon trochu ako ty - nie nesympaticky looser co je na peniaze, ale tak spokojny a vyrovnany, ze ho nic nerozhadze, ani ta 0 videni, co by kazdeho zdraveho a sebavedomeho chlapa rozdupala do zeme. Gratulujeme, si vitaz, uz viac nemusis prispievat do tejto debaty
Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Terepin »

robo1152 napísal:Terepin - na svete je cca 3,5 miliardy žien, dokedy sa tu chceš oháňať tým tvojim mega úspechom, že "imponuješ" dvom ženám na opačnom konci zemegule ako sa nachadzaš? To že tie ženy vedia, že ťa v živote nestretnú a preto ti môžu písať hocičo ťa už napadlo? Aj im si sa zdôveril, že by si si radšej kúpil tričko ako ich zobral na večeru? A možno si im len vyrozprával celý svoj príbeh tak im je ťa ľúto, proste kým sa s nimi reálne nestretneš tak to nemôžeš považovať za svoj úspech...
Pripominaš mi jedného spolužiaka spolužiaka, ktorý mal tiež všetky svoje záľuby pre ostatných chalanov strašne alternatívne, človek si až myslel, že sa o také veci zaujíma naschvál aby bol čo najviac "proti prúdu", bol napríklad fanúšik rôznych japonskych či akych popovych alternatívnych speváčok, a hladal si "potencionalne" partnerky na ich fan strankach, tiež mal na dialku pocit že kolko žien odtiaľ by ho chcelo, ale nič z toho nebolo, lebo sa s nimi tiež nikdy nestretol, az časom sa mu podarilo rozšíriť okruh záujmov a zistil, že ho vlastne bavia aj niektoré bežné, a našiel si konečne aj realnu priateľku...
Ale ja si nemyslím, že problém u teba sú len tvoje záľuby, veď sa pozri nezaujato na túto tému, chalan sa tu prišiel niečo opýtať, a ty miesto toho aby si ho povzbudil alebo dal nejakú dobrú radu si ho od toho začal odhovárať, vymýšľať tam neexistujúce prekážky a nakoniec si si ukradol tému pre seba aby si sa nepriamo posťažoval aký máš zlý život aj keď sám seba sa snažiš presvedčiť, že si spokojný...
Ja, že som ho vystrašil? Prosím ťa, ja som nebol ten, ktorý vyhlásil, že muž v jeho veku bez skúsenosti so ženami to ma zrátané. A ten hijack na mrzí, už som požiadal hojka o presunutie mojej diskusie do mojej témy.
Terepin
Addict
Addict

Vresso napísal:Tak ak ta to uprimne tesi, co tu riesime? Preco do tejto temy pises? Nemas sa dovod vyplakavat, lebo si stastny, ze si skaredy a neatraktivny looser, ktory odpudzuje zeny. A rovnako nemas dovod pisat, aby si autorovi temy poradil so zenami, kedze ziadne skusenosti mu predat nedokazes, pretoze predchadzajuca veta ... chcel by som byt aspon trochu ako ty - nie nesympaticky looser co je na peniaze, ale tak spokojny a vyrovnany, ze ho nic nerozhadze, ani ta 0 videni, co by kazdeho zdraveho a sebavedomeho chlapa rozdupala do zeme. Gratulujeme, si vitaz, uz viac nemusis prispievat do tejto debaty
Prečo? Pretože chcel vedieť názor niekoho staršieho v jeho situácii, preto. A že som škaredý viem už dávno, to len podaktorí ľudia sa ma stále snažia presvedčiť o opaku.

Do 25ky ma deptalo neustále a každý neúspech ma hnal do ešte väčšieho zúfalstva. Veď o poslednú kamarátku som sa usiloval rok. To bola akože lepšia varianta voči tomu, že sa teraz nad tým zasmejem? To už som si aj ja uvedomil, že takto to ďalej nepôjde, vzal som si k srdcu radu odtiaľto, našiel som si hobby a začal sa mu venovať. Veď len za hudbu som si privyrobil niečo cez 500€, z toho posledný album mi dal takmer 300€. To je akože zlé?
Terepin
Addict
Addict

heker napísal:Tak preco sa teraz pretvarujes, ze ta 0 na zoznamke ta tesi? To nemoze tesit nikoho, to je iba tak dobre ponizujuce.
Áno, je to ponižujúce. Uvedomujem si to? Plne. Trápi ma to? Už nie. Trápilo ma to dekádu a len mi to ničilo sebavedomie. Tak som to jednoducho akceptoval ako fakt a ďalej som to už neriešil. Je to tak jednoduchšie.
Terepin
Addict
Addict

robo1152 napísal:To že tie ženy vedia, že ťa v živote nestretnú a preto ti môžu písať hocičo ťa už napadlo?
Vskutku. No keďže žijú na opačnom konci sveta, prečo by ma to malo trápiť? Aspoň takto si pohladím ego.

