Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa Terepin »

Vresso napísal:Ono, je to cele take smutne. Ty by si potreboval, viac nez babu, normalneho kamosa. Netreba 10 kamosov, staci jeden, pred ktorym sa clovek nemusi pretvarovat. Niekedy to je lepsie, ako hocico ine. Tazky den v robote, problemy doma, zavolas mu, vybehnete na pivko, vykecate sa, posrandujete a zas je lepsie. Nemas vo svojom okoli niekoho takeho?

Nemozes v sebe dusit donekonecna tie pocity, iba ta to zoziera zovnutra. To, ze si vyhladal odbornu pomoc je fajn, ja to osobne beriem v tvojom pripade ako velky posun vpred.

Zmenit myslenie nie je vec na par dni, ani mesiacov, ale verim, ze kazdy ma nadej. A ludia citia, ked sa niekto iba pretvaruje, ze je v pohode a nad vecou, a ked to realne tak je. A zeny u chlapov dvojnasobne prekuknu, ked ma nejaky problem, a logocky sa takym typom vyhybaju, ziadna nechce casovanu bombu pri sebe a cakat, kedy sa zosype.

Skus opat vyhladat nejakeho lekara, skus zas toe lieky, a casom sa uvidi. V mojom okoli poznam 3 ludi, ktori beru tabletky na ukludnenie, a asi to zabera. Robim sice v prostredi, ktore je velmi stresove, ale asi je to v dnesnej dobe uz, zial, bezne. Doba je rychla a na ludoch sa to musi nejak odrazit. Takze uplne bez hanby to opar vyskusaj.

Ale, ak o tieto rady nestojis, nemame ti to za zle, sme len anonymni ludia, ktori ta nepoznaju, ale myslim, ze vacsina chcela naozaj v dobrom poradit. V tom pripade sa ale tema stava zbytocnou a nestoji za to ju dalej zivit
Mám troch takých kamarátov, s ktorými sa poznám od strednej. A kedykoľvek sa im ozvem, vždy si ma mňa nájdu čas a niekam do vyrazíme.

Tabletky však na bežné fungovanie nepotrebujem. Doma som sám, takže žiadny stresy. A v robote je to pre mňa ako posedenie vonku: posedím, zasrandujem, počas toho si odrobím svoje povinnosti a idem domov. Ja z bežného života depky nemám.

No možno by som skúsil toho psychológa ešte raz. No tento rok určite nie, keďže mi to financie nedovolia a ísť si tam len sadnúť a pozhovárať raz do mesiaca fakt nepotrebujem.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Ja sa nejdem do teba navažať ani ta posielať k psychologovi alebo psychiatrovi. Dalšia vec, hovoril si že si introvert, aj ja som ním ale miestami extrovert hlavne čo sa týkalo žien. Bohužial inak to nešlo, v práci som ich tiež stretával a ked bolo treba riešiť pracovné zalezitosti tak nejaký "strach" žeby som sa mal s babami rozprávať mi ani vtedy na mysel neprišlo.
Hovoril si, že zarábaš 650 eur, ale to je brutto či netto?. Ako na jednej strane sa ti nečudujem, na SVK sa zarába zle vo velkej miere a aj od toho z ktorého si kraja. Takže pokial žena bude zabarat tolko čo ty, tak dá sa skromne vyžiť. Ale ked uz chcu obaja deti a rodinu je to velmi zlý plat, tak ani v tom sa ti necudujem ze nechces rodinu. To že vieš chodit s menšou skupinkou ludí niekam von neznamená zeby si mal byt nejak čudný alebo divný, určite nie si stratená existencia. No aby som tu nerozpisoval na x riadkov zhrniem to. Ujasniť si v hlave či chces ci nechces ženskú (vztah,sex,kamarátstvo,..). Ak chceš ženskú, musis preto ovela viac urobit, ak nechces lebo máš nato svoje dôvody tak k čomu je dobré to tu rozpisovat na dalsích 30 stran hm? Len čo tu bude nejaký ten flame a urážky. To isté ako u Concorda,..bud chcem alebo nechcem, nič iné medzi tým nie je.
Terepin
Addict
Addict

Ja so ženami ako takými problém nemám. Ani v robote, ani v obchode, ani v poliklinike, ani v práci. Dokonca ani s priateľkou môjho kamaráta.

