Mám troch takých kamarátov, s ktorými sa poznám od strednej. A kedykoľvek sa im ozvem, vždy si ma mňa nájdu čas a niekam do vyrazíme.Vresso napísal:Ono, je to cele take smutne. Ty by si potreboval, viac nez babu, normalneho kamosa. Netreba 10 kamosov, staci jeden, pred ktorym sa clovek nemusi pretvarovat. Niekedy to je lepsie, ako hocico ine. Tazky den v robote, problemy doma, zavolas mu, vybehnete na pivko, vykecate sa, posrandujete a zas je lepsie. Nemas vo svojom okoli niekoho takeho?
Nemozes v sebe dusit donekonecna tie pocity, iba ta to zoziera zovnutra. To, ze si vyhladal odbornu pomoc je fajn, ja to osobne beriem v tvojom pripade ako velky posun vpred.
Zmenit myslenie nie je vec na par dni, ani mesiacov, ale verim, ze kazdy ma nadej. A ludia citia, ked sa niekto iba pretvaruje, ze je v pohode a nad vecou, a ked to realne tak je. A zeny u chlapov dvojnasobne prekuknu, ked ma nejaky problem, a logocky sa takym typom vyhybaju, ziadna nechce casovanu bombu pri sebe a cakat, kedy sa zosype.
Skus opat vyhladat nejakeho lekara, skus zas toe lieky, a casom sa uvidi. V mojom okoli poznam 3 ludi, ktori beru tabletky na ukludnenie, a asi to zabera. Robim sice v prostredi, ktore je velmi stresove, ale asi je to v dnesnej dobe uz, zial, bezne. Doba je rychla a na ludoch sa to musi nejak odrazit. Takze uplne bez hanby to opar vyskusaj.
Ale, ak o tieto rady nestojis, nemame ti to za zle, sme len anonymni ludia, ktori ta nepoznaju, ale myslim, ze vacsina chcela naozaj v dobrom poradit. V tom pripade sa ale tema stava zbytocnou a nestoji za to ju dalej zivit
Tabletky však na bežné fungovanie nepotrebujem. Doma som sám, takže žiadny stresy. A v robote je to pre mňa ako posedenie vonku: posedím, zasrandujem, počas toho si odrobím svoje povinnosti a idem domov. Ja z bežného života depky nemám.
No možno by som skúsil toho psychológa ešte raz. No tento rok určite nie, keďže mi to financie nedovolia a ísť si tam len sadnúť a pozhovárať raz do mesiaca fakt nepotrebujem.