No mal som aj osobnú skúsenosť. V 26ke som osobne spoznal o rok mladšiu ženu na Facebooku. Veľmi sa chcela stretnúť, tak som ju poznal von. Šli sme do kaviarne. Sedeli sme tam asi dve hodiny a bolo nám dobre. Neskôr v ten deň mi písala, že sa pri mne cítila ako kráľovná (jej slová). Dokonca prijala moje pozvanie ku mne domov. Ani sa nijak extra nebránila, keď som sa ňu dobiezal. No potom z nej len tak mimochodom vypadlo, že má priateľa. V tom momente som si nebol istý, ktorý z nás dvoch je väčší idiot. Po tomto incidente som ku nej ochladol, za čo sa mi odvďačila tým, že sa do mňa začala navážať na Facebooku.

Veľká škoda, že som sa vtedy nevykašľal na morálku a nepretiahol ju, keď ležala na mojej posteli; aspoň dačo by som z nej mal.
Vresso
Light Expert
Light Expert

Prebehol som si tvoje stare temy, ktore sem pridal Hojko. Nemusis na sebe nic menit, uz na strednej si bol zatrpknuty clovek, ktoremu cely svet krivdi. Mohol by si mat aj vyzor herkulesa, ale tvoj negativny pristup k zivotu je tak odpudivy, ze az mne je trapne za teba.

A ano, autor temy sa pytal na nazor podobnych ludi, ale nemusis ho odhovarat na 5 stranach od hladania priatelky. On chce so sebou nieco robit.
Terepin
Addict
Addict

Ja som veselá kopa. Ľudia okolo mňa často ani nevedia, že ma niečo trápi; neustále sa usmievam a vtipkujem. Na druhej strane tu mám ženatých kolegov s rodinami, ktorí chodia do práce ako emocionálne trosky. A dávajú to pocítiť každému okolo do takej miery, že kazia náladu. Názory mám svojské, to áno, ale správanie je presným opakom. Niektorým ľuďom kvôli tomu strašne leziem sa nervy. [emoji16]
CrazyJerry
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa CrazyJerry »

Toto je asi najdepresivnejsia tema aku som kedy cital. Zo zivota Terepin-a chytam normalne depku. Pripomina mi to film s Mr. Beanom. Kedy si na Vianoce sam posielal pohladnice a priatelke namiesto prstena kupil reklamny karton...

Zaroven Vam vsak musim podakovat. Z casti som na rovnakej ceste ako autor temy a Terepin.. zatial sam a nic moc uspech u zien, ale po precitani tejto temy som rozhodnuty spravit vsetko pre to aby som nedopadol ako Terepin. Aj keby som vychadzat zo svojej komfortnej zony nonstop, minut vsetky prachy, alebo neviem co... nechcem dopadnut ako on.. Sry :)

Z casti sa vidim v obidvoch chalanoch, tiez sa vyhovaram preco nemam zensku, a aj ked je moznost tak cuvnem kvoli nejakej hluposti ale, No more.. Dik chalani.. fakt dik za vase pribehy
Terepin
Addict
Addict

Za málo. Som rád, keď som takto pomôžem. [emoji846]
Concorde
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Concorde »

CrazyJerry napísal:Toto je asi najdepresivnejsia tema aku som kedy cital. Zo zivota Terepin-a chytam normalne depku. Pripomina mi to film s Mr. Beanom. Kedy si na Vianoce sam posielal pohladnice a priatelke namiesto prstena kupil reklamny karton...

Zaroven Vam vsak musim podakovat. Z casti som na rovnakej ceste ako autor temy a Terepin.. zatial sam a nic moc uspech u zien, ale po precitani tejto temy som rozhodnuty spravit vsetko pre to aby som nedopadol ako Terepin. Aj keby som vychadzat zo svojej komfortnej zony nonstop, minut vsetky prachy, alebo neviem co... nechcem dopadnut ako on.. Sry :)

Z casti sa vidim v obidvoch chalanoch, tiez sa vyhovaram preco nemam zensku, a aj ked je moznost tak cuvnem kvoli nejakej hluposti ale, No more.. Dik chalani.. fakt dik za vase pribehy
vtipne ze toto pises. Ja som po precitani terepinovych prispevkov tiez ovela motivovanejsi podniknut akciu a citim sa lepsie s pozitivnejsim vyhladom na buducnost.
Terepin
Addict
Addict