650€ je v čistom. A deti chcem, tak 3, či 4. No s týmto platom by sme šli žiť iba ak tak pod most. A i s jedným by to bolo o žrď. Takže je jednoduchšie si vsugerovať, že deti sú otravné a preto ich radšej nechcem vôbec.

Na jednej strane chcem vzťah. A veľmi (čo je dobré aj zlé). No na druhej strane keď vidím, akými sračkami si prechádzajú moji kolegovia, tak chytám panický strach. Ja sa problémom vyhýbam, a nie ich vyhľadávam. A s priateľkou by som automaticky získal aj jej emocionálnu batožinu a to ma desí omnoho viac, než samota. Je to síce sebecké, no nemienim brať zodpovednosť za problémy druhých.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

No presne ako Blastbit píše, buď chceš alebo nie. Lebo ak nechceš, nemá zmysel dávať ti tu rady a debatovať o tom a snažiť sa nejako pomôcť, keď sa aj tak len vyhovoríš na všetko možné aj nemožné a rozanalyzuješ ako nie a prečo je to zlé.
Ak chceš, vtedy má táto téma aj zmysel. Ale to by si musel chcieť a upustiť od svojich výpočtov.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Podla mna zbytocne pises kolko chces deti. Ved ty vobec nie su pripraveny na vztah - nechces zdielat a znasat nalady, starosti, tazkosti zeny, bedokazal by si sa zrejme ani prisposobit jej casovemu harmonogramu, jej zalubam, jej mentalite.

Stale mi nejde do hlavy jedna vec a to, ze vsade vidis peniaze. Pritom su pary mladych ludi uz na strednej skole, dokonca na konci zakladnej skoly, bez penazi, ziju len z akejsi zamilovanosti (lasky), travia spolu cas, uzivaju si spolocne chvile a ked im rodicia daju raz za cas 10 eur, tak idu spolu na zmrzlinu, kofolu alebo si odlozia na neskor. Ludia funguju bez penazi aj v romskych osadach, bez penazi, s minimom jedla a to vychovavaju v biednych pomeroch 7 deti. Dokonca este aj bezdomovci z ulice, v prepotenom spinavom obleceni sa dokazu parikov, dokazu si podelit to lacne krabicove vino z vyzobranych penazi. Ale ty nedokazes zo 650 eur dat bokom par eur, kludne len 30 eur mesacne, aby si mohol vziat zenu na kavu, na kolacik, na vino. Smutne.
Terepin
Addict
Addict

Muffi napísal:No presne ako Blastbit píše, buď chceš alebo nie. Lebo ak nechceš, nemá zmysel dávať ti tu rady a debatovať o tom a snažiť sa nejako pomôcť, keď sa aj tak len vyhovoríš na všetko možné aj nemožné a rozanalyzuješ ako nie a prečo je to zlé.
Ak chceš, vtedy má táto téma aj zmysel. Ale to by si musel chcieť a upustiť od svojich výpočtov.
Chcem. Žiadne ale, buď, alebo. Chcem.

//autoeditácia príspevku (11 Aug 2018, 20:33)
heker napísal:Podla mna zbytocne pises kolko chces deti. Ved ty vobec nie su pripraveny na vztah - nechces zdielat a znasat nalady, starosti, tazkosti zeny, bedokazal by si sa zrejme ani prisposobit jej casovemu harmonogramu, jej zalubam, jej mentalite.

