Re: Facebook
A ani si ho nekupoval? Skôr by som veril, že je to napojené na kartové transakcie (čo je ale tiež cez čiaru, z hľadiska bezpečnosti) ako na mikrofón. Hlavne preto, že sa o milión veciach bavíme denno denne, aj produktoch, a napadli ťa (ak správne chápem) ledva dve veci. Každopádne je to zaujímavé
, ale ja takú skúsenost ešte nemám.
tuto to tipek celkom dokladne niekolko krat testoval
Nemyslim ze by to bolo prepojene na mikrofon, uplne vylucit sa to neda, ale bolo by to narocne na oboch stranach, , skor to bude nedokonalostou ludskeho mozgu, vybera si na co sa sustredi, co si pamata a doslova nas klame. Zapamatal si si jednu vec a preto sa ti to prepojilo ked si tu reklamu videl, ale denne vidis mozno stovky reklam a mozog ich filtruje, takze si ich nevsimas.DanielDevil napísal:mne sa to nedávno stalo tiežsedeli sme na balkóne a spomenul som Fernet, na druhý deň ráno ma zasiahla reklama, som si 100% istý, že som nikdy nič také nehľadal, alkohol ani nekupujem cez internet a taktiež som dovtedy žiadnu reklamu na Fernet nevidel
...a niečo podobné sa mi stalo s Proseccom, ale tam som o tom písal v messengeri.
Riesili sme to v inych temach, naposledy v teme Vedomie / slobodna vola, su tam aj odkazy na dokumenty kde to vysvetluju.
Este jeden dobry dokument ktory je uz v prislusnej teme je idealny na testovanie, odporucam ho sledovat pozorne:
Nevěřte svým očím! / Your Bleeped Up Brain
Ak niekto stale neveri, mozno by stalo za to nejak to overit - vyskusat si dohodnut spomenut par znamych znaciek, napisat ich nejak zakodovane, napr. K0-f0la a potom opakovane hovorit pri mobile, bol by som celkom zvedavy na vysledky takeho prieskumu.
DEVZY, zaujímavé. Skúsim si to tiež, keď budem mať polhodinku času, aj v slovenčine aj v angličtine a dám vedieť.
Tiež sa zameriam na niečo o čom som sa určite nikdy s nikým nebavil.
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Hensym, nie nekupoval, ani neviem kedy som ho vlastne naposledy pil, to sme sa práveže bavili, ako to kedysi fičalo a už to nikto nepije. A reklamy (hlavne na internete) si celkom všímam, keďže je to moja oblasť a zabezpečuje mi živobitie 
Hm.. je to celkom zaujimava tema, ale je to OT, mozno by to stalo za rozdelenie.
Inak vazne neverim ze by to bola pravda, bola by z toho uz davno mega-kauza, max. mozno mala testovacia vzorka.
Inak vazne neverim ze by to bola pravda, bola by z toho uz davno mega-kauza, max. mozno mala testovacia vzorka.
Príklad:
Stránka x pridá svoj status/článok čokoľvek. Nezávislá osoba to komentuje, vytvorí sa diskusia (vlákno). Ja vstúpim do vlákna svojím príspevkom. A on časom zmizne, vlákno zostane. Má osoba, ktorá vlákno "založila" mazať príspevky, hoci je to na cudzej stránke?
Stránka x pridá svoj status/článok čokoľvek. Nezávislá osoba to komentuje, vytvorí sa diskusia (vlákno). Ja vstúpim do vlákna svojím príspevkom. A on časom zmizne, vlákno zostane. Má osoba, ktorá vlákno "založila" mazať príspevky, hoci je to na cudzej stránke?
Osoba moze odstranit svoj prispevok a teda s nim aj cele vlakno, ak vsetky odpovede boli k tomu prispevku co maze.
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
Da sa nejako vratit konverzacia (z mobilu) z messengera,ak uz bola odstranena?
Zrejme nie. Zmizne aj na pc.
jedine si ju mozes stiahnut
https://www.facebook.com/settings?tab=y ... nformation
Stiahnutie svojich informácií - Stiahnite si kópiu svojich informácií, ktoré si môžete ponechať alebo ich preniesť do inej služby.
https://www.facebook.com/settings?tab=y ... nformation
Stiahnutie svojich informácií - Stiahnite si kópiu svojich informácií, ktoré si môžete ponechať alebo ich preniesť do inej služby.
ak je konverzacia vymazana, tak sa uz neda ani stiahnut, nie? aspon ja som v stiahnutych spravach nenasiel predtym vymazane spravy.
Myslel som, že keď dačo zmazem, že Facebook to reálne nezmaze a tu to proste nájdem. Reálne som to netestoval, len som to raz stiahol a mal som tam konverzacie a fotky staré niekoľko rokov a pri fotkách som si hovoril, že sú už aj zmazané, no ale asi neboli.
stiahne ti aj zmazane konverzacie, ale nenahras ju naspat do facebooku, iba ju budes mat v textovej forme
teda ja som ich tam nasiel, ale to bolo davno, mozno aj 7 rokov dozadu, odvtedy sa urcite nieco pomenilo
teda ja som ich tam nasiel, ale to bolo davno, mozno aj 7 rokov dozadu, odvtedy sa urcite nieco pomenilo
Čaute, mám problém s FB. Konkrétne sa jedná o to, že keď mi do chatu niekto pošle nejaký obrázok. Chcem ho zväčšiť, tak kliknem na neho. Ale nič sa nedeje. Na mobile po kliknutí na obrázok mi ho normálne zväčší. na PC (Win 10 - najnovšia verzia mozilly firefox) nie. Nič sa nedeje. Ak klikne na neho pravým a dám zobraziť na novej karte, tak ho síce zobrazí, ale je rovnako maličky ako v chate. Niekedy sa stane po cca 10 min, že mi ten obrazok zväčší tak ako má. Ale tak kto bude tak ldho čakať, že ano ? Net mám rýchli, s tymto problem nie je. Normálne to fungovalo a z ničoho nič prestalo
Skúšal som premazať históriu a cookie, ale nepomohlo.
Nejaké iné nápady ako to fixnúť ?
Ďakujem
Nejaké iné nápady ako to fixnúť ?
Ďakujem
Mam to isté. Win 10 + Chrome
-
mirak2
Hardcore addict
u mna detto. je jedno, ci video, ci obrazok, trva to ako hladnemu sjanie