No vidíš. A potom, že som negatívny. Dve pozitívne v reakcie hneď po sebe. :-D
Vresso
Light Expert
Light Expert

Uplne v dobrom, skus vyhladat pomoc odbornika. Neni to hanba. To co pises, nie je absolutne normalne. Vo vela pripadoch sa porozpravat uz nestaci, a preto by nejake lieky mohli pomoct.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

WTF nedalo by sa to nejako presunuť a urobiť 2 témy. ved je tu z toho komplikovaný guláš. Pritom su to 2 jednoduché riešenia.
V 1. prípade Concorde - ženská na vztah, sex sa dá vždy poriešiť.
V 2. prípade Terepin - ked si šťastný bez ženskej, tak čo treba riešiť?
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Keby bol šťastný, tak to tu toľko nerieši, to je presne to, čo nevie pochopiť.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Terepin poznas /r/incels ? lebo tam by si si nasiel hromadu kamaratov mam ten pocit.
Terepin
Addict
Addict

Muffi napísal:Keby bol šťastný, tak to tu toľko nerieši, to je presne to, čo nevie pochopiť.
Nah. Len som chcel chalanovi nastaviť zrkadlo. Ja som sa už zmieril s tým, že zostanem sám. :-)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa hojko »

Temy rozdelene :) Terepin ma svoju temu, concorde ma svoju temu.

//autoeditácia príspevku (11 Aug 2018, 13:11)
Mne sa paci ako sa snazis obhajovat vo svojom zivote. Ze mas dobru pracu, dobre zarabas, mas rad alternativne serialy, pozeras animaky, pocuvas neviem aku hudbu. Potom pises, ze posobis stastne, usmievavo, nedavas na sebe nic poznat. Proste cista falos a pretvarka z tvojej strany, nic ine. Podla mna mas dobre depresie z toho celeho, na jednej strane sa snazis tvarit ako clovek, ktory je nad vecou v tomto (ako uz niekto napisal), ale na druhej strane mas depresivne stavy ze si sam, ze ta nikto nechce, no ego si vyhladis aspon tym, ze ved ta chcu dve zeny z opacneho konca sveta sa to asi povazujes za najvacsi uspech. Ty zijes vo svojom svete v ktorom si si vsugeroval, ze zeny su zle, stoja velmi vela penazi a aj tak by ste nemali spolocne zaluby. To je tvoja obhajoba na to cele. Miesto toho by si mal priznat, ze si uplny looser, ktory si z prsta vycuca behom minuty 10, mozno aj 20 dovodov, ze preco nema zenu, preco nema uspech u zien, kolko stoja zeny a tak podobne... Kedysi tu bolo video od Michala Kopeckeho, neviem kto je to, daky bloger a videobloger co pise o baleni zien. Ma tam videa, zo zaujimavosti som videl par tych videii. Skus si ich pozriet a mozno v tom nieco najdes, mozno ta to inspiruje, mozno zistis kde robis chybu. Tych videii je tam strasne vela, mozno ked to vezmes rad radom, tak ti to pomoze. Tu su: https://www.youtube.com/user/akozbalitsk/videos
Terepin
Addict
Addict

No ak som loser len kvôli absencii ženy v mojom živote, tak to som dopadol ešte dobre.

Podľa mňa je looser štyridsiatnik, ktorého opustila manželka, nechal ju žiť vo vlastnom byte aj s jej frajerom, zatiaľ čo on žije s rodičmi a sestrou s deckom, ako poslušný psík chodí exmanželke pomáhať s jeho vlastným bytom, krátkodobé "frajerky" strieda ako ponožky, pričom takmer s každou z nich si plánuje nový budúcnosť, a ako čerešnička na torte za nimi ťahá aj svoju pätnásťročnú dcéru.

Ale tak evidentne máme odlišnú definíciu slova looser.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

On mal aspoň vzťah a ma dcéru, ktorá ho bude tešiť, ty máš alternatívnu hudbu s minimálnym dosahom a tričká

Áno, si looser lebo ním chceš byť
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Vidis, opat sa snazis odputat pozornost od tvojho problemu a hodnotis niekoho ineho. Ved je uplne irelevantne aky zivot zije ten 40-tnik, zrejme mu to tak vyhovuje, ma svoje kratkodobe frajerky. Ty nemas ani tie kratkodobe frajerky, takze ten 40-tnik nad tebou stale vyhrava.
Napísať odpoveď