Stale mi nejde do hlavy jedna vec a to, ze vsade vidis peniaze. Pritom su pary mladych ludi uz na strednej skole, dokonca na konci zakladnej skoly, bez penazi, ziju len z akejsi zamilovanosti (lasky), travia spolu cas, uzivaju si spolocne chvile a ked im rodicia daju raz za cas 10 eur, tak idu spolu na zmrzlinu, kofolu alebo si odlozia na neskor. Ludia funguju bez penazi aj v romskych osadach, bez penazi, s minimom jedla a to vychovavaju v biednych pomeroch 7 deti. Dokonca este aj bezdomovci z ulice, v prepotenom spinavom obleceni sa dokazu parikov, dokazu si podelit to lacne krabicove vino z vyzobranych penazi. Ale ty nedokazes zo 650 eur dat bokom par eur, kludne len 30 eur mesacne, aby si mohol vziat zenu na kavu, na kolacik, na vino. Smutne.
Párik stredoškolákov nepotrebuje riešiť spoločnú budúcnosť. Pári tridsiatnikov áno.
Pozri sa. Ak by som aj mal deti, nemienim ich vychovávať v takom rodinnom prostredí, v akom som vyrastal ja. A len veľmi ťažko sa uvažuje v tomto smere pozitívne, keď ešte aj moja vlastná matka o mne tvrdí, že by som nebol dobrým otcom.
V súčasnosti je pre mňa aj 30€ mesačne veľa. Svoje výplaty šponujem až na doraz. Toto leto musím vziať 5 nadčasov a mesačne odrobiť cez 200 hodín v tých najväčších horúčavách, aby som si mohol dovoliť aspoň raz do roka urobiť krátky výlet do Rakúska. V takýchto podmienkach by som musel natrafiť na ženu s obrovskou dávkou pochopenia.
Mimochodom, svojich sestier som sa opýtal, či by sa boli ochotnú usadiť s mužom s mojím platom. Obe mi odpovedali zhodne: nie.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

A co ti brani zmenit job ? Neviem v akom odvetvi pracujes ale ak nie si spokojny so sucasnym platom, a tak strasne chces vztah a eventualne deti tak je to na tebe aby si si nasiel lepsie plateny flek. Zbytocne to tu dalej riesit. Vies co mas spravit. Dostal si rady, bud podniknes kroky alebo zostan sam.
Terepin
Addict
Addict

A tu je typ hudby, ktorý sa mi páči, aby som objasnil, prečo ma diskotéky ani v najmenšom nelákajú:

Ale zvyknem si vypočuť aj slovenskú tvorbu:

//autoeditácia príspevku (11 Aug 2018, 20:46)
rochedo napísal:A co ti brani zmenit job ? Neviem v akom odvetvi pracujes ale ak nie si spokojny so sucasnym platom, a tak strasne chces vztah a eventualne deti tak je to na tebe aby si si nasiel lepsie plateny flek. Zbytocne to tu dalej riesit. Vies co mas spravit. Dostal si rady, bud podniknes kroky alebo zostan sam.
Momentálne vzdelanie, ale budúci rok to plánujem zmeniť.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Celkom v poho chill outova hudba. Ulozil som si.
Terepin
Addict
Addict

A mám jej plnú riť. Problémom je, že takmer nikto ju tu nepozná a ani nepočúva. O žánroch ani nehovorím. Nie raz diskusia bola asi takáto:
A: Akú hudbu počúvaš?
B: Elektronickú.
A: Techno, house a tak?
B: Nie, ambient, chillout, new age a podobne.
A: ...

A tým celý rozhovor končí. Nepreháňam. Už som dokonca rozmýšľal nad tým, že odpoviem "nepočúvam hudbu". Fakt neviem.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Hudba v pohode, ale nevidím súvislosť :D Neber hudbu a podobne zas príliš vážne, ozaj ti žena nekopne do zadku len preto, že počúvaš inú hudbu. Teda väčšina žien, ak je nejaká, čo si vyslovene zakladá život na nejakom vyhradenom štýle, tak tá hej.

Inak ozaj je to ako píšeš heker, nie je to až také horúce s peniazmi, že sa bez toho nedá mať vzťah. Resp. ak ti to ozaj až tak vadí, tak sa treba poobezerať po lepšej práci alebo si u nadriadených nejak vybojovať zvýšenie.

Každopádne musíš nejako začať a nie s tým, že to toho ideš vopred s pocitom, ako nemáš žiadnu šancu. Pokojne aj internetové zoznamky. A ak si myslíš, že ozaj sa na teba vykašlú ženy pre fotku, tak treba proste ubrať z nárokov a tiež skúsiť nejakú, čo nevyzerá ako modelka.

//nemusíš na také otázky odpovedať konkrétne. Ak si ozaj myslíš, že hudba bude kameňom úrazu v rozhovore tak napíš čosi všeobecnejšie, že "kadečo, neviem to nejako špecifikovať, páčia sa mi rôzne štýly" a odveď pozornosť inde. Ono v zárodkoch diskusie žena dokáže odpísať chlapa pre totálnu malichernosť, ale pri dlhšej debate ak nie si tĺk tak to už nenechá tak lebo počúvaš čosi iného.
heker
Redeemer
Redeemer

Ved ked sa opyta co pocuvas, tak mozes kludne odpovedat stylom - Pocuvam vsetko, od slovensky radii az po neviem co, nevadi mi Elan, nevadi mi Rytmus, nevadi mi ani ACDC, nevadi mi ani ludova hudba, ale najradsej mam taku specialnu formu elektronickej hudbu, ktoru malokto pozna a pocuva.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

a take bary kde hraju takuto hudbu neexistuju? na obchodnej byvala radost, tam hrali presne toto.

pozeraj, ani ja nepocuvam diskotekovu hudbu ale to neznamena ze som nikdy nebol na diskoteke. dolezite je odviazat sa. a co ze hraju nieco co nepocuvas. mam kamarata metlak, stale chodi v ciernom a ma dlhe cierne vlasy, ale obcas ma proste nutkanie ich na tu najotrasnjesiu diskoteku (biely interier, drahe drinky, umele zeny a chlapci v oblekoch) a tam sa proste vyblaznit.
a to sa zenam paci, ked vidia chlapa co sa vie odviazat, uvolnit a zabavit. ktoru babu bude pritahovat typek co jej zacne vysvetlovat na styl sheldona ze on pocuva iba takuto hudbu a preto do takeho podniku ani nevkroci, lebo to co tam hraju su sracky.
zober si priklad z filmu yesman a skus niekedy fungovat tak, ze na vsetko povies ano, ziadne odmietanie, ziadne vyhovorky. proste ked ti niekto povie pome sa okupat do fontany, tak ty pojdes.
zhodou okolnosti dnes som chvilu pozeral relaciu park (tak sa to mylsim vola, hipstercina na rtvs), bol tam typek co 3 roky cestoval po svete na bicykli. uplne mi to prislo trapne, ze sa rozisiel s frajerkou, odisla do korei, on chcel ist za nou, nemal vsak ziadne peniaze, tak vyrazil na bicykli. rozpraval ako niekde v pusti skoro zomrel od smedu, v turecku skoro zamrzol. ja som si ale najviac vsimal ako sa na neho pozerala ta moderatorka... stale mu hovorila ze je frajer a mal som pocit ze ma z neho v nohavickach vodopad...
heker
Redeemer
Redeemer

Teraz ma napada nadvaznost na to co pise aacid. Diskoteky pochodene mam, ci za triezveho stavu, ale s dvomi promile. Vzdy to bolo o tom, ze som hudbu nevnimal a bolo mi jedno co sa hra, ciel bol uplne iny. Cielom bolo zabavit sa s kamaratmi alebo so zenami, alebo s priatelkou. Netancujem, vzdy som kazdu na to dorazne upozornil, ze nech ma nenuti, inak sa naserem, ze mozeme pokecat, moze si potancovat ona a ked bude sladak, tak sa obetujem. Nebol s tym problem.
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Terepin napísal:A tu je typ hudby, ktorý sa mi páči, aby som objasnil, prečo ma diskotéky ani v najmenšom nelákajú:
Hudba je uplne v pohode, da sa povedat, ze moj styl, ja tom hovorim, ze "lornovsky", kedze Acid Rain je moja topka...

Inak hovoril si, ze si spravil spravil uz aj album a nieco si na tom zarobil... Nevies to scalovat viac? Tzn. nie ze tvorit viac, ale dostat s k viac ludom?

Si aj na Spotify a Apple Music?
Terepin
Addict
Addict

Muffi napísal:Hudba v pohode, ale nevidím súvislosť :D Neber hudbu a podobne zas príliš vážne, ozaj ti žena nekopne do zadku len preto, že počúvaš inú hudbu. Teda väčšina žien, ak je nejaká, čo si vyslovene zakladá život na nejakom vyhradenom štýle, tak tá hej.
To ti neviem povedať. No zistil som, že akonáhle jej vymenujem či už žánre, alebo hudobníkov, ktorých nepozná, tak je to pre nich ako keby studená sprcha. Keby som im dal do ruky fľašu piva, tak by mi ju behom minúty schladili.

Ešte som nemal tú možnosť, no nabudúce skúsim povedať, že počúvam pop. To je taký mainstream, ktorý bežne počuť v rádiu. Avšak mám pochybnosti, či by som uspel s týmto výberom:

Muffi napísal:Inak ozaj je to ako píšeš heker, nie je to až také horúce s peniazmi, že sa bez toho nedá mať vzťah. Resp. ak ti to ozaj až tak vadí, tak sa treba poobezerať po lepšej práci alebo si u nadriadených nejak vybojovať zvýšenie.
OK, to som pritiahol za vlasy. Vzťah bez peňazí nie je až taký problém. No ak ten vzťah bude prekvitať, tak skôr, či neskôr kosa na ten kameň narazí. Kebyže som bol Jedi, tak mávnem rukou a poviem jej, že peniaze ju netrápia. :D
Muffi napísal:Každopádne musíš nejako začať a nie s tým, že to toho ideš vopred s pocitom, ako nemáš žiadnu šancu. Pokojne aj internetové zoznamky. A ak si myslíš, že ozaj sa na teba vykašlú ženy pre fotku, tak treba proste ubrať z nárokov a tiež skúsiť nejakú, čo nevyzerá ako modelka.
"Očakávaj to najhoršie, no dúfaj v to najlepšie." Najlepšiu myšlienku, akú som si kedy osvojil. V prípade neúspechu sklamaný byť nemôžem a v prípade úspechu som milo prekvapený. Win-win. Čo sa zoznamok týka, skúsil som kade aké. Myslím, že som mal vtedy 20, keď som ich skúšal po prvý raz. S fotkou v profile - ticho po pešine. Bez fotky - živý chat. Poslal som fotku - utrum. A to som pritom vtedy ešte bol fešák. :lol: Moja súčasná fotka je už strašiak. :D Kľudne môžem dať sem.
Muffi napísal://nemusíš na také otázky odpovedať konkrétne. Ak si ozaj myslíš, že hudba bude kameňom úrazu v rozhovore tak napíš čosi všeobecnejšie, že "kadečo, neviem to nejako špecifikovať, páčia sa mi rôzne štýly" a odveď pozornosť inde. Ono v zárodkoch diskusie žena dokáže odpísať chlapa pre totálnu malichernosť, ale pri dlhšej debate ak nie si tĺk tak to už nenechá tak lebo počúvaš čosi iného.
Ďakujem za tip. Skúsim. Ale ak som sa niečo v živote naučil, tak to, že iné = zlé. To som pocítil už na základnej škole, kde zatiaľ čo všetci ostatní počúvali Eminema, Britney Spears, či Backstreet Boys, ja som počúval Jean-Michel Jarre. A dali mi to pocítiť. Krásne spomienky...

//autoeditácia príspevku (11 Aug 2018, 21:56)
yoggy napísal: Hudba je uplne v pohode, da sa povedat, ze moj styl, ja tom hovorim, ze "lornovsky", kedze Acid Rain je moja topka...

Inak hovoril si, ze si spravil spravil uz aj album a nieco si na tom zarobil... Nevies to scalovat viac? Tzn. nie ze tvorit viac, ale dostat s k viac ludom?

Si aj na Spotify a Apple Music?
Žiaľ, nie. Vypočuj si moju hudbu a zistíš prečo:
https://www.jamendo.com/artist/6246/terepin
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

apropo peniaze vo vztahu. poznam parik, obaja mesacne zarabaju po 600-650e, obcas sa podari cosi naviac(vianocne odmeny, nadcasy..). maju hypo a napriek tomu maju svoje zaluby, aspon raz za tyzden si idu niekde sadnut, chodia do kina, na nejake to kulturne predstavenie a stihaju 1+2 dovolenky rocne(jednu klasicku, 2 predlzene vikendy). a to si este malu sumu odkladaju. jasne, musia sa vzdat casti komfortu(ziadne drahe drinky v posh baroch, ubytko hlavne cez airbnb, vychytavanie lacnych leteniek, niektore mesiace priskrteny rozpocet), ale v porovnani s niektorymi znamymi, ktori zarabaju casto krat viac ako oni dvaja dokopy maju v zivote ovela viac zazitkova a ten zivot si uziju ovela lepsie, takze..kde je vola, tam je cesta.
Terepin
Addict
Addict

heker napísal:Ved ked sa opyta co pocuvas, tak mozes kludne odpovedat stylom - Pocuvam vsetko, od slovensky radii az po neviem co, nevadi mi Elan, nevadi mi Rytmus, nevadi mi ani ACDC, nevadi mi ani ludova hudba, ale najradsej mam taku specialnu formu elektronickej hudbu, ktoru malokto pozna a pocuva.
Lenže mne vadí vždy-posledný-koncert-v-kariére, neznášam Riťmusa, AAAAAaaaaaaAAAAAAAC/DC mi reže uši a z ľudoviek chytám triašku. Nepreháňam. Som alergický na slovenské rádia.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Na nase radia je alergickych uz velmi vela ludi. Minimalne z mojho okolia. Ja osobne jedine Antena Rock alebo radsej ticho :)
Celkom v poho ambient hudbu mas.
Terepin
Addict
Addict

aacid napísal:a take bary kde hraju takuto hudbu neexistuju? na obchodnej byvala radost, tam hrali presne toto.

pozeraj, ani ja nepocuvam diskotekovu hudbu ale to neznamena ze som nikdy nebol na diskoteke. dolezite je odviazat sa. a co ze hraju nieco co nepocuvas. mam kamarata metlak, stale chodi v ciernom a ma dlhe cierne vlasy, ale obcas ma proste nutkanie ich na tu najotrasnjesiu diskoteku (biely interier, drahe drinky, umele zeny a chlapci v oblekoch) a tam sa proste vyblaznit.
a to sa zenam paci, ked vidia chlapa co sa vie odviazat, uvolnit a zabavit. ktoru babu bude pritahovat typek co jej zacne vysvetlovat na styl sheldona ze on pocuva iba takuto hudbu a preto do takeho podniku ani nevkroci, lebo to co tam hraju su sracky.
zober si priklad z filmu yesman a skus niekedy fungovat tak, ze na vsetko povies ano, ziadne odmietanie, ziadne vyhovorky. proste ked ti niekto povie pome sa okupat do fontany, tak ty pojdes.
zhodou okolnosti dnes som chvilu pozeral relaciu park (tak sa to mylsim vola, hipstercina na rtvs), bol tam typek co 3 roky cestoval po svete na bicykli. uplne mi to prislo trapne, ze sa rozisiel s frajerkou, odisla do korei, on chcel ist za nou, nemal vsak ziadne peniaze, tak vyrazil na bicykli. rozpraval ako niekde v pusti skoro zomrel od smedu, v turecku skoro zamrzol. ja som si ale najviac vsimal ako sa na neho pozerala ta moderatorka... stale mu hovorila ze je frajer a mal som pocit ze ma z neho v nohavickach vodopad...
Viem, že existujú v zahraničí. Napríklad ambientné nočné kluby, kde hudobníci zvyknú hrať improvizovaný ambient. Tam by so šiel rád. Ja totiž nepotrebujem ísť na hlasnú diskotéku (po 12 hodinách práce v hlučnom prostredí je to to POSLEDNÉ, po čom túžim), aby som sa odviazal. Ja si ideálne "odviazanie sa" predstavujem tak, že si sadnem večer do útulného podniku s komornou atmosférou, objednám si horúcu čokoládu s jahodami, totálne vypnem a budem sa zhovárať na akúkoľvek tému. Taktiež nepotrebujem alkohol, aby som sa zabavil. Dne som mal druhú dennú 12ku v neznesiteľných horúčavách (robím v USS) a prakticky celú smenu som si spríjemnil tým, že som zabával žeriavnika. A to som "fičal" len na dvoch šálkach kávy. A takto fungujem každý deň v práci. Ja som typ človeka, pred ktorého keď postavíš prázdnu plastovú fľašu bez jediného slova, tak sa do pol minúty začnem smiať. A ani nebudem vedieť prečo. A krátko na to sa začneš smiať aj ty, lebo nebudeš vedieť, prečo sa smejem ja. Už som takto zažil niekoľko záchvatov smiechu, ktoré trvali aj 5 minút a končili s bolesťami v hrudníku a s problémami sa poriadne nadýchnuť. :lol: Úplne triezvy za bieleho dňa v práci. Pre mňa je humor droga.
Napísať odpoveď